2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

masallah masallah dilem okadar tatli duruyoki göbus, icindeki eminimbir tosuncuktur bu konuda denizime katiliyorum,ve fazla kiloda almamissin eminim hepsi bebise gitmistir.

dilem maşallah kız o nasıl göbüş öyle.. kocaman olmuş.. kilonda çok iyi.. demek ki bütün kiloyu minik adam almış.. ikinizide allah nazarlardan korusun..

nerdilim maşallah,senin göbüş görmeyeli epey almış başını gitmiş :) ama bi göbüş yani,başka bişe yok maşallah.. İçerde bir tosuncuk mu var yoksa ekincenin dediği gibi gömlekler mi öyle göstermiş?

masallah cnm gobisine de sana da bebsine de cok sirin gorunuyor gomlekler biraz daha gobekli gostermis beyaz tsortluyle yandan cekip koysana daha belli olur gobisin 37 haftalikta mahsusu yandan cekmedin haaa koca gobisi

sağolun kızlar...hemen yandan geliyor 37 haftalık... benim 15 kilo almış halim gömlekler biraz daha toplu tutuyo ama bebişde tosuncuk benim minik kuzum bir tosuncuk....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…