2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

Hemde ne alıp başını gitme :)) şimdi eklesem 9 aylık gibi sanki :))
Çok şeker çıkmış göbişin tatlım maşallah ona..
Bu arada senin bebişin erkek değil miydi yahu ?
çok teşekkür ederim cnm ya sorma bebişim kıza dönüştü kaydirigubbakcemile3 %90 dedi bu sefer,şimdi isim arayışındayız bide ciciler aldım onlarıda eklicem :))
göbişinede bebişine maaşallah canım buyumeye başlamış

teşekkürler cnm başladı gibi valla artık esas5ten sonra görcen sen diyolar ya bakalım bana 6-7 arası çok alcak başını gitçek gibi geliyo

benimki şimdide 5 aylık gıbı zaten kiilo almıyorum ama karnım buyuyor nasıl iş anlamadım

canım o hani iç karnın geniş yok iç karnın darmış diyolar ya onunla alaklı heralde bende pek bilmiyorum,dediklerine göre senin iç karnın dar ve dışarı doğru belli ediyor ozaman,olsun çok şeker oluyor ama

kızlar ya sormayın benim de göbüş kocaman oldu.
eşim çok büyüyo sanki diyo.
şimdi önceki gebelikle karşılaştırıyoruz
ona göre baya erken çıktı.
2.lerde dah büyüyo diyolardı
ondan mı nedir
doktora gidip geleyim koyucam bende biara.

evet canım onu bende duydum ondandır kesin,birde senin 2.yle arası pek yok ya onunda etkisi vardır,koy koy bakalım bende sıkıldıkça ekliyorum vallakaydirigubbakcemile3

sporstar maşallah göbişine tatlım. ne şeker olmuş. benimkide iice belli oluo artık.2hafta sora doktora gidicem.ozaman koymayı düşünüorum bi foto.hem biraz daha da büyümüş olur :CüvCüv:

sporstar maşallah göbişine tatlım. ne şeker olmuş. benimkide iice belli oluo artık.2hafta sora doktora gidicem.ozaman koymayı düşünüorum bi foto.hem biraz daha da büyümüş olur :CüvCüv:

teşekkür ederim canım koyun valla ya artık göbişlerimiz belli olmuştur hep aralık annelerinin,2 hafta sonra senin çook farkedicek bu halinle artık hızla büyüdüğü döneme girdik valla :))

teşekkür ederim canım koyun valla ya artık göbişlerimiz belli olmuştur hep aralık annelerinin,2 hafta sonra senin çook farkedicek bu halinle artık hızla büyüdüğü döneme girdik valla :))

ohhh maşallah aman büyüsünler çıksınlar iice dışarı. daha dışardan belli olmuo henüz hamile olduum. bilmeyenler kilo almışsın dio okadar.o yüzden tam olarak hamileliğimn tadını çıkaramıorum. bi çıksın karınlarımız iice o zaman daha güzel olucak kaydirigubbakcemile2

kızlar bir önceki ekeldiğimiz fotolarla yanyana koyalım.
farkı görlim
bakalım sıpacıkalr nekadar büyümüş.

Olsunn erkekler çoğunluktayken şimdi herkesten kız haberleri alıyoruz ne güzell :))
Ekle cnm cicileri ekle bende eklicem

2. gebelikte çok mu fazla oluyor bilmiyorum da cnm benimki de çok fazla çıktı ya:gitme:

kızlar bir önceki ekeldiğimiz fotolarla yanyana koyalım.
farkı görlim
bakalım sıpacıkalr nekadar büyümüş.

Bugün eklicem ikisini de kaydirigubbakcemile3

sporstar canim benim göbusun cok tatli , cok yakismis, ne guzel buyumus masallah bebisine ve göbusune
ya benim göbus hala duz, acaba bir terslikmi var demeden gecemiyorum, daha ultrason zamanim ayin 20 sine fisfisfis ne yapicam ben, burda hemen öyle zaman vermiyolar ultrason icin, özele bile gitsen aylar surebilir eyvahedigeldismile ya artik 2 hafta daha disimi sikicam yada bilmiyorum, göbegim cok duz yaaaaaaa, en son resimde ekledigim gibi artik 17 hafta bile bitecek yakinda, kizlar ayni durumda biri varsa lutfen yazsin cunku cook korkuyorum ...

selincim benim de 17 haftalıkken pek bişe yoktu
ama 17yi devirdik bi anda kocaman oldum:)
üzme kendini bi sabah kalkıcan bakıcan ki göbiş hala şişzemuszemus

çok teşekkür ederim cnm,çok saol canım benimde sabahları bundan daha az ama yinede belli ama beni bilen anlıyo bilmeyen kesin dışardan göbekli bi kız sanıyordur kaydirigubbakcemile3 canım carna da benim göbişim hiç belli değil diyor oda 16. haftasında sanırım için geniş öle olunca daha geç belli oluyormuş ya,ama sorun yoktur zaten dr.ların dediğine göre 4.5 aydan sonra karın belli oluyor diyolarla yani 2 haftaya yavaş yavaş belli olucak sonra hızlanıcak zaten :)))

Kızlar bakın kocaman bi göbüş geliyorr :))
Korkmayın sakın her an doğuracak gibiyim :))
Alıntı yapmadan cevaplarsak çokk sevinirim

Kocaman bi göbüşte tekrar görüşmek üzere :)

Son düzenleme:
ayyyyyyyyyyyyyy sevsinler durucuğu annesi.
büyümüş büyümüş de koca kız olmuş.
dar bişiler giyince de çek ozman daha da belli olur

AyşeDuru süpersin ya....
Ay benimki de akşamları büyüyor ama bu kadar olmadı...

selincim benim de 17 haftalıkken pek bişe yoktu
ama 17yi devirdik bi anda kocaman oldum:)
üzme kendini bi sabah kalkıcan bakıcan ki göbiş hala şişzemuszemus

kizlar her ikinizede cok tesekkur ederim, beni cok rahatlattinizopuyorumnanaktan, kac gundur bebegin hareketlerini felan hissetmeye calisiyorum ama cok oynamiyo sanirim,bazen oynadigini hissediyorum, bir de karnim minicik olunca korktum, cunku ogluma hamileyken baya buyumustu, simdi ise hic belli degil, bakalim dediginiz gibi bu haftadan sonra cikar insalah göbusum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…