bende 2 gundur cok yorulmustum narnisancim ya
ama dayanamadim gittimkaydirigubbakcemile3
senide ozlemistik yani
bi daha boyle dwvamsizlik yapmakaydirigubbakcemile3
zaten yatip yuvarlandik oyle yoracak bi hareket yapmadik
ebe hanimda ytti bizim gibi cok komikti:roflol:
kucukprenscim her zaman beklerim
ister kahvaltiya gel ister 5 cayinayerimseniben
Canım benim saol, gelmişten daha çok mutlu ettin beniopuyorumnanaktan
canım bende sen deyince merak ettim arkadaş listemde vardı baktım kan pıhtılaşması sebebiyle düşük yaşayanların paylaşım alanında yazışıyor sürekli, bebeği düşmemiş ama riskli hala durumu sanırım,hatta buradan da bahsetmiş; sanırım onu daha iyi anlayan arkadaşlarla aynı durumdaki kişilerle fikir alışverişi daha çok olduğundan orayı tercih etmiş,''aylardır aralık topiğine yazmıyorum biz burada bebeğimiz için ödümüz koparken onların sorunsuz gebelikleri oldukları için 3ayda alışveriş yapılması mantıklı gelmiyor belki bizde sorunsuz geçirseydik öyle olabilirdik'' falan gibi bahsetmiş,Allah sağlık sıhhat versin bebeğine sağ salim kavuşmayı nasip etsin
Merak edince arayıp okudum emine nin yazdığını, Rabbim onları da bizleri de sağlıkla bebeklerimize kavuştursun inşallah:Saruboceq:. Çok zor gerçekten yaşadıklarısenağlama
Kızlar dün toplantıya girmeden deli gibi tuvalete koştum feci bulantı ve sonuç malum
Toplantıyı zar zor bıtırdım çıktım DR' a beni müşaade altına aldılar 4 serum kan tahlilleri idrar ve NST istediler serumların öncesinde
Sonra eve geldim bir de ishal olayayım mı yani anlayacağınız alttan üstten gidiyor. Sabaha kadar hiç durmadı hala öyle bişey yiyemiyorum su içsem çıkarıyorum birde ben serum yerken biri geldi 3 aylık bebeği karnında ölmüş gözünün önünde ultrasonda kalp atışlarını durana kadar dinlemişler moralim feci bozuldu serumu çıkarrttırdım gitmek için çünkğ daha duramazdım orada çok üzüldüm. Ayrıca kan alımı ve serum lar ta<kılırken kollarım delık deş,k oldu çünkü damarlarımı bulamıyorlar
Şimdi rengim bembeyaz umarım bebeğime zararı olmaz nolur dua edin çok fazla bilgisayar başında duramıyorum başımı zor tasıyorum o nedenle kendımı ıyı hıssettıkçe gircem kızlar bana çok çok dua edin nolur
Canım seninki basit bir üşütme değil bence sen mikrop kapmışsın bi yerlerden ama vücudun atıyor mikrobu her taraftan! Yani ishal ve kusma kötü değil bu durumda hatta iyi bişey ama sen de iyi beslen bol bol su iç ki vücudun susuz kalmasın. Birde uzun süre devam ederse yine git doktora canım, çok geçmiş olsun:Saruboceq: