2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

Uçurum çok şeker göbişin, maşallah canım. Bende bugün içtim suyu içtim suyu karnımı çıkara çıkara gezdim dışarda :)))

Uçurum çok şeker göbişin, maşallah canım. Bende bugün içtim suyu içtim suyu karnımı çıkara çıkara gezdim dışarda :)))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Sen benimkini görsen.Bugün babam artık dediki sen nasıl hamilesin ben senden hiö bir şey anlamadım neredeyse 4 aylık oldun göbek falan yok kaydirigubbakcemile3 İlk zamanlar şişlik vardı gazdı herhalde o da gitti.Benimde akşamları biraz çıkıyor ama tatmin edici değil yani kaydirigubbakcemile3

BU arada uçurum maşaallah şekerim darısı bizim başımıza 15. haftada bakalım ben ne olucam o zaman koyarım bende.

canım benim aslında sabahları bende göbek falan yok millet şaşırıo hamile olduğumu duyunca...ozaman acayip yedim ve karnım çok toktu... birazcıkta onun şişliği var ama seviyorum çıkmasını çok istiyorum kızlar... :CüvCüv:

ahanda benim gobeğim.gobek değil kızlar bebek bebek:)ohaoldumsmile

Eklentiler

• $Resim 024.webp
    4 KB · Görüntüleme: 19
maşallah ya bende sırf benim göbeim çıktı zannediyodum ne güzelll çok severim böle göbüşlü gübüşlü kırkbir kere maşallah olumunekankayizsmile

Tüüü tüüü maşallah

Ay çok tatlı olmuş göbeğin kocaman olmuş.... Şeniz

ezouygun cnm ne güzel çıkmış göbüşünn maşallah bebişine..

ezo ayy cnm çok tatlı ben unuttum diğer topikte resim bekliyorumm,çok belli artık valla cnm süper olmuş

ewet kızlar bayağı belli oluyor tabi bunda yemek ve suyun etkiside var.sabah bu kadar olmuyor.bide üstümdeki bady eski zayıf zamanlarımdan kalma onunda etkis var tabi.ama encokda pipili paşamın etkisi var.tosun paşam mis kokulum canım...ay bu halde olunca insan gerile gerile yuruyor herkes diyor sen iyice bu işin içine girdin diye...e yaniii gerilim ama....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:ecrin_bebek:

ezocum göbüşün çok tatlı gerçekten
büyümüş büyümüş
belli diyo kendini sıpan.
nazar değmesin.
maşallah.

kız ezo ben assolistliği kaptırırmıyım hiç
en sondan gelen benim malesef.
baksana haftama.
sen yakında cinsiyeti de öğrenirsin dicektim ama
sanırım onu da öğrenmişsin.
yaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…