2010 Aralık Anneleri

günaydın dicem ama işlerimi halledip geçmişi okuyana kadar öğlen olmuş.hayırlı cumalar kızlar
Günaydın hanımlarr
İnşallah hepiniz iyisinizdir. Hayırlı cumalar dilerim hepinize.
Bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum, bende bel ağrısı çok oluyor , birde sağ tarafımda göğsümün altında kaburga kemiğimin bitiminde çok ağrım oluyo oda aynı şekilde sırtıma vuruyo bel ağrısı sırt ağrısı karnımda oluşan ağrı derken halim dermanım kalmıyo, çabuk yoruluyorum , birde çok fazla geriliyorum , sanki ellerimden ve bacaklarımdan karşılıklı beni çekiyolar akşamları özellikle çok oluyo bu yatakda yatacak pozisyon bulamıyorum, artık bir müddet sonra netarafımda sızıp kalıyosam bilmiyorum, geceleri enn az 3-4 kere tuvalete kalkıyorum, bütün uyku düzenim alt üst oluyo, tuvaletten nefret ediyorumm :kızgın:, bide evimde afedersiniz ama klozet yok yer tuvaleti var 2 dk oturup kalkana kadar karnım bacaklarım patlıyo akannehir , sizin anlıyacağınız hiç rahat değilim , ama özellikle bu belimle göğüs altında olan bu ağrı beni fazlasıyla rahatsız ediyo, çalıştığım için fazla dinlenme şansımda olmuyo boshayallersmile , göğsümün altındaki ağrı için bebek sıkıştırıyodur falan diyolar ne alaka anlamadım yani orası ağrırken benim kız aşağıda tepiniyo oluyo kaydirigubbakcemile3 ben pek alaka kuramadım , neyseki pazartesi konturolüm var doktora sorucam neymiş bu diye , bu böyle giderse doğuma kadar işim çookkk zor benimmm :1no2:

bendede oluyo kaburga ve bel ağrısı çok yediğim zamanlar oluyo kaburgalarımdaki ağrı ce sırtımada vuruyo ama nadiren sık sık değil.belimde iş yaparken yanlış yunluş durmaktan çok ağrıyo sırt üstü yatarsam kalkmakta zorlanıyorum.uyuyunca geçiyo oda.

herkese günaydın kızlar benim bebişin herşeyi tamam gibi bir tek odası kaldı onunda dün siparisini verdik nihayet ama 15 20 günü bulurmuş yapılması düz beyaz bir odası olucak bebişin simdi geriye sadece duvar kağıdı odasının halısı birde bebek arabası kaldı alıncak olan dünya kadar eşyası oldu her aşağıya inmemde alıyorm dayanamıyorum batırdı benim oğlum daha doğmadan beni annesi ona çalışcak artık feda olsun oğluma allaha şükür hamileliğimde cok büyük sıkıntılarım olmadı öyle ağrıydı kramptı felan şuana kadar hiç yaşamadım yürümemdede bi engel yok didik didik dolanıyorum vallahi çarşılarda ne bünye varmış bende diyorum bazende inşallah sonuna kadarda böyle devam eder
maşallah nazar değer herkese anlatma öye(bana öyle diyolarda sorunsuzum diyince)aklinialirimsmile

Kızlar dün toplantıya girmeden deli gibi tuvalete koştum feci bulantı ve sonuç malum :(
Toplantıyı zar zor bıtırdım çıktım DR' a beni müşaade altına aldılar 4 serum kan tahlilleri idrar ve NST istediler serumların öncesinde :(
Sonra eve geldim bir de ishal olayayım mı yani anlayacağınız alttan üstten gidiyor. Sabaha kadar hiç durmadı hala öyle bişey yiyemiyorum su içsem çıkarıyorum birde ben serum yerken biri geldi 3 aylık bebeği karnında ölmüş gözünün önünde ultrasonda kalp atışlarını durana kadar dinlemişler moralim feci bozuldu serumu çıkarrttırdım gitmek için çünkğ daha duramazdım orada çok üzüldüm. Ayrıca kan alımı ve serum lar ta<kılırken kollarım delık deş,k oldu çünkü damarlarımı bulamıyorlar :(
Şimdi rengim bembeyaz umarım bebeğime zararı olmaz nolur dua edin çok fazla bilgisayar başında duramıyorum başımı zor tasıyorum o nedenle kendımı ıyı hıssettıkçe gircem kızlar bana çok çok dua edin nolur

çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede düzelirsin.

ya ben bebeğin başı nerde kıçı nerde bir türlü anlamıyorum sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 bazen kasıklarıma vuruyo tepiyo sanırım ozaman diyorum demekki başı yukarda , bazende karnımın tam ortasında taşş gibi bir sertlik oluyo hatta karnımda kabarıyo çok hoşuma gidiyo kafasımı yoksa poposumu bilmiyorum ama elimi koyduğum zaman sanki ona dokunuyomuşum gibi hissediyorum hep bekliyorum bidaha yapsa onun vücudunu hissetsem diye ama bidaha yapmıyo boshayallersmile

bence en çok kıpırdamaların olduğu yerde ayakları oluyo benim karnımda çok debeleniyodu şimdi kasıklarımda hissediyorum dönmüş yine cadı:emir_bebek:

Cucu ben kışın çamaşırları peteklerin üzerine koyuyorum kurutmak için...
Kendi oturduğum odaya koymam yatak odası, koridor felan...
Ve yemek masamın sandalyelerini üzerinde kaydirigubbakcemile3

SElam kızlar herkese hayırlı Cumalar.Ezouygun gözün aydın canım maşallah kusuna :)) Burxhanım geçmiş olsun canım yat dinlen birşeyin kalmaz inşallah kısa zamanda hemencik iyleş canım.

Bugün iğnemizi olalım birde bugün göğüs kremini alıcam Lansinohı önceden sürelim bakalım yara falan olmayalım dimi :))

Aslında Koşuyolu medipol de istiyorum doğumumu ve su an Allaha sukur herşey yolunda.böyle giderse normal doğum olcak inş. dediğim hastanede işinde iyi,ilgili ve normal yanlısı bi doktor arıorum.Tavsiyen için teşekkür ederim canım bi göz gezdireyim topiğe

canım ben medical park neslihan hanıma gidiyorum cerrahpaşa mezunu herşeyin doğalından yana normal doğum diyor hatta epidural normali bile tavsiye etmiyor ama bi sorun olursa allah göstermesin epidural sezeryan dediii . en güzelinin herşeyi doğal olanıdır diyor ve çok çabuk ve pratik bi doktor ben çok sevdim hastanede güzel....

Aaa demek carrefour'da var süper bende ilk fırsatta bakayım bir-iki tane daha alayım ne olur ne olmaz.
Bu canbebe'nin pedide inşallah carrefour gibi marketlerde vardır ben bi ara bulamamıştım tıbbi malzeme satan bir tanıdığımızdan almıştım.
yerimseniben
ben migrostan aldım canım dün konuşmuştuk gittim aldım valla görünce 8tl gb bişiydi 10 lu paket...

Valla ben büyük umutla gitttim en azından 20gün falan der diye ama bilmiyorumkismile Allaha şükür herşeyi iyi napalım bir ay didi :)) Artık bi ay sonra zaten bir ay diyemezde sırnaşık şey

banada 1 ay sonra dedi 32. haftadan itibaren 15 günde bir gidiliyormuş....

Kızlar dün toplantıya girmeden deli gibi tuvalete koştum feci bulantı ve sonuç malum :(
Toplantıyı zar zor bıtırdım çıktım DR' a beni müşaade altına aldılar 4 serum kan tahlilleri idrar ve NST istediler serumların öncesinde :(
Sonra eve geldim bir de ishal olayayım mı yani anlayacağınız alttan üstten gidiyor. Sabaha kadar hiç durmadı hala öyle bişey yiyemiyorum su içsem çıkarıyorum birde ben serum yerken biri geldi 3 aylık bebeği karnında ölmüş gözünün önünde ultrasonda kalp atışlarını durana kadar dinlemişler moralim feci bozuldu serumu çıkarrttırdım gitmek için çünkğ daha duramazdım orada çok üzüldüm. Ayrıca kan alımı ve serum lar ta<kılırken kollarım delık deş,k oldu çünkü damarlarımı bulamıyorlar :(
Şimdi rengim bembeyaz umarım bebeğime zararı olmaz nolur dua edin çok fazla bilgisayar başında duramıyorum başımı zor tasıyorum o nedenle kendımı ıyı hıssettıkçe gircem kızlar bana çok çok dua edin nolur

canım çok çok geçmiş olsun kızlar yazmış muz patates bol su iç dinlen yorma kendini...

canımm çok geçmiş olsun, kendine çok dikkat et..

ben şanslıyım arkada büyük bir balkonum var hatta kitaplık bile var balkonda bebek odası geleceği için kitaplığımızı balkona attık çamaşır kurutmalığımda arkada balkonum kapalı ama sığmayınca sığmıyor çarşaf pike gb büyük şeyleri bende kapı üstleri ve sandelye üstlerinde kurutuyorum.... kışın petek üstünede koyduğum oluyor çabuk kurusun die.

kıslar merhaba, nasılsınız geçmişi okudukça geri dönmeye çalışıyorum umarım iyisinizdir burxkancım hem rahatsızlığına hem o kadına çok üzüldüm :((

ay bır suru alıntı yapmışdım bir tuşa bastm silindi yahuuuu
teyzeleri coooooook sağolun iyi dilekleriniz için.aklımda kalanları yazım..
burxkan canım cok geçmiş olsun.Alla beterinden saklasın.hiç korkma bebişin iyidir...doktorada gitmişsin.Allahım bu mubarek cuma gunu koca bir topluluğun dualrını geri cevirmez...
julyet canım 31-yada 32. haftanda gelirsin dedi.bende rapor için 31 gelrim dedim ama tam gun kararlaştırmadık.31 ide ekimin 25 ile başlayan haftaya denk geliyor.belkide aynı gune denk gelir gıtmemiz.
bebişlerini gorenler gozunuz aydın
gorecek olanlar iyi haberlerle gelin inş..yeni gelenlerde hoş gelmişler

Son düzenleme:
ben şanslıyım arkada büyük bir balkonum var hatta kitaplık bile var balkonda bebek odası geleceği için kitaplığımızı balkona attık çamaşır kurutmalığımda arkada balkonum kapalı ama sığmayınca sığmıyor çarşaf pike gb büyük şeyleri bende kapı üstleri ve sandelye üstlerinde kurutuyorum.... kışın petek üstünede koyduğum oluyor çabuk kurusun die.

Benim evimde müsait balkonum zaten 2 buçuk metre ve kapalı alanımda var ama çamaşır yazın bile 1 günde zor kuruyor kışın 2-3 günü buluyor ...
Kışın en çabuk kuruduğu yer petek üstü :1:

kıslar merhaba, nasılsınız geçmişi okudukça geri dönmeye çalışıyorum umarım iyisinizdir burxkancım hem rahatsızlığına hem o kadına çok üzüldüm :((

Hoşgeldin canım

Evi süpürmem gerek:a015:, yarın misafirim geliyoooo yoksa ben pisimle otururdumsırnaşık şey

Bu arada cuma gününüz hayrolsun! Yarın bende 5 haftadan sonra yavru kuşumu görücem çok heyecanlıyımmmm:icecream:

petek üstü iyi tabii,hemen kuruyor amaaaa yumusatici,deterjan kokusu bebise zararliymis..onu nasil cözücez..nerde kurutucaz bilmiyorumkismile
SElam kızlar herkese hayırlı Cumalar.Ezouygun gözün aydın canım maşallah kusuna :)) Burxhanım geçmiş olsun canım yat dinlen birşeyin kalmaz inşallah kısa zamanda hemencik iyleş canım.

Bugün iğnemizi olalım birde bugün göğüs kremini alıcam Lansinohı önceden sürelim bakalım yara falan olmayalım dimi :))
:lepi: canim lansinoh orda ne kadar gelince bi haber verirsen cok sevinirim..olumunekankayizsmile
bence sen yine kapali balkonunda kurutmaya calis canim,o sansin var ne güzel..
ay bır suru alıntı yapmışdım bir tuşa bastm silindi yahuuuu
teyzeleri coooooook sağolun iyi dilekleriniz için.aklımda kalanları yazım..
burxkan canım cok geçmiş olsun.Alla beterinden saklasın.hiç korkma bebişin iyidir...doktorada gitmişsin.Allahım bu mubarek cuma gunu koca bir topluluğun dualrını geri cevirmez...
julyet canım 31-yada 32. haftanda gelirsin dedi.bende rapor için 31 gelrim dedim ama tam gun kararlaştırmadık.31 ide ekimin 25 ile başlayan haftaya denk geliyor.belkide aynı gune denk gelir gıtmemiz.
bebişlerini gorenler gozunuz aydın
gorecek olanlar iyi haberlerle gelin inş..yeni gelenlerde hoş gelmişler

Şeniz

mavrulam saol canım ..
küçükprensim valla benim evde öyle yarın boyacı gelicek die hiç ellemiyorum :)) hoş bende genelde misafir gelmiyosa sallarım temizliği
ya bide ben çoklu alıntı yapmayı bilmiyorum bide şu haftayı gösteren çizelgeyi nasıl yapıcağımı :kedi:

kizlar sirtim agriyor,azcik uzanayim oglusumla..hatta biraz uyuyayim...
öpüldünüzzz
ohhhhh valla iyiii benim yerimede yat burcucum...

mavrulam saol canım ..
küçükprensim valla benim evde öyle yarın boyacı gelicek die hiç ellemiyorum :)) hoş bende genelde misafir gelmiyosa sallarım temizliği
ya bide ben çoklu alıntı yapmayı bilmiyorum bide şu haftayı gösteren çizelgeyi nasıl yapıcağımı :kedi:

çoklu alıntıyı bende yeni öğrendim :içelim: alıntı yapın yanında MQ varya ona tıklıyosun hangi mesajları istersen en son cevap vermek istediğin zaman gelince mesajların sonunda sol tarafta cevap yaz var ona tıkla bylece alıntı yapmış oluyosun.gebelik çizelgesi için google a yaz direk link bilgilendirme çıkıyo.yada küçük prens de beceriyo bu işi ayıptır söylemesisempatiksalakcinniaklinialirimsmile

canım ben medical park neslihan hanıma gidiyorum cerrahpaşa mezunu herşeyin doğalından yana normal doğum diyor hatta epidural normali bile tavsiye etmiyor ama bi sorun olursa allah göstermesin epidural sezeryan dediii . en güzelinin herşeyi doğal olanıdır diyor ve çok çabuk ve pratik bi doktor ben çok sevdim hastanede güzel....

canım sen göztepe medical park.tanmı sözediyorsun. evet orayı da duydum cok ıyı bır hastaneymiş ama sanırım doğum ücretleri biraz tuzluymuş. normal olcağı için o kadar para bayılmaya gerek yok diye düşünüyorum. ssk anlaşması varmı acaba medical park.ın guclubacismile kararsız kaldım şimdi neslihan hanıma gitsem denesem mi. hepimiz acısız sızısız hayırlı doğumlar gerçekleştiririz inş tatlımzemuszemus

mavrulam saol canım ..

Aşkol yaa, niye daha önce söylemedin yapayım en güzelinden arkadaşıma:lepi:
Sat 15 Mart dı dimi? Birde yazmamı istediğin özel bişey var mı?

Çoklu alıntıyı MQ tuşuna basarak yapıyorsun, tüm alıntı yapmak istediklerinin MQ tuşuna basıp son mesajda alıntı yapa basıyorsunyerimseniben

çoklu alıntıyı bende yeni öğrendim :içelim: alıntı yapın yanında MQ varya ona tıklıyosun hangi mesajları istersen en son cevap vermek istediğin zaman gelince mesajların sonunda sol tarafta cevap yaz var ona tıkla bylece alıntı yapmış oluyosun.gebelik çizelgesi için google a yaz direk link bilgilendirme çıkıyo.yada küçük prens de beceriyo bu işi ayıptır söylemesisempatiksalakcinniaklinialirimsmile

saol canımcım deniyim bi bakiim inş. beceririm ..

Back
X