2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

Carna maşallah kim der 36 hafta diye.17 kilo diye Ayrıca senin pembe panterini yirim :86:

fenerbahcemrem cnm senin göbeğin aynı benim ki cok benzettim :90:
top gibi oldu gidiyo bakalım göbişlerimiz
carna cok fit görünüyosun maşallah 17 kilo hiçde belli degil

bayramdan bi kaç gün önceki göbüş yani 36 haftalık falan.(bu arada alıntı yapmazsanız sevinirim çünkü silicem)

canım süper görünüyorrrrsunuz..... maşallah....

fit anne :) maşallah sana süpersiniz valla....

carna maşallh ya böyle zayıf bacaklı göbüşleri görünce sinirlerim bozuluyo gıcıklaaar neden bişey yemiyosunuz siz
nerdilcim de çok hoş maşallah neyse ona bakınca biraz rahatladımoda benim gibi

masallah carna iyisiniz gobis cok sirin tsortunede bayildim biraz boyun var sanirim ondan okdar gostermessin 17 kiloyu ama yakismis hamilelik kime yakismazki tum hamilelere kucak dolusu masallah yollluyorum

merhaba hanımlar ben bi şey söylemek istiyorum bebek şekeri, kapı süsü, sepet vs. şeyler yapıyorum eğer ilgilenen olursa benimle irtibata geçsin gerçekten güzel modellerim var.... :80::80::80:

denizim maşallah canım.Sinem'inde dediği gibi hala aynısın Sen baştan büyüttün göbüşü ve bitirdin işi,artık o işlerle uğraşmıyon

Son düzenleme:

Kızlar süpersiniz maşallah size Üşenmesem bende son son eklicem bakalım:)

çoook mersi kızlar
denizim senin göbüşte çok şirin benimkide böyleydi bi kaç hafta önce ama senin vücud daha zarif duruyo ben biraz dana gibi oldumda

Allah razı olsun.Valaha aynam pis diye yorum gelmezse diye çok korktum : ) Neyse ki burada ki herkes pasaklı

Di mi ama ben niye gözlerine soka soka 17 diyorum ki.Havam olsun 13 diyeceğim : =)

Carna maşallah kim der 36 hafta diye.17 kilo diye Ayrıca senin pembe panterini yirim :86:

Bende seni yirimmmm :hamyapansmiles:

Kızlar süpersiniz maşallah size Üşenmesem bende son son eklicem bakalım:)

masallah carna iyisiniz gobis cok sirin tsortunede bayildim biraz boyun var sanirim ondan okdar gostermessin 17 kiloyu ama yakismis hamilelik kime yakismazki tum hamilelere kucak dolusu masallah yollluyorum

Sağolun kızlar.Şu kız bir çıksın da, aldığımız kilolar belli olucak merak etmeyin : )

Ekince canım boyum 1.65 : ) ama 52 ile hamile kaldım zayıf hamile kalmanın avantajı sanırım.

36 haftalık taze göbüşümüz.

Denizim senin göbiş çok güzelll ama : )Göbeğin olduğu gibi kalmış.Ben, senin göbişinin son haftalarda daha büyüyeceğini düşünmüştüm, sabitlemişsin valaha : )

Son düzenleme:
amanınn amanınn ortalık kaynıyo , yaa hatunlar ne süper görünüyosunuz hepiniz öyle yaaa , aralık annelerinin en kısası benim sanırım , hepiniz mankensiniz , çok beğendimmm çookkk Allah nazardan saklasın sizleri
fenerbahcemre , carna , denizim , nerdill

Denizim Nerdilim maşallah kızlar .Son göbişlerimiz dimi artıkım.Bende bir ara ekleyim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…