2010 Aralık Anneleri

bu arada herkese tünaydın kızlar...
çok uyumuşuz yeni kaltık oğluşla acıktık babamıza bi kahvaltı hazırlayalım...
görüşürüz...

hosgeldiniz...

yine alınganlıgım ustumde yine kimse selamımı almadı :sinifsinif:

bide ben cok halsizim bu ishal beni mahvetti yaa suan kesildi sanırım ama su içmekten odayla wc arasında mekik dokuyorum kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun.bende dün çok kötüydüm üşütmüştüm heralde kahvaltıdan akşam uyuyana kadar midem ağrıdı sancı çektim bügün daha iyiyim.

selam canlar,
kontrolden geldim.. ne yazık ki ekojenik odağımız taş gibi duruyor hala ama hoca hiç önemsemiyor.. onun dışında herşey çok iyi.. başta beni rahatlatmak için olabilir mi diye şüphe ettiğimden birkaç kadın doğumcuyla daha görüştüm onlarda tek başına birşey ifade etmiyor dediler, şimdilik içimin kurtlarını susturdum..

kızçemin tahmini ağırlığı 1666 gr boyuda 41 cm civarı.. ölçülerimiz normal çok şükür.. zaten çok iri ya da çok küçük istemiyordum herşeyin ortası.. 15 gün sonraya inşAllah yine de hiç bir sorun kalmaz umarım..

hosgeldiniz...

bide ben cok halsizim bu ishal beni mahvetti yaa suan kesildi sanırım ama su içmekten odayla wc arasında mekik dokuyorum kaydirigubbakcemile3

Ay canım ben kıyafet t opiğinde senlen konuşuyom ama sempatiksalakcinni

oto koltuğnu araştıran varmı? ben nasıl bişey alamalıyım bilemiyorum

Ben aldım canım pierre cardin kampanya varmış ondan hem ana kucağı hem oto koltuğu oluyor... 90 tl ye almıştım...
13 kg kadar kullanılabiliyor bu da 1 yaş oluyormuş aşağı yukarı

fenerbahçecemre ben park beşik ladım canım minikbaby die bi siteden sunny baby markası kurduk baktık gayet kaliteli içinde yatağıyla beraber 190aldık ama setler var 3lü setler babygo2 onlarda güzel görünüyo...

ay iyiymiş valla ben bi bakayım belki beğenirim bende ama netten zor oluyo ya gözle görmeyince geldi beğenmedik ne olcak??:sinifsinif:

selam canlar,
kontrolden geldim.. ne yazık ki ekojenik odağımız taş gibi duruyor hala ama hoca hiç önemsemiyor.. onun dışında herşey çok iyi.. başta beni rahatlatmak için olabilir mi diye şüphe ettiğimden birkaç kadın doğumcuyla daha görüştüm onlarda tek başına birşey ifade etmiyor dediler, şimdilik içimin kurtlarını susturdum..

kızçemin tahmini ağırlığı 1666 gr boyuda 41 cm civarı.. ölçülerimiz normal çok şükür.. zaten çok iri ya da çok küçük istemiyordum herşeyin ortası.. 15 gün sonraya inşAllah yine de hiç bir sorun kalmaz umarım..

Ekojenik odak ne bilmiyorum canım ya :kedi:
Ama normal olmasına sevindim herşeyin...
Maşallah bebeğine ya ben bir aydır gitmiyorum benimki de 1500 geçmiştir kesin...

selam canlar,

slm maşallah kızın kocamaaaaaan olmuş.:emir_bebek:bu arada sen nerelisin???

oto koltuğnu araştıran varmı? ben nasıl bişey alamalıyım bilemiyorum

bu oto koltuğu nu hemen kullanmak zorundamıyız?bizim araç ortak montesi yani tak çıkar kolay oluyomu sürekli araçda kalsın istemem bir sürü çocuk biniyo anasını ağlatırlar.:olmaz:kötükedihüso

Ben aldım canım pierre cardin kampanya varmış ondan hem ana kucağı hem oto koltuğu oluyor... 90 tl ye almıştım...
13 kg kadar kullanılabiliyor bu da 1 yaş oluyormuş aşağı yukarı

çok iyiymiş fiyatı hala kampanyadamı ki bende bkayım. benimde kraft hoşuma gitti

geçmiş olsun.bende dün çok kötüydüm üşütmüştüm heralde kahvaltıdan akşam uyuyana kadar midem ağrıdı sancı çektim bügün daha iyiyim.
canım sanaa da gecmiş olsun.. bende dune gore bugun daha iyiyim dr a gitmedim zaten yarın gastroentereloga gitcem hala dewam ediyosa ona solicem bakalım ne dicek persembede bebişimi gormeye gitcem 1 ay oldu cok ozledim :sinifsinif:

olumunekankayizsmile

selam canlar,

gözünaydın cnm maşallah sana ve kızına...
bende o kadar çok özledim ki oğlumu 1 ay oldu tam haftaya gidecez inş bakalım kaç kilo olmuş benim bıcırık tekmeleyip duruyo şimdi :emir_bebek:
bugün oldukça yoğun bir iş temposu var kızlar o yüzden giremedim hiçç sizi çok seviyorummm

bu oto koltuğu nu hemen kullanmak zorundamıyız?bizim araç ortak montesi yani tak çıkar kolay oluyomu sürekli araçda kalsın istemem bir sürü çocuk biniyo anasını ağlatırlar.:olmaz:kötükedihüso

ben ilk başlarda ana kucağı olrak kullanırım diye düşünüyorum çünkü çok dışarıya çıkamayız soğukta. birde sallanıyo olmasıda iyi

selam canlar,

masallah canım kocaman olmus melegin bende cok merak ediyorum acama 800 900 gr falan olmusmudur bilmiyorumkismile persembe gunu gitcem doktora bakalım ne kadar buyumus miniğimopuyorumnanaktan

selam kıslar bizde kızımla biras öğlen uykusu alalım dedik malum geceleri hanımefendi uyutmuyor üst kattakinin matkapla tadilat yapıcağı tuttu ya tam bi sa. ya gündüz die bişi diyemedim ama çok uyus oldum :olmaz:

hosgeldiniz...

ama yasmin ben senin selamını aldım sende benii görmedinn:umursamaz:

Back
X