canım benimkide bu ara öle fazla hareket etmiyo merak etme yediklerimizle alakalı heralde bende ayın 14ünde gidicem....
gidince fiyat da alabilirsin... doktordan değilde danışmanlar var hasta yatış koordinasyon merezinde oaraya sorabilirsin yada muayeneden önce bi doğum fiyatı al gidip ona göre muayene olursun...
hastanede çok fazla kadın doğumcu var o yüzden çok yoğun olmuyor 2-3 gün önceden randevu alırsan istediğin zaman dilimine alırsın... ama gittiğinde acil durumlar çıkabiliyor ben bi kere 2 saat bekledim neslihan hanıma 2 tane doğum birden geldi tabi benim için hem kötüydü beklemek hemde iyi çünkü neslihan hanım doğumhaneden 1,5 saat çıkmadı buda demek oluyorki hastasını bırakmıyor ebelerin eline... yani gittiğin günkü durumada bağlı o gün yoğunsa biraz bekleyebiliyorsun tam randevu saatinde giremeyebilirsin. her hastanede öle ben daha önce acıbademe gidiyordum orası da öyleydi... neslihan hanım ilk başta sana soğuk gelebilir ama çok tatlı konuşunca felan hele hızlı hızlı bir yürüyüşü var bayılıyoruz eşimle... istediğin herşeyi sorabiliyosun güzellikle cevap veriyor. bekletiği zaman kusura bakma beklettim biraz diyor yada ben seni görmedim gb açıklamalar yapıyor bilmiyorum bunlar benim için önemli sabah 9-9 buçık gb git çünkü 11 gb yoğunlaşıyor hastane... olumunekankayizsmile
evet canım benim için de bunlar önemli kriterler çünkü insan ne de olsa ellerinde olacağı ve bebeğini emanet edeceği kişinin ilgili, sıcak ve samimi olmasını istiyor. yani en azından ben öyleyim ve aynen senin gibi düşünüyorum. Doğum anına denk gelmen iyi olmuş hem sorumluluk sahibi olduğunu da görmüşsün. zaten dediğin gibi her hastanede mutlaka bekliyorsun biz muayene olurken bekletmıyor muyuz sankısempatiksalakcinni soru üstüne soru

ben arayayım da hastaneyi bi görüşeyim bakalım ona göre dediğin gibi 9-9:30 a randevumu alırım. senin bebiş ne kadar oldu canım ben 27+1 in bugun itibarı ile. haftaya da kan uyusmazlıgı ve seker yukleme testımı yaptırcam inş bi sorun cıkmaz:2: sna yazarım son durumu tatlımkaydirigubbakcemile5