2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

Kızlarr bu da benim minicik (!) göbüşüm :)

Kızlar bu da bizim göbişimizzzzzz..11+5

evet sonunda bende göbüşümü ekliyoruz.
11+2 lik göbüşümüz.
umarım boyut doğru düzgün çıkar.
]

14+5 günlük olduk teyzeleri

Maşallah maşallah arkadaşlar çok tatlısınız!! :lepi:
Bayılıyorum bu topiğe, yani herşey yazı da kalıyor ya sanal alemde, bu fotoğrafları görünce anlıyorum nasıl bir yola girdiğimi:kedi:

bugün öğrencimin bi tanesi farketti, hayırlı olsun hocam dedi sırıtarak. Yaşasın büyüoyruzzzz..... alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bana da kargo geldi bugün adam bana bi baktı bu ağır dedi, kendisi kapının kenarına bıraktıkaydirigubbakcemile3 Tabi benim ağız kulaklarda:kedi:

Ne demek canım meleğin cok güzel görünüyor şimdiden maşallah annesiii:CüvCüv:
Evet canımm bu nick daha hoşuma gittiiikaydirigubbakcemile2

Ayşeduru nasıl değiştirdin nick ini?

desirecim maşallah göbüşüne.
ama jilenin önü biraz kapatmış
ama kot jilen çok şirin. yakışmış tatlım.

desire cok kibar duruyo göbusun, artik buyumus masallah
benimde bugun biraz görunuyo, cikmayami basladi yoksa sadece sismi yakinda belli olur kaydirigubbakcemile2

bende oğlum da çook teşekkür ettik teyzoşları.
selin25 cim artık bebişler büyüyo göbüşler de büyüyo
bende hala kendi göbüşüm diyorum ama kayınvaldemler çok büyümüş diyolar
kabullensek ii olucak

ayyy bende benim göbişim de baya bi çıktı. bende benimki bebek deil göbek diodum. kilo aldım die çıktı sanıodum. herkes 16.haftadan sora çıkar dediği için. meğer bebekmiş. ayyy fotoları görünce bende hemen eklemek istiorum.müsait olur olmaz çekicem bi foto. ekleyebilirim inşallah.
buarada ekleyen herkesin göbişine maşallah çok şekerler yaaa... allah tamamına erdirsin inşallah...:Saruboceq:

maaşallah cnm göbüş bayağı belli etmeye başlamış kendini allah nazardan saklasın

Ay kızlar hepiniz süpersiniz olumunekankayizsmile
Çıkmış artık göbekler ya maşallah....

gulsemediha, aynur53 masallah göbusunuz cok tatli,
gulsecim artik hamile oldugunu anliyorlardir disardan görenler, ne kadar mutluluk verici bir sey dimi ama kaydirigubbakcemile2
aynurcum seninkide bencede göbek degil bebek hayatim

Son düzenleme:
hamile olduğumu sağır sultanm duydu :) Ben gazeteciyim bu nedenler iş yemekleri, toplantılar anlamayan kalmadı ama bu hafta çok belli etti göbek, bide bu şimdi çekilmiş hali bir de akşamları gör :) Allahım herkeslere nasip etsin. Eşim bayılıyor göbeğime, ilk eşi hamileyken askerde imiş, doğmuş bu seferde sorunlar. Aman diyeyim kızlar eşimin ayrılma sebebi ilk eşi çocuğundan başka bişi gözü görmemiş, benimkide çocuk gibi, sinemaya gidelim dermiş eşi yok çocuk nolcak, annen bakar, hayır asla ben bakacağım, sonra maddi sorunlar şu bu eşim daha yeni oğlu ile zaman geçiriyor. Çok özlüyor oğlunu (annesinde kalıyor ve annesi evlenmedi) şimdi düşünün gözünden sakınır...

Desire canım çok tatlısın : ) Ve fit gözüküyorsun sadece göbişin var : )

Aynur53 canım evet çıkmış.Ama fazla değil bende senin gibiyim çok az var : )

Gulsemediha senin göbişinde artık bayağa belli olmuş.Maşallah hepinize kızlar

kızlar maşallah göbüşlere.
aynurcum evet göbüş çıkmaya başlamış.
zaten artık bebişler hızla büyüyecek
büyüyecek ki karnımız da kocaamn olsun dimi.

gülsemedihacım seninki de baya belli olmuş artık
daah da büyüyecekler.
kocaman.
çok güzel olucak göbüşerimiz.

Teşekkür ederim, hepimize maşallah olsun :)

Sağlıkla inşallah canım yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…