- 13 Ağustos 2010
- 1.264
- 74
- 113
günaydın dicem ama işlerimi halledip geçmişi okuyana kadar öğlen olmuş.hayırlı cumalar kızlar
bendede oluyo kaburga ve bel ağrısı çok yediğim zamanlar oluyo kaburgalarımdaki ağrı ce sırtımada vuruyo ama nadiren sık sık değil.belimde iş yaparken yanlış yunluş durmaktan çok ağrıyo sırt üstü yatarsam kalkmakta zorlanıyorum.uyuyunca geçiyo oda.
çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede düzelirsin.
bence en çok kıpırdamaların olduğu yerde ayakları oluyo benim karnımda çok debeleniyodu şimdi kasıklarımda hissediyorum dönmüş yine cadı
Günaydın hanımlarr
İnşallah hepiniz iyisinizdir. Hayırlı cumalar dilerim hepinize.
Bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum, bende bel ağrısı çok oluyor , birde sağ tarafımda göğsümün altında kaburga kemiğimin bitiminde çok ağrım oluyo oda aynı şekilde sırtıma vuruyo bel ağrısı sırt ağrısı karnımda oluşan ağrı derken halim dermanım kalmıyo, çabuk yoruluyorum , birde çok fazla geriliyorum , sanki ellerimden ve bacaklarımdan karşılıklı beni çekiyolar akşamları özellikle çok oluyo bu yatakda yatacak pozisyon bulamıyorum, artık bir müddet sonra netarafımda sızıp kalıyosam bilmiyorum, geceleri enn az 3-4 kere tuvalete kalkıyorum, bütün uyku düzenim alt üst oluyo, tuvaletten nefret ediyorumm, bide evimde afedersiniz ama klozet yok yer tuvaleti var 2 dk oturup kalkana kadar karnım bacaklarım patlıyo akannehir , sizin anlıyacağınız hiç rahat değilim , ama özellikle bu belimle göğüs altında olan bu ağrı beni fazlasıyla rahatsız ediyo, çalıştığım için fazla dinlenme şansımda olmuyo boshayallersmile , göğsümün altındaki ağrı için bebek sıkıştırıyodur falan diyolar ne alaka anlamadım yani orası ağrırken benim kız aşağıda tepiniyo oluyo kaydirigubbakcemile3 ben pek alaka kuramadım , neyseki pazartesi konturolüm var doktora sorucam neymiş bu diye , bu böyle giderse doğuma kadar işim çookkk zor benimmm :1no2:
bendede oluyo kaburga ve bel ağrısı çok yediğim zamanlar oluyo kaburgalarımdaki ağrı ce sırtımada vuruyo ama nadiren sık sık değil.belimde iş yaparken yanlış yunluş durmaktan çok ağrıyo sırt üstü yatarsam kalkmakta zorlanıyorum.uyuyunca geçiyo oda.
maşallah nazar değer herkese anlatma öye(bana öyle diyolarda sorunsuzum diyince)aklinialirimsmileherkese günaydın kızlar benim bebişin herşeyi tamam gibi bir tek odası kaldı onunda dün siparisini verdik nihayet ama 15 20 günü bulurmuş yapılması düz beyaz bir odası olucak bebişin simdi geriye sadece duvar kağıdı odasının halısı birde bebek arabası kaldı alıncak olan dünya kadar eşyası oldu her aşağıya inmemde alıyorm dayanamıyorum batırdı benim oğlum daha doğmadan beni annesi ona çalışcak artık feda olsun oğluma allaha şükür hamileliğimde cok büyük sıkıntılarım olmadı öyle ağrıydı kramptı felan şuana kadar hiç yaşamadım yürümemdede bi engel yok didik didik dolanıyorum vallahi çarşılarda ne bünye varmış bende diyorum bazende inşallah sonuna kadarda böyle devam eder
Kızlar dün toplantıya girmeden deli gibi tuvalete koştum feci bulantı ve sonuç malum
Toplantıyı zar zor bıtırdım çıktım DR' a beni müşaade altına aldılar 4 serum kan tahlilleri idrar ve NST istediler serumların öncesinde
Sonra eve geldim bir de ishal olayayım mı yani anlayacağınız alttan üstten gidiyor. Sabaha kadar hiç durmadı hala öyle bişey yiyemiyorum su içsem çıkarıyorum birde ben serum yerken biri geldi 3 aylık bebeği karnında ölmüş gözünün önünde ultrasonda kalp atışlarını durana kadar dinlemişler moralim feci bozuldu serumu çıkarrttırdım gitmek için çünkğ daha duramazdım orada çok üzüldüm. Ayrıca kan alımı ve serum lar ta<kılırken kollarım delık deş,k oldu çünkü damarlarımı bulamıyorlar
Şimdi rengim bembeyaz umarım bebeğime zararı olmaz nolur dua edin çok fazla bilgisayar başında duramıyorum başımı zor tasıyorum o nedenle kendımı ıyı hıssettıkçe gircem kızlar bana çok çok dua edin nolur
çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede düzelirsin.
ya ben bebeğin başı nerde kıçı nerde bir türlü anlamıyorum sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 bazen kasıklarıma vuruyo tepiyo sanırım ozaman diyorum demekki başı yukarda , bazende karnımın tam ortasında taşş gibi bir sertlik oluyo hatta karnımda kabarıyo çok hoşuma gidiyo kafasımı yoksa poposumu bilmiyorum ama elimi koyduğum zaman sanki ona dokunuyomuşum gibi hissediyorum hep bekliyorum bidaha yapsa onun vücudunu hissetsem diye ama bidaha yapmıyo boshayallersmile
bence en çok kıpırdamaların olduğu yerde ayakları oluyo benim karnımda çok debeleniyodu şimdi kasıklarımda hissediyorum dönmüş yine cadı