kız ezo ben assolistliği kaptırırmıyım hiç
en sondan gelen benim malesef.
baksana haftama.
sen yakında cinsiyeti de öğrenirsin dicektim ama
sanırım onu da öğrenmişsin.
yaaaaaaaaaaa
evet canım seninki gayet büyük.
ooooooo sen bundan sonra gör nasıl kocaman olucaklar.
en de eklemiştim 11. haftada gördünmü benimkini.
bir de ayşedurumunki çok şekerdi.
o da almış başını gidio.
amannnnn maşallah diyelim hepsine nazar değmesin.
Anaaa ayy ne kadar büyümüş kız, maşaallah canım yaa.Seninle aramızda bir gün var bunun yarısı gibi yok benim.
evet canım şişme konusunda başı cekiyorum galiba.bi ara kilo aldım durdum şimdi almıyorum ama bu resşmde su ve yemeğinde etkisi var galiba...
Muhakkak etkisi vardır çünkü akşamları biraz daha şişiyor.Seninki galiba erkek sivri çünkü : ) cinsiyetini daha öğrenmedin di mi? Bu arada kaç kilo aldın?
kesin değil ama ihtimali yuksek erkek dedi doktor.3kilodan fazla aldım.kaldım...
O zaman erkektir.Benimkide büyük ihtimalle kız dedi, kız gözüküyor dedi ne desin başka : )
ezocum masallah bebise baya buyumus..
bende bu resmi akşam çektim cnm 6da falan yemekten sonra birazda onun şişkinliğide var ama yinede dışardan görenlerde aa çıkmış göbeğin artık diyolar bu haftadan beri,bende sabah uyandığımda bile anlıyorum,bide artık kiloda alıyorum ya ondan da belli ediyo 53 çıkıyorum sabahları akşamlarıda 53.7 falan oluyorum,benimkide kendini 15ten sonra belli etmeye başladı biraz biraz,sende koy haftaya bakarız,bide yandan daha belli yandan çek koy kaydirigubbakcemile3
Canım sen al zaten şuraya bak halen uçucak gibisin
Evet bugün anneciğimde fark etti, bişiler var artık dedi : ) Hemn yandan, hem önden ,arkadan her yerden çekip koyucamhızımı alamayıp birde amuda kalkmış olarak bir fotomu görürsen şaşırma :roflol:
evet canım seninki gayet büyük.
ooooooo sen bundan sonra gör nasıl kocaman olucaklar.
en de eklemiştim 11. haftada gördünmü benimkini.
bir de ayşedurumunki çok şekerdi.
o da almış başını gidio.
amannnnn maşallah diyelim hepsine nazar değmesin.
16+6günlük bebişim ve göbişim :))
16+6günlük bebişim ve göbişim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?