• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

şimdi herkes tatlı uykusundadır ama biz Masal'ımla ayaktayız.....
Masl'ım perşembe 09.45 de 43cm boy ve 2600gr olarak spınal sezeryanla doğdu..ayrıntılar sonra....sütüm çok az babamız şimdi mama almaya gitti ..

maşallah canım masalcığa:nazar: allah analı babalı büyütsün...

şimdi herkes tatlı uykusundadır ama biz Masal'ımla ayaktayız.....
Masl'ım perşembe 09.45 de 43cm boy ve 2600gr olarak spınal sezeryanla doğdu..ayrıntılar sonra....sütüm çok az babamız şimdi mama almaya gitti ..

Oyy bi ufaklık daha gelmiş, Allah bağışlasın. Bol bol sütün olsun inşallaaahh..

günaydın kızlarr

sanırım sancılarım varr,
sabah
7;45
8:00
8:12
8:31
8:43de olmak üzere şuan hala beklemedeyim
adet sancısı gibi sanki üşütmüşüm gibide ama,baya uzun sürüyor 1dk kadar
ve tuvalete gitme ihtiyacı oluyor böle adet olduğumuz zamanlarda tuvalete gitsek gelsede rahatlasak hissi var
bugünde 9buçuk gibi annemle babam gelicekti duruma göre doktora giderim onlarla
bakalım sancımı ne bu ama ilk defa oluyor bu

günaydın kızlarr

sanırım sancılarım varr,
sabah
7;45
8:00
8:12
8:31
8:43de olmak üzere şuan hala beklemedeyim
adet sancısı gibi sanki üşütmüşüm gibide ama,baya uzun sürüyor 1dk kadar
ve tuvalete gitme ihtiyacı oluyor böle adet olduğumuz zamanlarda tuvalete gitsek gelsede rahatlasak hissi var
bugünde 9buçuk gibi annemle babam gelicekti duruma göre doktora giderim onlarla
bakalım sancımı ne bu ama ilk defa oluyor bu

15 dakika da bir:52: Masal hanım geliyor mu neeee:52: Canım çok sevindim, hadi inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelir yavrunnn.. Eşin yanındadır inşallah

15 dakika da bir:52: Masal hanım geliyor mu neeee:52: Canım çok sevindim, hadi inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelir yavrunnn.. Eşin yanındadır inşallah

yok canım ya işte
ama duruma göre çıkcak yani
ben şimdi emin değilim dedim ona şansımada annemler gelicek birazdan
onlarla gideyim dr.a dedim sana sölerim dedim
emin olamıyorumki bu mudur diye

ozaman ben giyineyim yavaştan,
daha mı sık olması lazım bunun diyelim kaç dakika da bir gelcek
şu açıdan soruyorum doktora ne zaman gideyim
şimdi annemler geldiğinde çıkayımmı hemen

hastane yakınsa 5 dakikada bire düşünce diyorlar ama bilemiycem valla, ahh canımm benim. Sağlıkla bir avazda doğurursun inşallah

10 dakikaya düşmüş, yatıyorsan zaten bence doğum sancısı bunlar:52:

Günaydın kızlar ins bu yazdığım gider.. telden giriyorum hastanedeyim daha Pazartesi cikicam.. Evet bencede dogum sancısı benim de10 dk birdi.. daha sık sancılar hiç olmadı zaten.. Dogum yapacaklara Allah kolaylık versin bebekleriyle sağlıklı uzun ömürler nasip etsin Allahım

10 dakikaya düşmüş, yatıyorsan zaten bence doğum sancısı bunlar:52:

sanırım öle canım ya
babamı aradım onlarda ben uyuyorum diye rahat rahat takılıyorlarmış benzin alıyormuş falan
gelsenize dedim artık,inşallah panik yapmazlar,hemen bi su tutunayım giyineyim madem
orada laptop falan açmazsam cepten mesaj atarım belkide yanlış alarmdır

tatlım hazırlan yavaş yavaş, eşim arabayı yerleştiriyodu senin bu zamanlarında :) sonra dus falan alıp cıktık zaten

sanırım öle canım ya
babamı aradım onlarda ben uyuyorum diye rahat rahat takılıyorlarmış benzin alıyormuş falan
gelsenize dedim artık,inşallah panik yapmazlar,hemen bi su tutunayım giyineyim madem
orada laptop falan açmazsam cepten mesaj atarım belkide yanlış alarmdır

Benim cep varmıydı sende? Yoksa yollayayım, seninki bende olacaktı çekilişten

Back
X