Uçurum çok şeker göbişin, maşallah canım. Bende bugün içtim suyu içtim suyu karnımı çıkara çıkara gezdim dışarda :)))
Uçurum çok şeker göbişin, maşallah canım. Bende bugün içtim suyu içtim suyu karnımı çıkara çıkara gezdim dışarda :)))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Sen benimkini görsen.Bugün babam artık dediki sen nasıl hamilesin ben senden hiö bir şey anlamadım neredeyse 4 aylık oldun göbek falan yok kaydirigubbakcemile3 İlk zamanlar şişlik vardı gazdı herhalde o da gitti.Benimde akşamları biraz çıkıyor ama tatmin edici değil yani kaydirigubbakcemile3
BU arada uçurum maşaallah şekerimdarısı bizim başımıza 15. haftada bakalım ben ne olucam o zaman koyarım bende.
Eee göbüş yok mu hiç :)
ahanda benim gobeğim.gobek değil kızlar bebek bebek:)ohaoldumsmile
Tüüü tüüü maşallahahanda benim gobeğim.gobek değil kızlar bebek bebek:)ohaoldumsmile
maşallah ya bende sırf benim göbeim çıktı zannediyodum ne güzelll çok severim böle göbüşlü gübüşlü kırkbir kere maşallah olumunekankayizsmile
Tüüü tüüü maşallah
Ay çok tatlı olmuş göbeğin kocaman olmuş.... Şeniz
ezouygun cnm ne güzel çıkmış göbüşünn maşallah bebişine..
ezo ayy cnm çok tatlı ben unuttum diğer topikte resim bekliyorumm,çok belli artık valla cnm süper olmuş
ahanda benim gobeğim.gobek değil kızlar bebek bebek:)ohaoldumsmile
canımm maşallah göbeğine. ne şekerolmuş öle. allah nazarlardan saklasın
sağol tatlım.hani senin göbeğin nerde?bebeğin ..
ezocum göbüşün çok tatlı gerçekten
büyümüş büyümüş
belli diyo kendini sıpan.
nazar değmesin.
maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?