2010 Aralık Anneleri

tatlim cogumuzun ayni derdi var..yeni bisey degil yani ;)
insallahh uzun süre emzirebilirimm :Saruboceq:
sen kac haftalik hamilesin canim,ilk defa görüyorum seni topikte

ahhhhhh ahhhhhh olmazmı ben görüşmüyorum şu an öyle kurtuldum ...yeni katıldım sayılır aranıza 28+3 teyim canım kaydirigubbakcemile3

zaten uzaklardasın cucum kaydirigubbakcemile3 daha uzaklara gitme sen..ne güzel annen gelecekmiş boşver kv yi..bende anacığımın yanında yapıcam doğumu Allah nasip ederse şimdi benim kaprisler havada takla atarkaydirigubbakcemile3 bana da dönüş çok zor olacak..

kiz zaten umrumda degil artik...o kadar kayitszim ki hepsinede...salla bosver...
tadini cikariyorum simdi son aylarimin... hepsine lülülülülülü
annelere naz yapiliyor zaten,ne güzel..benim annemde pesin pesin kizim sana yardima geliyorum,bebegine kendin bakarsin,yardim istersen yardim ederim dedi..ne güzel demii opuyorumnanaktan

kiz zaten umrumda degil artik...o kadar kayitszim ki hepsinede...salla bosver...
tadini cikariyorum simdi son aylarimin... hepsine lülülülülülü
annelere naz yapiliyor zaten,ne güzel..benim annemde pesin pesin kizim sana yardima geliyorum,bebegine kendin bakarsin,yardim istersen yardim ederim dedi..ne güzel demii opuyorumnanaktan
kız dayanamaz o gelince bak görürsün,anneler karışmadan duramazkaydirigubbakcemile3

canım ben yeni katıldım pekde anlamıyorum açıkçası :kedi: 28+3 teyim canım :dance:

bende zar zor yaptım, şu tickerfaktory mu ne yazıo ya altta ordan denemek istersenyapabilirsin,neyze ben kaçar kızlar herkese iigecleropuyorumnanaktan

amaaann cucum senin dediğin gibi sallıyorum artık hiç bir şey hissetmiyorum onlara karşı :umursamaz: hoşbulduk balım hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza inş meleklerimizi:Saruboceq:

son aralar bende takmamayi ögrenmeye calisiyorum iste..yavas yavasta basaricam insallah :umursamaz:
aminn canim aminnn...tek dilegim bu...hepimiz saglicakla kucaklayalim meleklerimizi :Saruboceq:

gecenin uykusuzlugu simdi iyice kendini belli ediyor kizlar...
insallah bu gece koca bebis esim ateslenmez,minik bebis Egehan sakince uyur,vücudumda sorun cikarmazda söyle deriiiiin deriiiiiiiin bi uyku cekerim boshayallersmile

iyi geceler kizlarr,öpüyoruzzzz

İyi geceler kızlar bende yatıyorum.Öptük hepinizi Şeniz Yarın büyük gün sositososito

iyi geceler kızlarrrr. Yarın alışverişe gidicem bende akşam cicileri eklerim. Öptüm hepinizi..

yürüyüşümü yaptım geldim.
tabi diyeceksiniz bukadar saatmi yürüdün
yok hatunlar yokkkkkkkk
ancak yarım saat kırk dk yürüyoruz eşimle.
sonra aynı apartmanda arkadaşım oturuyo
ona geçtim biraz.
lafladık biraz
şimdide bucu bıcı yapıcaz kızımla
sonraa da cupppppppppp yatakkkk

tellim bende kuaförden geliyorum ama oraya yinr cesaret edemedim. Bayağı kapıştık kadınla. Bir dahaki sefere mecbur kalıcam. Artık göremiyorum bende çünkü.

Canım bende sondan geliyorum. 30 aralık dedi doktor ama bakalım. Ocak olursa da fena olmaz. Bu gidişle topikte aralık annesi olmayacak. hep kasım ve ocak :))

kuşum benim de ocak başı görünüyodu sata göre
ama ultrasona göre biraz önde sanırsam
verilen cd de öle yazıyo
normalde doktorum sapolsun hiç böle şeyelri sölemez.
bir de sezeryan sanırım engeç 25 aralık falan olur.
amannn zmanında sağlıkla gelsinelrde hiç farketmez.
ama kasım olmasın. bana daha doğrusu bize erken o tarih.
ehrkes kızlar erken geelbiliyo diyo
ben korkuyorum ozman.

amaaan benim bebişe de kv bakıcak napcaz bilmiom 4-5 ay birlikte,anacığım gellemez,bakıcı da tutamam kücück olcak..siz böyle anlattıkca içim darlanıyo..gerçi bi zararı yok bana ya,işte çok uzun süre birlikte olmak beni çok korkutuyor

ayyyy bi de doğum sonrası onalrı süşünüyoruz dimi
benim annem gelicek doğuma az bi zman kala
20 gün falan da kalırım diyo
sonra da kayınvalidem gelicek
saolsun annem nazlıyo beni
ama nede olsa evde başkasının varlığı farklı oluyo
benim kv de de sesszidr ama öle 4-5 ay kalsın istemem
en fazla 1 ay valla
eşime de sölüyorum
biz endimiz bakarız diyorum.
daralırım diyorum
inşallah söler öle bi durumda
zaten çok fazla kalacağını da sanmıyorum
bir de büyükelr bebek bakmaya değil evde yardıma gelmemliler
tabi tecrübeleriyle yol göstersinelr de
ama bebkelrimzin bize bizim kokumuza ihtiyaçları var
valal bebişi kvnin kucağına verip ben işle uğraşamam
ben dinlenmeliyim eğer onlar varsa
bakalım ölemi olucak.

herkes yatıyo demek
biz de duşumuzu alıp yatalım.
pelincim harca bakalım paraalrı
benim listemde fazla bişi kalmadı sayılrır
ama büyük şeyelr
ana kucağı, süt pompası, sepet, kapı süsü
kendime iç çamaşırı vs.
akşama resimelri bekliyorz.
isiscim sana da hayırlı randevualr
gzüel haberlerle gel
gzüel pozlar ermesini diliyorum
bakalım bizimklielr gibi inatçımı

herkes yatıyo demek
biz de duşumuzu alıp yatalım.
pelincim harca bakalım paraalrı
benim listemde fazla bişi kalmadı sayılrır
ama büyük şeyelr
ana kucağı, süt pompası, sepet, kapı süsü
kendime iç çamaşırı vs.
akşama resimelri bekliyorz.
isiscim sana da hayırlı randevualr
gzüel haberlerle gel
gzüel pozlar ermesini diliyorum
bakalım bizimklielr gibi inatçımı

denizim daha hiç bir şey almadım ya ufak ufak başlayalım diyoruz. Şimdilik yalnızca kıyafet,bir daha ki ay beşiğini falan alırız sanırım. Annemler sağolsun vallahi bize kalsa son haftaya bırakırdık alışverişi :)))

kızlar gunaydın
yeni arkadaşlar hoş geldiniz.bugun benimde kontrolum var.aksi gibi kombi bozuldu kayınvalimde de banyo yaptım.temizlik işimde vardı ama Allah kabul etsin gormeden yarım yamalak yaptım.tercihim ağdada yana ama bu sefer malum sebeplerden jiletle tanışdık.ama goremediğim için ne durumda olduğumu bilemiyorum.bide doktor alttan muayene ederse yandıkk...bu zamana kadar etmedi edesi tutarsa bide...:eyvahedigeldismile

kızlar gunaydın
yeni arkadaşlar hoş geldiniz.bugun benimde kontrolum var.aksi gibi kombi bozuldu kayınvalimde de banyo yaptım.temizlik işimde vardı ama Allah kabul etsin gormeden yarım yamalak yaptım.tercihim ağdada yana ama bu sefer malum sebeplerden jiletle tanışdık.ama goremediğim için ne durumda olduğumu bilemiyorum.bide doktor alttan muayene ederse yandıkk...bu zamana kadar etmedi edesi tutarsa bide...:eyvahedigeldismile

Günaydın kızlarrrr....
Artık göremiyoruz ki hiçbirimiz sempatiksalakcinni
Ben zannetmiyorum alttan muayene olur canım merak etme...
Bende dün biraz temizlik yapayım dedim banyoda düştüm evde de yanlızdım karnımda kaskatı oldu oturdum bekledim 5 dak sonra oğlum kıpır kıpır şükür...
Şu gebeliği bir atlatayım oğlumu kucağıma alayım varsın yarım yamalak olsun canım bazı şeyler boşver

günaydın kızlarrr...nassınız bakalım kaydirigubbakcemile4

Günaydın canım iyiyim ben çok şükür sen nasılsın Şeniz

Back
X