2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

Maşallahhhh diyelimmm
Büyüyorlar annelerii nazar değmesinnkaydirigubbakcemile2

maşallah maşallah milyon kere maşallah. ayyy büyüsünler büyüsünler kocaman olsunlar. gururla sergileyelim sora da sağlıcakla, hayırla kucaklarımıza alalım inşallahhihoyyyt

kizlar bende resim cekicem simdi ve sonrada ekliycem, sanki karnim biraz buyudu gibi geldide kaydirigubbakcemile3

ancak bukadar cikiyo sabahlari, aksama dogru daha belirgin, ama gercek göbek sabah göbegi oldugu icin aksam cekmiyim bosuna dimi kizlar :hulya: bu arada artik 14 haftayi tamamladik

ne kadar fitsin canım ya.
maşallah diyorum sana ve bebişine.
azıcık belli ama artık iyice belirginleşir sen merak etme.

Ayseduru ay bizim haftalarımız aynı :gitme:
Ay ama maşallah sende süper bir göbek var çok tatlı olmuşsun... delikafadulden
Benim ki de çıksa bir an önce böyle ya

Selin senin ki de hafif çıkmış he :) Maşallah

ayse duru ve selın masallah gobuslere ...

Teşekkürler cnm..

Çok sağol cnm bnm benimki bu kadar değildi bi hafta içinde oldu neredeyse..
Sen de koysana cnm bakalım güzel göbüşüne

ayy canım çok tatlısınızzz, maşallah, maşallahhh ben de artık iyice büyüsün istiyorum, kıyafet bulma konusunda çok sıkıntı çekiyorum, zaten çok bi alışveriş alternatifimiz yoktu bi de hamile olunca hiçbişey bulamıyorummm :sinifsinif:

Çok,çok teşekkürler cnm
Büyüyecek yakında cnm benimki 1 haftada oldu desem yerinde olur yani acele etme
Kıyafet konusunda da mağazalarda kısıtlıysa internette bir sürü çeşit var onlara da bi bak derim yerimseniben

selin ve ayşeduru çok tatlı göbişler maşallah, nazar değmesin size ve bebişlerinize

Çook sağolasın cnm:1hug:

oyyyyyyyyy oyyyyyyyyyy fıstığım bu ne güzellik.
bayıldım valla
göbüş de almış başını gidiyo.
maşallahhhhhhhhh
aman nazar değmesin.
lbisen çok yakışmış.
güzel hamiş.

Ayy denizim çok sağolasın valla :)))
Valla göbüş nasıl büyüyor anlamıyorum tartıya bakıyorum hala sabit 4 kg almışım ama göbüş ısrarla almış başını gidiyor kaydirigubbakcemile3
Elbiseme gelen iltifat için ayrıca teşekkürler sizide görmek istiyoruz kısa zamanda assolist :CüvCüv:

cok saolun kizlar, dahada belirginlestiginde cok daha guzel olucak, cunku ilk aylar insan hamile gibi degilde sisko gibi duruyo, ama asil hamilelik karni ciktiginda cok seker olucaz hepimizkaydirigubbakcemile2
ayseduru senin göbus masallah cok guzel buyumus, az kalmis bir iki haftaya kimsenin hamile oldugundan suphesi olmaz, nazar deymez insallah

Teşekkürler canım ne 1-2 haftası şimdiden saklayamıyorum ben :) amin inşallahh

benbu göbüşleri 30. haftaalrda görmek istiyorum
hepsi kocaamn olucakalr.
ayşecim kıskandım benim aldığım elbiseler biraz uzundu
şimdi bi de kısa elbise istiyorum banane
bayıldım valla.
eeeeeeeee assolist daah yeni koydu.
biraz daha büyüsün koyarız
selincim seninkide birdenbire bi büyüyecek inanamıyacaksın.
ama sen çok fit bi hamiel olursun.
top yutmuş gibi olursun
çok güzel oluyo ozman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…