2010 Aralık Anneleri

bende 2 gundur cok yorulmustum narnisancim ya
ama dayanamadim gittimkaydirigubbakcemile3
senide ozlemistik yani
bi daha boyle dwvamsizlik yapmakaydirigubbakcemile3
zaten yatip yuvarlandik oyle yoracak bi hareket yapmadik
ebe hanimda ytti bizim gibi cok komikti:roflol:

kucukprenscim her zaman beklerim
ister kahvaltiya gel ister 5 cayinayerimseniben

Canım benim saol, gelmişten daha çok mutlu ettin beniopuyorumnanaktan

canım bende sen deyince merak ettim arkadaş listemde vardı baktım kan pıhtılaşması sebebiyle düşük yaşayanların paylaşım alanında yazışıyor sürekli, bebeği düşmemiş ama riskli hala durumu sanırım,hatta buradan da bahsetmiş; sanırım onu daha iyi anlayan arkadaşlarla aynı durumdaki kişilerle fikir alışverişi daha çok olduğundan orayı tercih etmiş,''aylardır aralık topiğine yazmıyorum biz burada bebeğimiz için ödümüz koparken onların sorunsuz gebelikleri oldukları için 3ayda alışveriş yapılması mantıklı gelmiyor belki bizde sorunsuz geçirseydik öyle olabilirdik'' falan gibi bahsetmiş,Allah sağlık sıhhat versin bebeğine sağ salim kavuşmayı nasip etsin

Merak edince arayıp okudum emine nin yazdığını, Rabbim onları da bizleri de sağlıkla bebeklerimize kavuştursun inşallah:Saruboceq:. Çok zor gerçekten yaşadıklarısenağlama

Kızlar dün toplantıya girmeden deli gibi tuvalete koştum feci bulantı ve sonuç malum :(
Toplantıyı zar zor bıtırdım çıktım DR' a beni müşaade altına aldılar 4 serum kan tahlilleri idrar ve NST istediler serumların öncesinde :(
Sonra eve geldim bir de ishal olayayım mı yani anlayacağınız alttan üstten gidiyor. Sabaha kadar hiç durmadı hala öyle bişey yiyemiyorum su içsem çıkarıyorum birde ben serum yerken biri geldi 3 aylık bebeği karnında ölmüş gözünün önünde ultrasonda kalp atışlarını durana kadar dinlemişler moralim feci bozuldu serumu çıkarrttırdım gitmek için çünkğ daha duramazdım orada çok üzüldüm. Ayrıca kan alımı ve serum lar ta<kılırken kollarım delık deş,k oldu çünkü damarlarımı bulamıyorlar :(
Şimdi rengim bembeyaz umarım bebeğime zararı olmaz nolur dua edin çok fazla bilgisayar başında duramıyorum başımı zor tasıyorum o nedenle kendımı ıyı hıssettıkçe gircem kızlar bana çok çok dua edin nolur

Canım seninki basit bir üşütme değil bence sen mikrop kapmışsın bi yerlerden ama vücudun atıyor mikrobu her taraftan! Yani ishal ve kusma kötü değil bu durumda hatta iyi bişey ama sen de iyi beslen bol bol su iç ki vücudun susuz kalmasın. Birde uzun süre devam ederse yine git doktora canım, çok geçmiş olsun:Saruboceq:

BURXKANCIM canim yeni okuyorum tatlim..
cok gecmis olsun..simdi nasilsin?
neden öyle olmussun?
Allah su son aylari sag salim atlatmayi nasip etsin hepimize insallah

kızlar ben doğumu koşuyolu medipolde yapmayı düşünüyorum haftaya salı gününe dr.seval pataya randevu aldım.Aslında orada çalışan hemşire bir arkadaşım tavsiye etti
Leyla hn. cok yogunmus birde 27+1 oldugum ıcın kabul etmeyebilirmiş çünkü hastalarını başından itibaren takip etmek istiyormuş. seval hn. hakkında bilgisi olan yada ona görünen var mı acaba aranızda. nasıl bir doktor acaba cok merak ediyorum...

canım cok gecmiş olsun sanırım salgın bende 3 4 gun once aynı olmustum hatta en son dıskımdan kan bile gelmisti.. bol bol su iç muz ye midende kotuyse haslanmıs patatess peynir ye.. mayalı seyler yememeye calıs daha kotu yapar Allah acil şifalar wersin canım olumunekankayizsmile

canım çok çok geçmiş olsun. sen dinlen. ve olumlu güzel şeyler düşün. gördüklerine duydullarına takılma. herşey sonunda çok güzel olcak. sen toparlanmaya bak canım :çok üzgünüm:

Çalışmasam düşünmeyeceğim de çalışyıorum sempatiksalakcinni
Evet bazen sanki kaçacak gibi oluyor ama ne yapalım katlanacağız artık

Ay neler olmuyoş ya çok çok geçmiş olsun canım...
Dinlen sen inşallah en kısa zamanda düzelirsin

burxkan cım çok geçmiş olsun gerçekden sıkıntılı durumdasın, birde üstüne işe gitmek çok zor, Allah kolaylık versin ....

cok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşirsin allah acil şifalar versin canım

Canım seninki basit bir üşütme değil bence sen mikrop kapmışsın bi yerlerden ama vücudun atıyor mikrobu her taraftan! Yani ishal ve kusma kötü değil bu durumda hatta iyi bişey ama sen de iyi beslen bol bol su iç ki vücudun susuz kalmasın. Birde uzun süre devam ederse yine git doktora canım, çok geçmiş olsun:Saruboceq:

BURXKANCIM canim yeni okuyorum tatlim..
cok gecmis olsun..simdi nasilsin?
neden öyle olmussun?
Allah su son aylari sag salim atlatmayi nasip etsin hepimize insallah

Kızlar cok saolun şimdi yattığım yerden laptopumdan yazıyorum ara ara uyukluyorum. Biraz dinleneyim inşallah hiçbirşeyim kalmayacak :Saruboceq:

kizlar sizin bi fikrinizi alayim..
burasi malum 7\24 yagmurlu,nemli bi iklime sahip..
camasirlarimi normalde oturma odamin bi kösesine seriyorum cünkü ertesi güne kuruyor,balkona sersem bir haftayi buldugu oluyor,hemde mutfak pencereleri balkonun oldugu tarafta,tuhaf tuhaf kokuyor camasirlar..
ekstra bi odamda yok hani kapatsam kapisini,acsam camini,orda kurusa..
bebis olunca ne yapicam ben?topu tüfegi bi oturma odam bi yatak odam var zaten..camasiri ne yapicam bebegin giysilerinin kurumasini bir hafta nasil beklicem??önümüz kis..
bi akil verin lütfennn
CADIARZU

camasirlarimi normalde oturma odamin bi kösesine seriyorum cünkü ertesi güne kuruyor,balkona sersem bir haftayi buldugu oluyor,hemde mutfak pencereleri balkonun oldugu tarafta,tuhaf tuhaf kokuyor camasirlar..
bebis olunca ne yapicam ben?topu tüfegi bi oturma odam bi yatak odam var zaten..camasiri ne yapicam bebegin giysilerinin kurumasini bir hafta nasil beklicem??önümüz kis..
bi akil verin lütfennn
CADIARZU

Evin müsaitse kurutma makinası alabilirsin cnm benim aklıma başka çözüm gelmedi..

Benim pek kullanmadığım bi odam var orası çamaşır odası şimdilik... Kışın redyatörlerin üzerinde kurutuyorum.. ev miss gibi kokuyo o zaman çok hoşuma gidiyo...

Benim pek kullanmadığım bi odam var orası çamaşır odası şimdilik... Kışın redyatörlerin üzerinde kurutuyorum.. ev miss gibi kokuyo o zaman çok hoşuma gidiyo...

bende oturma odama serdigim icin mis gibi kokuyor ama iste o koku,nem bebek icin iyi degilmis..
o yüzden bu telasim,yoksa yine kuruturum icerde :uhm:

bi akil verin lütfennn
CADIARZU
[/QUO

aynı sorun bende de var canım. kurutma makinesi alabilirsin diyeceğim ama yer darsa sanırım ona da yer yoktur.
bizim ev de 2+1. misafir+çalışma odasını vardı, çamaşırları orada kurutuyordum.orayı da artık bebiş odası yaptık. evde herşey herşeyin üstünde çamaşırı bende ya salon da ya da yer olursa bizim yatak modasında kurutucam herhalde . nasıl olacak bilmiyorum . benneyaptımki

günaydınlar kızlar.
nasılız bakalım bugün.
bugün canım bişi istedi
kaçamak yapmaya karar verdik kzıımla.
şimdi kahvaltımızı yapıcaz.
sonra okul
yaşasın haftasonuuuu.
kızlar gece önce sağ bacapıma sonra 1 saat sonra falan sol bacağıma kramp girdi
ama ben geriniyodum
birden giriverdi
nasuıl acı evriyo
bağırcam bağıramıyorum
eşim ovdu geçti Allahtan.
o neydi öle ya.
inşallah hep olmaz

canım bende sen deyince merak ettim arkadaş listemde vardı baktım kan pıhtılaşması sebebiyle düşük yaşayanların paylaşım alanında yazışıyor sürekli, bebeği düşmemiş ama riskli hala durumu sanırım,hatta buradan da bahsetmiş; sanırım onu daha iyi anlayan arkadaşlarla aynı durumdaki kişilerle fikir alışverişi daha çok olduğundan orayı tercih etmiş,''aylardır aralık topiğine yazmıyorum biz burada bebeğimiz için ödümüz koparken onların sorunsuz gebelikleri oldukları için 3ayda alışveriş yapılması mantıklı gelmiyor belki bizde sorunsuz geçirseydik öyle olabilirdik'' falan gibi bahsetmiş,Allah sağlık sıhhat versin bebeğine sağ salim kavuşmayı nasip etsin

ben d edün baktım
kan pıhtılaşmasıyla düşük yaşayanalrın topiğinde
onu görmeden özel msj da atmıştım ama cevap gelemdi.,
kendini nerde rahat hissediyosa artık
ama burda da aramızda acı yaşayanalr var
benim gibi.
ama hamileliğini kabullenip alışveriş yapmayıncada olmuyo
bende diğer o kayıple ilgili sştelere girip her an bunu dile getirmek istemiyorum
bazen bakıyorum
tüm gün içimden çıkmıyo
ya yine olursa diye
Allahım hepimizin yavrularına sağlık sıhhat versin.
hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin.

gunaydın kızlar.yine bakıma girmiş site.çok hor kullanılıyor anlaşılan:)
biz dün gittik doktora hersey yolunda cok şükür.kilosu 1120 gr olmuş prensesimin..1 ay sonraya gun verdi doktor...artık kızz diyebilirim dayanamadım yine sordum doktora kızmı diye 'kız,kız'dedi....:D

maşallah kızına canım.
artık kocccaman oluyolar.
ya 14 gün sonrada benim randevum var
nasıl oldu kızım acaba
çatlıyorum meraktan.

Günaydın hanımlarr
İnşallah hepiniz iyisinizdir. Hayırlı cumalar dilerim hepinize.
Bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum, bende bel ağrısı çok oluyor , birde sağ tarafımda göğsümün altında kaburga kemiğimin bitiminde çok ağrım oluyo oda aynı şekilde sırtıma vuruyo bel ağrısı sırt ağrısı karnımda oluşan ağrı derken halim dermanım kalmıyo, çabuk yoruluyorum , birde çok fazla geriliyorum , sanki ellerimden ve bacaklarımdan karşılıklı beni çekiyolar akşamları özellikle çok oluyo bu yatakda yatacak pozisyon bulamıyorum, artık bir müddet sonra netarafımda sızıp kalıyosam bilmiyorum, geceleri enn az 3-4 kere tuvalete kalkıyorum, bütün uyku düzenim alt üst oluyo, tuvaletten nefret ediyorumm :kızgın:, bide evimde afedersiniz ama klozet yok yer tuvaleti var 2 dk oturup kalkana kadar karnım bacaklarım patlıyo akannehir , sizin anlıyacağınız hiç rahat değilim , ama özellikle bu belimle göğüs altında olan bu ağrı beni fazlasıyla rahatsız ediyo, çalıştığım için fazla dinlenme şansımda olmuyo boshayallersmile , göğsümün altındaki ağrı için bebek sıkıştırıyodur falan diyolar ne alaka anlamadım yani orası ağrırken benim kız aşağıda tepiniyo oluyo kaydirigubbakcemile3 ben pek alaka kuramadım , neyseki pazartesi konturolüm var doktora sorucam neymiş bu diye , bu böyle giderse doğuma kadar işim çookkk zor benimmm :1no2:

canım o sağ göğüs altındaki ağrı bana da oluyo bazen.
ban hamile dğilken d eoluyodu
herşeye bakılmıştı bişi yok
pskolojik sanırım
amam ben doktora da sordum olucak bişi yok dedi.

herkese günaydın kızlar benim bebişin herşeyi tamam gibi bir tek odası kaldı onunda dün siparisini verdik nihayet ama 15 20 günü bulurmuş yapılması düz beyaz bir odası olucak bebişin simdi geriye sadece duvar kağıdı odasının halısı birde bebek arabası kaldı alıncak olan dünya kadar eşyası oldu her aşağıya inmemde alıyorm dayanamıyorum batırdı benim oğlum daha doğmadan beni annesi ona çalışcak artık feda olsun oğluma allaha şükür hamileliğimde cok büyük sıkıntılarım olmadı öyle ağrıydı kramptı felan şuana kadar hiç yaşamadım yürümemdede bi engel yok didik didik dolanıyorum vallahi çarşılarda ne bünye varmış bende diyorum bazende inşallah sonuna kadarda böyle devam eder

ohhh bitmiş herşley ne gzüel.
odası da gelsin.
kur çek fotoları göster bize.
sağlıkla kullansın ehrşeyini.
eeeee harcanıyo paraalr valla su gibi gidiyo.

Kızlar dün toplantıya girmeden deli gibi tuvalete koştum feci bulantı ve sonuç malum :(
Toplantıyı zar zor bıtırdım çıktım DR' a beni müşaade altına aldılar 4 serum kan tahlilleri idrar ve NST istediler serumların öncesinde :(
Sonra eve geldim bir de ishal olayayım mı yani anlayacağınız alttan üstten gidiyor. Sabaha kadar hiç durmadı hala öyle bişey yiyemiyorum su içsem çıkarıyorum birde ben serum yerken biri geldi 3 aylık bebeği karnında ölmüş gözünün önünde ultrasonda kalp atışlarını durana kadar dinlemişler moralim feci bozuldu serumu çıkarrttırdım gitmek için çünkğ daha duramazdım orada çok üzüldüm. Ayrıca kan alımı ve serum lar ta<kılırken kollarım delık deş,k oldu çünkü damarlarımı bulamıyorlar :(
Şimdi rengim bembeyaz umarım bebeğime zararı olmaz nolur dua edin çok fazla bilgisayar başında duramıyorum başımı zor tasıyorum o nedenle kendımı ıyı hıssettıkçe gircem kızlar bana çok çok dua edin nolur

canım geçmiş olsun.
ne oldu sana böle ya
nazarlara geldin heralde.
dinlen tatlım sen.
kendini sıcak tut
feci üşüttün ya da mikrop kaptın bişeyden.
inşalalh bişey olmıyacak canım.
Allahım korusun seni de meleğini de.

bi akil verin lütfennn
CADIARZU

canım bence de oda yoksa kurutma makinesi al
fiyatalrı da uçuk değil sanıyosam.

bi akil verin lütfennn
CADIARZU
[/QUO

aynı sorun bende de var canım. kurutma makinesi alabilirsin diyeceğim ama yer darsa sanırım ona da yer yoktur.
bizim ev de 2+1. misafir+çalışma odasını vardı, çamaşırları orada kurutuyordum.orayı da artık bebiş odası yaptık. evde herşey herşeyin üstünde çamaşırı bende ya salon da ya da yer olursa bizim yatak modasında kurutucam herhalde . nasıl olacak bilmiyorum . benneyaptımki
bi cözüm bulcaz artik..
bebis benim odada yatmasa odamda kuruturum,camlar acik olur gündüzleri..sorun yasamazsin sen tatlim..olumunekankayizsmile

günaydınlar kızlar.
nasılız bakalım bugün.
bugün canım bişi istedi
sonra okul
yaşasın haftasonuuuu.
ama ben geriniyodum
birden giriverdi
nasuıl acı evriyo
bağırcam bağıramıyorum
o neydi öle ya.
inşallah hep olmaz

ben d edün baktım
kan pıhtılaşmasıyla düşük yaşayanalrın topiğinde
onu görmeden özel msj da atmıştım ama cevap gelemdi.,
kendini nerde rahat hissediyosa artık
ama burda da aramızda acı yaşayanalr var
benim gibi.
ama hamileliğini kabullenip alışveriş yapmayıncada olmuyo
bende diğer o kayıple ilgili sştelere girip her an bunu dile getirmek istemiyorum
bazen bakıyorum
tüm gün içimden çıkmıyo
ya yine olursa diye
Allahım hepimizin yavrularına sağlık sıhhat versin.
hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin.

maşallah kızına canım.
artık kocccaman oluyolar.
ya 14 gün sonrada benim randevum var
nasıl oldu kızım acaba
çatlıyorum meraktan.

canım o sağ göğüs altındaki ağrı bana da oluyo bazen.
ban hamile dğilken d eoluyodu
herşeye bakılmıştı bişi yok
pskolojik sanırım
amam ben doktora da sordum olucak bişi yok dedi.

ohhh bitmiş herşley ne gzüel.
odası da gelsin.
kur çek fotoları göster bize.
sağlıkla kullansın ehrşeyini.
eeeee harcanıyo paraalr valla su gibi gidiyo.

canım geçmiş olsun.
ne oldu sana böle ya
nazarlara geldin heralde.
dinlen tatlım sen.
kendini sıcak tut
feci üşüttün ya da mikrop kaptın bişeyden.
inşalalh bişey olmıyacak canım.
Allahım korusun seni de meleğini de.

canım bence de oda yoksa kurutma makinesi al
fiyatalrı da uçuk değil sanıyosam.

denizim afiyet olsun..
2 magnezyuma ragmen dün gece benimde bacagima girmek üzereyken müdahele ettim..
bugünde dozu 3 e cikaricam bakalim..epey bi idare eder yine...
sende sor doktoruna mutlaka,benim 2 doza cikinca hic kramp sorunum kalmamisti..
fiyati önemli degil canim makinanin,yer sorunu var iste..

bi akil verin lütfennn
CADIARZU

Cucum kurutma makinesi çamaşır makinesinin üzerine monte edilebiliyo, ayrıca bir yere gerek yok.

bende oturma odama serdigim icin mis gibi kokuyor ama iste o koku,nem bebek icin iyi degilmis..
o yüzden bu telasim,yoksa yine kuruturum icerde :uhm:

Ayrıca herkes kaloriferlerinin üzerine ıslak havlu koyuyor nem lazım diye, bebek için iyi olmadığını sanmıyorum. Kurutma makinesine yer yoksa nem dengesini sağlayan klimalardan da alabilirsiniz canım, o duvara takıldığı için yerde kaplamaz.

günaydınlar kızlar.
nasılız bakalım bugün.
bugün canım bişi istedi
sonra okul
yaşasın haftasonuuuu.
ama ben geriniyodum
birden giriverdi
nasuıl acı evriyo
bağırcam bağıramıyorum
o neydi öle ya.
inşallah hep olmaz

Denizim dün fizik tedavi uzmanı eğitim verdi bize hamilelikte ki krampları sorduk, kramp girince yaptığınız germe hareketini gün içinde yapabilirsiniz dedi. Ayrıca kalsiyum magnezyum alımınıza dikkat edin dedi. Kaslarınız normalden sert ise kramp daha çok girer, bacak kaslarınızı esnetin dedi canım.

Evet fazla nemli olmaması gerekiyor.. :uhm:

evet,belli bi seviyesi var onun..birde simdi bile oda spreyi falan solumak yasak biliyorsun,bebisin cigerleri icin,astim riski icin...
doguncada bisey degismiyor ilk etapta...
heleki o yogun yumusatici kokusu..mahveder yavruyu yaa...
du bakalim iyice bi arastirayim,insallah bi sonuc bulurum..cok fena kafama takildi cünkü

Cucum kurutma makinesi çamaşır makinesinin üzerine monte edilebiliyo, ayrıca bir yere gerek yok.

Ayrıca herkes kaloriferlerinin üzerine ıslak havlu koyuyor nem lazım diye, bebek için iyi olmadığını sanmıyorum. Kurutma makinesine yer yoksa nem dengesini sağlayan klimalardan da alabilirsiniz canım, o duvara takıldığı için yerde kaplamaz.

Denizim dün fizik tedavi uzmanı eğitim verdi bize hamilelikte ki krampları sorduk, kramp girince yaptığınız germe hareketini gün içinde yapabilirsiniz dedi. Ayrıca kalsiyum magnezyum alımınıza dikkat edin dedi. Kaslarınız normalden sert ise kramp daha çok girer, bacak kaslarınızı esnetin dedi canım.

tatlim islak havlu yada su kaplari mecbur zaten..o ayri..demek istedigim bi nem dengesi var..onu takip etmek gerekiyormus...hani ne kuru ne cok nemli olacak..
demek istedigim o yogun koku iyi degilmis bebisler icin...onu nasil engellicem...kafama takilan bu...oda spreyi,kokusu bile yasakken o yogun yumusatici kokusu ne olcak..

bu arada benim mutfagim ankastre dediklerinden,camasir makinamin üzerine koyma sansim sifirrrrrr..
abuuu amma teferruat var valla..daha düsündükce ne detaylar cikiyor gercektende akannehir

Back
X