2010 Aralik Annelerinin Dogum Hikayeleri

özlemciim canıım , hikayenin ağlayarak okudum seninle birlikte bende yaşadım o anları.
sen ve bebeğin zor bir dönemden geçmişsiniz ama sonrasına umutla bak canım. bek ne güzel bebişin her geçen dakika daha çok sarılıyor hayata.
sana ve bebişine bolca sağlık diliyorum, hayırlı uğurlu olsuun

özlemcimmm canım yaaaa çok tuhaf oldum ağladım
hayırlısı böyleymiş canım...
güzel haberlerini aldıkça bizler de mutlu oluyoruz...
kişiliği de bir kadar güçlü olacak ben yavruşunun bak nasıl da tutunmuş hayata..
her gün biraz daha toparlaycak kendini...
sen yeterki kendine de iyi bakkk lazımsın ona...

39+5.... ikinci doğumum olacak ilki normaldi ama suni sancıyla olmuştu.çok korkuyordum sancılardan ama şimdi ne sancı umrumda ne başkası....bebeğimin başı bile hala yerleşmedi.doğum hikayelerini okudukça ağlıyorum ben de doğsun artık istiyorum.kucağıma alıp koklayayım istiyorum.kızım 4 yaşında kardşeim neden gelmiyor diyor.sezeryan hiç düşünmemiştim.ama ne akıntı var ne açıklık ve inadına hıçkıran inadına tekmelenip duran hala aşağı inmeyen 9 aydır olduğu gibi hala göğsümün altında taşıdığım oğluşum gelmiyor bir türlü..oysa herşeyi hazır artık gel bebeğim....nolur gel de ben de doğum öykümü yazayım....

özlemciiimmm herşeyin hayırlısı böyleymş
sen erkenden görücekmişsin yavrunu.
bak annesi bebğin sağlıklı ve biraz daha büyümeyi bekliyoooo
gelip seninle ne gzüel analr geçirecek inşallah.
o minicik elleri değecek tenine.
hele o emmeyi bi öğrensin bırak yalancı emzikelri
cok cok senin memişleri emicek bak ne yaraalr yapıcakkkkk
yeterki sağlıkla kucağına gelsin.
bak bi gece senin yanında uyumaya başalsın unutuvericeksin bu zorlu günleri.
sağlıkla büyüsün minik kuzuç
hayrlısıyla en kısa zamnda evinzie gelmeyi, kucağınıza almayı nasip eder.
dualrımız hep seninle bunu biliyosun.

ağlayarak okudum çok duygulandım canım yaaa. Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı bi evlat olur inş. Ne kadar güzel olmuş doğumun inş normal doğum olacak herkes senin gibi olur.

arlık annelerinden ilk doğumu yapan benim arkadaşlar 13 eylül 2010 da 26+6 haftalık olarak, bebeğim 62 günlük ama şuan küvezde, tansiyonlarım çıktı hellp send. girdim acilen sezeryana alındım, oğluşumu 2 gün sonra gördüm.inşaallah oğlumu eve geleceği günü bekliyorum çok heyecanla. sizlere hayırlı doğumlar arkadaşlar

canım ya inanmıyorum çok erken gelmiş miniğin ama çok azimli çıkmış maşallahh,sen bu azimle yakında kucağına alırsın tatlım canını sıkma,şimdi nasıl durumu,gelişimi sağlığı kilosu falan nasıl,allah en kısa zamanda kavuşturur sizi inşallahh

canım yaa, hem geçmiş olsun hem de gözünüz aydın. Oğluşun sabırsız çıkmış biraz ama bak nasılda tutunmuş hayata, maşallah ona. Herşey yoluna girecektir canım, bebeğinle birlikte mutlu huzurlu bir ömür geçirirsiniz umarım. Oğlun da en kısa zamanda küvezden çıkar inşallah, dualarımız seninle.....

canım geçmiş olsun diyelim önce sonra da göünaydınnn.
ani bi durum yaaşmışsın. ama Allaaha şükür ki oğlun hayata tutunmuş ve sizinnle
inşallah hayırlısıyla küvezden çıkıp da evinize getirmek de nasip olur.
sağlıkla mutlulukla bebeğinizi büyütmek nasip olsun.
ama bizi haersiz bırakma
seni doğum yapanalr listemzie ekliyrumm.
ama oğlunun adıı. doğum kiosu ve boyunu da yaz onalrı da eklerimm
oğlun çok mücadeleci çıkmış dualrımzı yine sizinle.

Hayırlı olsun canım Maşallah bebeğine İnşallah kısa zamanda evinize geçersiniz birlikte

geçmişi okuyamadım doğum yapan var mı bilmiyorum ama benim oğlum da erken geldi 34+3 de geldi 2540 gr ve 50 cm tarih ise 11.11.2010 saat 13.26 normal doğum ve çok şükür ikimizin de sağlığı iyi tablodaki yerimizi alalım bizde kaçıncı olduk acaba :))

canım hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün

masallah canim benim,Allah anali babali buyutsun bebisini, masallah kilosu baya iyiymis bebisin, boyuda oldukca uzun

canim hayirli olsun bebisin, baya erkenci cikmis senin bebis, insallah durumu iyidir bebisinin ve insallah bir an önce evine döner seninle birlikte:)

kızlar gözünüz aydın Allahım analı babalı büyütsün inşallah.herkesin evlatlarını bağışlasın.

hellp sendromu mu?! yaw bugün ne kötü haberler alıyoruz.. hellp sendromu gebelikte başa gelecek en kötü problemdir.. hemen bebeği alırlar.. neyseki kuzun yaşıyor.. umarım bir sorun bırakmaz.. sen nasılsın? toparladın mı kendini?

haberdar et bizi emi?

hayırlı olsun canım ayrıca.. şaşırdım da biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…