bu da benim son halim kızlar. ne diosunuz çıkmış mı göbişim?
bu da benim tam 12 haftalık göbüşüm...
ancak bukadar cikiyo sabahlari, aksama dogru daha belirgin, ama gercek göbek sabah göbegi oldugu icin aksam cekmiyim bosuna dimi kizlar :hulya: bu arada artik 14 haftayi tamamladik
Dünden..
iste buda benim gobis....
14+5 sabah aç karnına çektiğim göbişim,yarım kiloda almış bulunmaktayım :)))
canım ben geçen sene temmuzda evlendim ozamandan hamile kalana kadar 4kg aldım hem,geçen sene çok iğrençtim ya böle tek tek kemiklerim sayılıyodu bu şimdi kötünün iyisi :)))çok yiyorum ama bakalım birden atak yapıcam heralde :)))sporstar dilem maşallah göbişlere
sporstaar o ne zayıflık öylee
teşekkür ederim cnm artık hepimizinki süper bi hal aldı minik minikde olsa belli ediyoz kendimizi:lepi:kızlarrrrrrrrrrrrrr maaşallah sübhanallah allah nazardan saklasın sizi de bebeklerinizde süpersiniz walla göbüşler süper çıkmış
amin canım inşallah allah hepimze bebişlerimizi sağ salim almayaı nasip etsin en önemlisiKıslar kiminin minicik, kiminin bir hayli belli. Hepinize kocaman MAŞALLAAAHHH
Allah korusun hepimizi ve bebişlerimizi :Saruboceq:
inşallah alıcam canım nasıl yediğimi ne sen sor ne ben söliyim :)))çok yiyorum valla hem çok iyi şeyler yemeğe çalışıyorum biraz fazla hareket ediyorum sanırım canım yada bünyemden dolayıda olabilir anlamadım yani,ama bugün sağlık ocağındaki hemşirede iyi gidiyorsun dedi sağlıklı iyi gördüm yüzünü dedi bakalım heray bi 1kilo alsam 6ay kaldı,zaten son aylarda çok alınıyomuş toparlarım heralde,ama iyi hissediyorum kendimi sağlık açısından bakalım bebişlerimiz iyi olsun o yeterMaşallah sana da şekerim artık daha belirgin olmaya başlamış göbişin.
Sinem canım çok fazla almışsın bence sen biraz kilo ver kız : )) Çok zayıfsın yahu, sen bir an önce kilo almaya bak : ))
kaydirigubbakcemile3
Ben dikkat ettiğim halde alıyorum 54 oldum : ) hamur işi ıvır zıvır yemem anlamadım gitti yahu nasıl alıyorum.Ama şu var normale döndüm artık.1 hafta öncesine kadar midem çok kaznıyordu böyle ölücem falan sanıyordum, şimdi artık midem eskisi gibi çok kazınmıyor kontrol edebiliyorum yani.
Canım senin metobolizmandan kaynaklanıyor kuzenim gibisin sen dünyaları yer almaz hatun.
canım al valla 2kg alt tarafı kendini daha zinde hissedersin,evet metobolizma kesinlikle daha hızlı çalşıyor mutlaka o yüzden yakıyorum hemen,mesela bende bu hafta hep 2 saat boşluk varsa öğünümle acıktığımı hissediyorum eskiden yoktu böle bişey,hemen bişeyler yiyorum 2saatte1,bitek lise2 54kg oldum gelişme çağında tamda sporu bıraktığım seneydi sonra hemen 50ye düştüm yine,ama işte hamilelikte dezavantaj gibi geldi bana çabuk yorgunluk yaptı bende 2saat gezsem 2saat yatıyorum yani,eski enerjim yok,biran önce kilo almaya başlamam lazım,ya bide şu 2 hafta vücut okadar normale dönüyorki hiç hamile olduğunu anlamıyorsun seninde o olmuş sanırım,hiç miden kazınmıyor,kasık sancıları yok pek,2.tirmester en rahat dönemmiş ya direk belli ediyor kendini yani
Sen şöyle 55 kilo da güzel olursun bak.Ben 50 de idealim zayıf gözükmüyorum ama üst tarafımdan çok verdiğim için insanlara zayıflıktan ölüyorum gibi geliyor biraz aşağaıya bakın diyorum bende : )zaten babam yüzünden 52 ye çıktım keşke çıkmsaydım.Sen zaten uçuyorsun zayıflıktan ben senin kadar zayıf değilim olmadım da zaten.Yani sen kilo alsanda sende kötü durmaz aksine daha güzel olursun: )
Sanırım yer değişitirdik.Sürekli acıkmak benim psikolojimi bozdu sende de sıkıntı yaratıyor mu?Valaha normalde döndüğüm için çok sevindim ayy o neydi öyle.Hem iştahım yok hem midem kazınıyor işkenceydi yani : )
maşallah cnm çok şeker olmuş,belli ediyo kendini valla minik bebişin :))
uçurum86 canım çok tatlı görünüyosunuz maşallah sizee
uçurum evet artık iyice belli etmiş kendini bebiş
maşallah diyorum kocamannnnnnnnnnnnn
ucurum canım belli olsun ama artık dmi? :)
Maşallah bebişine de sana da
ucurum masallah gobise,allah bagislasin bebislerimizi...
ucurum göbusun cok tatli cikmis, tam sevmelik :)
maşallah ucurum. çok tatlı yaaa opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?