Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama hiç emzik emen çocuklara dikkat ettiniz mi ne kadar mutlular,benim yeğen var 4 yaşında hala emiyor,ne dişlerinde bi bozukluk var ne konuşmasında bi gerilik çocuk zevk alıyo,tabi bu yanlış bir örnek o kadar uzatmamak gerkio,kız çocukları zaten safi çene olcakları için nasılsa o yaşa kalmaz diye düşünüyorumm...bu arada teşekkürler küçükprens..
Rica ederim arkadaşlar, bende sayenizde merak edip araştırdım. Yalnız emzik veya biberon seçerken damak yapısına uygun emzik aranmalıymış. Gerçi bunu herkes biliyor artık ama ben hatırlatayım dedim. Ucu anne göğsü gibi ince olmalıymış.
ben bayılırım emzik eemen çocuğa avatarımdada bir emzikli taraftar var çok tatlı baksanıza maşallah kuralına uygun şekilde vericem emziği.....![]()
Valla ben 3 yaşına kadar emzik 6 yaşına kadar biberon emmiş bir çocuktum.
Ne dişlerimde yamukluk var nede çenemde bir problem ben uzun süre emzik ve biberon kullanılan çocuklarda diş ve çene sorunu olacağına hiç inanmıyorum.
Eğer bir çocuğun diş mineleri zayıfsa emzik, biberon kullanmasa bile sorun olabiliyor.
Ayrıca anne sütüde sadece 2 ay emmişim ama bağışıklık sistemim neredeyse yaşına kadar anne sütü emen arkadaşlarımıza göre çok daha güçlüdür.
Bu yüzden emzik ve biberon konusunda kendi bildiğimi okuyacağım ayrıca sütümde çok olmazsa aman çoğalsın diye kendimi şişirmeyeceğim.aklinialirimsmile[/QUOTE
ewet yalnız değilim demekki,mutlu oldum
teşekkürler cnm inşallah sağ salim atlatırızMaaşallah cnm bebekine inşallah sorunsuz bi şekilde bitiricez hamileliği :Saruboceq:
teşekkürler canım yok takmıyorum bende gerçekten 3 olsa yeter sanırım o civarlarda da olucak gibi anladığım kadarıyla öle tombiş bişey olmucak gibi,ama belli de olmaz bakalım son aylarda atağa kalkarsa :)))Maşallah canım bebişine de sana da... Kiloyu kafanıza takmayın kızlar son aylarda çok hızlı kilo alıyorlar.
evet canım doktorda normal dedi zayıf değil dedi ama tombişte olmucak gibi aman kendi gün aralıklarda çıkıyo ama bize yetmiyo işte,olsun ben doğunca beslerim onu :)))canım maşallaaaah sana ve bebişine... aramızda iki gün var. kilosunu dert etme bencede normal. benim kontrolümde iki hafta önceydi ve bebeğim 900 gr idi. şimdi benimki de o kadar olmuştur. son haftalarda birden alıcak bebişlerimiz kilosunu merak etme :))
evet canım ters dönmüş zaten 3-4 gündür kasıklarımda taş gibi hissediyorum bazen yürürken bile sıkıştırıyo tam kasıklarımı ama daha çok hareket eder o dedi dr. acaba normal hareketinimi kastetti ya da döner yukarı doğru yine baş aşağıda geri gelirmi demek istedi anlamadım ama şuanki durum hep aşağıda taş gibi hissediyorum yani hiç yukarıda çıkmıyorseninde ters duruyodu dimi bebeğin,benimkide döndü çok şükür,çok sevindim tatlım,maşallah bebişine..
ya benim sıpada ters duruyo ya...
kafası tam midemin altında öldürüo beni...
gülbencim o linkdekiler hep yazlık,bu arada kızlar ılk gün için öyle pahalı bi şey almayın ne olcağı belli olmaz,kuzzeniminki mahvolmuştu zaten ılk günler kanamamız çok olucak hasta bezi felan ona göre düşünüp almak lazım..
teşekkür ederim canım gözün aydın inşallah sende sağlıklı görürsün bebişini,Sporstarım pandam maşallah meleklerinize.Benimde az kaldı perşembe görcem oğluşumu çook özledim çok :)) Bizimki de dönmüştür inşallah.
sporstar masallah bebise![]()
aynen canım ya benimkide taş gibi kasıklarımda kafası artık elimle bile dokununca derim taş gibi yani,ayy buarada bu ay 3kg almış çıktım doktorum ne yaptın sen,vur dedik öldürdün dedi ya sonra neyse sana limiti kaldırıyorum daha zayıfsın dedi :))) toplamda 8.5kg yani 60.5kg çıktım umarım 65le tamamlarım
Seni döverim :))))
Ben 63 le hamile kaldım zaten ve şu anda 71 olmuşum(( Söyleme öyle moralim bozuluyor.
teşekkür ederim canım gözün aydın inşallah sende sağlıklı görürsün bebişini,
teşekkür ederiz teyzesii
kızlar buay doktorum beslenmeden özellikle çok bahsetti sizde dikkat edin mercimek nohut fasülye ve kuru börülce dedi ve protein ağırlıklı beslen dedi yani et balık tavuk süt yumurta dedi sanırım hem biz hemde süt oluşumu için üzerinde durdu,baklagiller sütte faydalı ya artık başlamak gerekiyor
aayyy başlamayın yine kilo söylemeye en çok benim moralim bozuluyo yaaa
73 le başladım şuan 82 :sinifsinif: ben ne yapayım kızlar![]()
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yaa canım bana öle ye ye diyolardı yedik işte bebek daha 1100gr. eee bu demek oluyorki buayki kalan 2kg u kendime almış bulunmaktayım kilo almaktan korkmuyorumda bebek alsa keşke oda almıyo :))) zaten 1kilosunu sadece şu 3-4 günde hamur işi ve tatlıdan aldım,hayatta hamur işi yemeyen ben açlar gibi saldırdım resmen kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3Seni döverim :))))
Ben 63 le hamile kaldım zaten ve şu anda 71 olmuşum(( Söyleme öyle moralim bozuluyor.
aayyy başlamayın yine kilo söylemeye en çok benim moralim bozuluyo yaaa
73 le başladım şuan 82 :sinifsinif: ben ne yapayım kızlar![]()
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yaa canım bana öle ye ye diyolardı yedik işte bebek daha 1100gr. eee bu demek oluyorki buayki kalan 2kg u kendime almış bulunmaktayım kilo almaktan korkmuyorumda bebek alsa keşke oda almıyo :))) zaten 1kilosunu sadece şu 3-4 günde hamur işi ve tatlıdan aldım,hayatta hamur işi yemeyen ben açlar gibi saldırdım resmen kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bilmiyorumkismile şimdi canım bunun üstüne herkesin bana dediği şeyi söliyim
ye ye sen yemezsen bebekte büyümez gelişmez,bana öle diye diye 9kg ya çıkarıyolar işte,sen yinede sağlıklı olmayan şeyler yememeye çalış canım insan en iyi kendisi bilir kendi bünyesini,bebişlerimizi beslicez diye tansiyonlarımızı yükseltmeyelim yani tuzlu,hamur işi falan yok sonra bunlar doğumda bize yüksek tansiyon olarak geri dönüyor
yerimseniben XL dan daha büyük dü değil mi S beden hatırlayamadım da birden ? :))))
aahhh aahhhh bu kiloyu salatalarla ve tamamaen sağlıklı besinlerle aldığımı söylesem ne dersiniz !!! yaaa ben en çok buna yanıyorum zaten o tatlılardan tuzlulardan hamur işlerinden yeseydim barii :gitme: