2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

cucuyu görünce ben de ikinciyi koymaya karar verdim, hep aynı kıyafetlerle çekiniyorum ki aradaki farkı farkedebileyim kaydirigubbakcemile3
ay yerim ben bu göbisiii,gitgide büyüyorlar yaa,cok garip bi his degil mii :asigim:
massallah canimmmm

amanda amannn massallah bu ne seker bi göbis böyleee,bayildimm
harika görünüyorsunuz fistiklarrrrkaydirigubbakcemile2

Son düzenleyen: Moderatör:
gulayse0515 ay ne kadar guzel buyumus göbusun, benim daha minicik , kimse farketmiyo bile ama seninle aramizda 2 hafta var, seniki ne zaman buyumeye basladi, 14 uncu haftada belli etmeye baslamismiydi?

gulayse0515 ay ne kadar guzel buyumus göbusun, benim daha minicik , kimse farketmiyo bile ama seninle aramizda 2 hafta var, seniki ne zaman buyumeye basladi, 14 uncu haftada belli etmeye baslamismiydi?

Tabi cnm 12-13. hafttalarda minicikti 1 haftada nasıl büyüdü anlayamadım :) Bende diyordum hiç belli olmayacak mıı herkes beni kilo aldım sanıyor falan diye :)) ama büyüdü maşallahh..

Ay kızlar hepiniz süpersiniz :lepi:
Benim göbeğimde akşamları daha çok çıkıyor...
İnşallah ben de eklerim bir ara

gülaycımm süper göbiş yaaaaaa maşallahhhh.
Bakalım bizimkiler 15.haftaya gelince ne olucak

bugün öğrencimin bi tanesi farketti, hayırlı olsun hocam dedi sırıtarak. Yaşasın büyüoyruzzzz..... alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

bugün öğrencimin bi tanesi farketti, hayırlı olsun hocam dedi sırıtarak. Yaşasın büyüoyruzzzz..... alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

O cok değişik bi durum ama ya :)
Hiç kimse farketmiyor sanıyorsun hayırlı olsun diyince de 'hı nasıl yani ne hayırı ay evet teşekkürler' diye saçmalıyosun

Kızlarr bu da benim minicik (!) göbüşüm :)

ayyyy ayy bu ne seker bi göbis böyle massallahhhh
artik hamile oldugumuz belli hihoyyyt
birden büyüdü degil mi?benim öyle oldu :CüvCüv:

Kızlar bu da bizim göbişimizzzzzz..11+5

cok sekerr cikmis göbisinnnn,massallah canimm..
dahada cikicak,kocaman olcak göbislerr alkisalkisalkis
süperrrr :lepi:

Kızlar bu da bizim göbişimizzzzzz..11+5

meraba canim, göbusun harika cikmis artik belli ediyo, oldukca zayif birine benziyosun ama merakim simdiye kadar hic kilo aldinmi? cunku ben 1 kilo aldigim halde göbus duz, cikmadi, hemde ikinci hamileligim hemde 13+1 im bugun bilmiyorumkismile bende zayif bir insanim belkide ondandir diye dusunuyodumbilmiyorumkismile

teşelkkür ederim cnm benim.Hayır henüz kilo almadım ben daha hatta 3 kilo verdim cnmm

teşelkkür ederim cnm benim.Hayır henüz kilo almadım ben daha hatta 3 kilo verdim cnmm

canim ne guzel kilo verdigin halde göbusun cikmis kiskandim simdikaydirigubbakcemile heralde benimde cikar yakinda ozaman eklerim göbusu cunku simdi hic bir degisiklik yok:1no2:

evet sonunda bende göbüşümü ekliyoruz.
11+2 lik göbüşümüz.
umarım boyut doğru düzgün çıkar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…