2010 Aralık Anneleri

kızlarrr
biz doktordan geldik şimdi..
oğlum kocaman olmuş 10 gün önden gidiyor maşallah..15 kasımdan sonra beklemeye başla dedi dr..tam da bayram..ama erken doğum için hiç neden yok dedi rahim ağzın kapialı suyun iyi dedi..hamile kaldığım ilk günden beri 11 kg almışım..bundan böyle çok dikkat etmem lazım en hızlı döneme girdik..
artık kontoller 2 haftada bir..oğlum 1,900 kg olmuş normal gözüküyor şu an dedi..ama oğlum geri dönmüş ne güzel baş aşağı dönmüştü ama makat pozisyonunda şimdi..
perine masajını sordum ben önermiyorum dedi..

canım benim maşallah. ayyyy yaklaştı senin valla
ben bile heyecanlanıyorum sizlerdeki 30lu haftaları gördükçe.
inşallah sağlıkla dünyay gelsin kuzular.

merhaba kızlar simdi karaciger drumdan geldim maalesef son 3 ayımızda karaciger ilacı kullanmak zorundayız yarın ilaca baslıyorum..

canım geçmiş olsun.
doktorlar ne diyosa yapmak zorundayız napalım
herşey bebişlerimizin sağlığı için.
sıkma canını tatlım.

ya bu ebru şallının hali beni de sinir etti gerçekten ya
kadına bak
nerden çıkı o bebek hayret
varmıki resmi falan.

ay bende on kilo aldım ve daha dün farkettim bacaklarımın üst kısmı çatlamışşşşş eyvah bu zamana kadar rahattım ama bundan sonra çatırdama sesleri ile yaşamaya mahkum olacağım sanırım. Aman ne yapayım Ablam yurt dışında doğum yaptı Alman bir profa sormuş çatlak istemiyorsan doğum yapmayacaksın mutlaka olur demiş.

ben 15 kilo almışımm kızlar 7 ayda

kızlarr sanki ben kasım annesi olucakmışım gibi geliyor,içime hep öyle doğuyo acaba evham mı yapıyorum,farkında olmadan eşimle plan yaparken hep kasımda doğurcakmışım gibi konuşuyoruzz...CADIARZUCADIARZU

benimde günüm en son 6 aralıkk benimde kasımda doğar gibiii

slm kızlar ben k.k. de yeniyim.bende 30 haftalık hamileyim 1 tane kızım var 7 yaşın da bu 2. gebeliğim kızımın duaları kabul oldu :)bu bebeğimde kız:ecrin_bebek:
bi kaç gün önce akşam kımıldamalarını alt taraftan hissedince korkup doktoruma gittim. çok aşağıda dedi.diğer kızım sezeryan ile doğdu kafası dikiş yerinin olduğu yerde bilmiyorumkismile aranızda böyle bi sorunu olan varmı kımıldamaları bençok rahatsız ediyo çkta hareketli cadızemuszemus

kızlarrr naptınız bakalım iyimisiniz ben yarın kuzucuğumu görmeye gitcem renkliultrasona gircem ilk defa ay bu defa çok heycan yaptım bakalım bizim kız nasıl bişey zemuszemus bide doktor yarın alttan muayene etcek bende ayıp olmasın adama diye kuaföre gittim parladım ama doğum yaklaştıkça daha çok canım yanıyo sizdede olyomu yoksa benimki psikolojikmi yaa

kızlarrr naptınız bakalım iyimisiniz ben yarın kuzucuğumu görmeye gitcem renkliultrasona gircem ilk defa ay bu defa çok heycan yaptım bakalım bizim kız nasıl bişey zemuszemus bide doktor yarın alttan muayene etcek bende ayıp olmasın adama diye kuaföre gittim parladım ama doğum yaklaştıkça daha çok canım yanıyo sizdede olyomu yoksa benimki psikolojikmi yaa

sen yine iisin cnm ben hiç dokundurtamıyorum oraya:kedi:. bacaklarımı aldırmaya giderken bile basbas bağırıyorum. oysaki canım o kadar da tatlı değildir. hamişlikten hassaslaştı ciltlerimiz.

slm kızlar ben k.k. de yeniyim.bende 30 haftalık hamileyim 1 tane kızım var 7 yaşın da bu 2. gebeliğim kızımın duaları kabul oldu :)bu bebeğimde kız:ecrin_bebek:
bi kaç gün önce akşam kımıldamalarını alt taraftan hissedince korkup doktoruma gittim. çok aşağıda dedi.diğer kızım sezeryan ile doğdu kafası dikiş yerinin olduğu yerde bilmiyorumkismile aranızda böyle bi sorunu olan varmı kımıldamaları bençok rahatsız ediyo çkta hareketli cadızemuszemus

hoşgeldin canım aramıza.
sen de bebişine erken kavuşacakalrdansın aramızda ozman.
baksana 30 haftaya gelmişsin.
bazn altalrda hissediyoruz tabi.
ama benim doktorum farklı bişi demedi. aşağıda falan demedi bana hiç.

ne gzüel canım gözünaydın.
gör bakalım gzüel kızını.
uamrım yüzünü kapatmaz da güzel pozlar veriri
genelde göstermioalr zilliler.
ben kuaföre gitmiorum.
ben jilet kullananlardanım malesef.
ama göremiyorum artık. zorlanmaya başaldım.
benid e alttan muayene etmişti
rahim ağzını ölçüyo.

ilk hamileliğimde tam tersi kızım sn gününe kadar ters ve çok yukarıdaydı bide günde en fazla 2-3 kere kımıldardı :emir_bebek:
ikiside kız olmasına rağman bu hamileliğim okadar farklı geçtiki bu seferde bebişim hiç durmak bilmiyor gün boyu hareket halinde karnımı bir görseniz okımıldarken yamuk yumuk:))deniz dalgalanması gibikaydirigubbakcemile3 görenlerde şaşırıo

merhaba kızlar ben geldimmm...

ben üç tekerlekli almak istiyorum ama üç tekerlekliler çift yönlü kullanılamıyormuş sanırım. bebek arabasının çift yönlü kullanıla biliyor olması çok öenmli, bebek yüzümüzü görecek şekilde de kullanılmalı.
bir de geçen yolda kadının biri üç tekerlekli araba kullanıyorken bi bakam nasıl diye başımı eğdim ki kadının ön tekeri yamuldu, kala kaldı, karşıdan karşıya geçiyordu birde. artık nazarım mı değdi ,arabamı adi idi bilmiyorumbilmiyorumkismile

ya işte karar veremedik biz de..kimi 3ten kimi 4ten memnun...

sagolun kizlar..esim bomba gibi oldu,isine gitti...uykusuzluktan kivranan benim suan,banada gecmis olsunn ohaoldumsmile
PELIN canim benim esimde ayni senin esin gibi,bi kan alirlar esimin karsisinda maymuna dönerim dikkati dagilsin diye..ailecek rezil oluruz hastaneye böylelikle :roflol:
aynen doguma girecek,artik onunla mi ilgilenirler benimle mi bilemiyorumm :roflol:

ay ben istemem eşimin doğuma girmesine iice naz yaparım doğuramam bu sefer.:)))

ben 15 kilo almışımm kızlar 7 ayda

ben şimdilik 6 kilo almış durumdayım 10-12 kiloyla bitiririm diyorum ama hayırlısı...canım merak etme hepsi gidecek doğumdan sonra elele veririz burda:=)

sezen canim massallah minigineee:nazar:
kocaman oldu sipalar..
dogum yaklastikca heyacanlaniyorummmm

ben deeeeee...bir yandan korkuyorum erken gelecek die....

ay günah die kuaföre gitmedim bugüne kadar ağda için ama artık baş edemiyorum gidicem galiba...

ilk hamileliğimde tam tersi kızım sn gününe kadar ters ve çok yukarıdaydı bide günde en fazla 2-3 kere kımıldardı :emir_bebek:
ikiside kız olmasına rağman bu hamileliğim okadar farklı geçtiki bu seferde bebişim hiç durmak bilmiyor gün boyu hareket halinde karnımı bir görseniz okımıldarken yamuk yumuk:))deniz dalgalanması gibikaydirigubbakcemile3 görenlerde şaşırıo

canım herkes aynısını sölüyo.
her hamilelik farklı diye
benimkide dalgalandıyo.
eeee artık sen 30ada dayanmışsın
bu daha hareketli bi kız olcak demekki annesi yandınnnn

bizim topikten cok kasim annesi cikar..
demedi demeyinn:emir_bebek:

kesinlikle katılıyorum
şimdiden 30lara gelenler var
biz aralık sonuna kadar da bekleyenlerden olucaz.
yani ben.
amannn inşallah da öle olurrr
zamanında gelsin kuzum sağlıkla
tek dileğim bu
ben önceden sancılanırsam diye çok korkuyorum
paniklemekten
sonu kötü biten tecrübemden dolayıı
inşallah öncesinde böle bşi durum yaşamam
tek dileğim doktorun verdiği tarihte bavulumu alıp gitmek
,ve hayrlısıyla kızıma kavuşmak
Allahım nasip et bana o günü.

ya bende keşke hiç gelmese aramasa sormasa hatta ben istesemde umrunda olmasa derim hep keşke benimki öyle olsa bir hafta sonum var cumartesi sabah kahvaltısına gideriz pazar akşama kadar onlarlayız nefret ediyom yaaa her hafta sonu birlikte olmaktan allahtan şimdi konuşmuyozda rahatım ama doğumdan sonra kesin tavrımı koyacam şimdi kocama doğumdan sonra evinizde ne işiniz var, ya siz bize taşının yada biz size taşınalım diyolarmış ay parçalayasım geldi kadını:oklava:
tatlimm gelmesini bende istemiyorum ki...
ama sagda solda aile icinde falanda mükemmel kaynanayi oynuyor..ariyorum soruyorum yapiyorum diyor..
hatta esimin yaninda bile..
ve yaptigi fenaliklari aileme anlatmiyorum diye iyice üstüme geliyor,sindirmeye calisiyor..
babamin bildigini bilmesi onu bi süre benden uzaklastirir,en azindan su son aylari ve lohusaligimi stressiz geciririm...yerimseniben

merhaba kızlar ben geldimmm...

ya işte karar veremedik biz de..kimi 3ten kimi 4ten memnun...

ay ben istemem eşimin doğuma girmesine iice naz yaparım doğuramam bu sefer.:)))

ben şimdilik 6 kilo almış durumdayım 10-12 kiloyla bitiririm diyorum ama hayırlısı...canım merak etme hepsi gidecek doğumdan sonra elele veririz burda:=)

ben deeeeee...bir yandan korkuyorum erken gelecek die....

ay günah die kuaföre gitmedim bugüne kadar ağda için ama artık baş edemiyorum gidicem galiba...

girmeleri daha iyi aslinda...neler yasadigimizi görücekler hemde en büyük destek onlar olucak..ben esim olmadan girmem doguma ya banane :kedi:
bu arada bende alamiyorum,hemde aylardir görmüyorum orayi..ayna,egil bükül,bi sürü sekle giriyorum :umursamaz:

kesinlikle katılıyorum
şimdiden 30lara gelenler var
biz aralık sonuna kadar da bekleyenlerden olucaz.
yani ben.
amannn inşallah da öle olurrr
zamanında gelsin kuzum sağlıkla
tek dileğim bu
ben önceden sancılanırsam diye çok korkuyorum
paniklemekten
sonu kötü biten tecrübemden dolayıı
inşallah öncesinde böle bşi durum yaşamam
tek dileğim doktorun verdiği tarihte bavulumu alıp gitmek
,ve hayrlısıyla kızıma kavuşmak
Allahım nasip et bana o günü.

sezeninde 2 hafta önden gittigini ögrendik..benimkide 2 hafta..
tugbada öyle..daha cok kisi var..
ayy saglikla gelsinlerde,aynen bende basla bisey istemiyorumm :Saruboceq:
icini ferah tut canim,insallah sag salim zamaninda gelicek melegin...
ama varyaa sen sansli olacaksin cünkü ilk doguranlardan bi sürü tüyo alirsin ne güzelll
acemiligi biz yasicaz esas kaydirigubbakcemile3

Back
X