2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

aynurcum maaşallah göbeğine .kendini belli ediyor ama ben seni kendimle kıyaslayınca ben bayağı aldım başı gıdıyorum ...

gizemli, desire, denizim ve gulsemediha kizlar masallah masallah cok guzel cikmis göbusler, cok tatli görunuyolar, darisi basima, benimki daha kucuk, ekliyimde siz karar verinbilmiyorumkismile

yaaa evet sanırım öle. ama ben iç karnımın geniş olmasını istemiorm ki offf offf.çıksın artık...

ayyy canım ağzından bal damlıo..çıkar artık inşallah.hareketlerini daha net hissetmeye başladım ama göbek de bi ilerleme yok...

aynur cum canim arada seni yazmayi unutmusum,masallah artik belli etmeye baslamis senin yine var benim nerdeyse hic yok, birazdan eklicem bende, ama gecen ultrason da bebisin butun ölcumleri cok guzel cikti sukur, o yuzden artik kafaya takmiyorum karnim kucuk diye

cnm önemli olan kuzucukların sağlıklı olmaları. bende şimd diyorum bu aylarda böleysem 9. ayda nasıl olucam çok şişmekten korkuyorum yırtılmalar da daha çok olacak tabii inşallah yırtılmadan tamamlarız 9 ayı

ooo göbüşler eklenmiş maşallah kızlar allah nazarlardan saklasın hepiniz süpersiniz...

işte bu da bizim 16+4 lük halimiz minnoş kızımla.
teyzeleri büyümüşmüyüz.

denizim nasıl sivri bir göbüş o öyle çok şeker kızın olacak ama göbeğine bakıp tahmin yürütenler erkek der ne kadar sivri duruyor yerimseniben maşallah canım...

aynurcum maaşallah göbeğine .kendini belli ediyor ama ben seni kendimle kıyaslayınca ben bayağı aldım başı gıdıyorum ...

canım biraz belli edio tabi ama ne bilim küçük gibi hala ya gerçi erken daha belki ama ayy ben çok sabırsızım..

canım seninde başlar heralde yakında çıkmaya ekle de görelim. seninle aynı gün doğurcaz galiba:) buarada cinsiyet belli mi senin canım. ben daha 2gün önce öğrendim kızım olucakmış..

tabi canım sağlıklı olsunlarda gerisi boş laf.. ama istiorum şöle gerine gerine gezim die. keşke kilo almasam sadece göbeğim çıksa.. çok şey mi istiorum :icecream:

Denizim maşşalah kızına ve sana...
Benimde oğlm olacak kısmetse...
banada şu cetvelden hazırlayın ne olur yaa...
26 03 2010 , doğum 31 aralık 2010

tamam canım ben sana yapıyim sonra özeline msjla linki yollıyayım.
onu söylediğim yere yapıştır olucak ozman

buarada göbüşüne maşallah canım.
yalnız resimelr biraz küçüktü tam anayamadım.

gizemlii,gulsemediha büyüyorlarr çok hoş olmuşsunuz cnm maşallah nazar değmesinn..
hele deniziiim ve desire göbüşleriniz çok tatlılar ne güzel büyümüşler

desire .gizemli, gülsemedia ve denizcim. kızlar göbeklerini zharika görünüyor maaşallah.Allahım nazarlardan saklasınn...

çok teşekkür ederiz teyzoşları. kızım büyüyo sanırım.
bi de şu güzel tekmeleri hissetsem süper olucak.

bunlarda benim 18+2 de ki halim kızlar... küçük gibi sanki hala yaaa

Eki Görüntüle 49800

Eki Görüntüle 49801

canım benim maşallah.
sen de fit hamilelerdensin.
ben balıketli bi hatunum zaten.
boyumda uzun.göbek emselesi biraz bünye meselesi
6aydan sonra herkesinki fırlıcak zaten tatlım.

denizim maşallahh göbüş kocaman olmuşş haftasına göre nazar değmesin göbüşede kuzuyada
gülsemediha sende harika görünüyosun maşallah bebişine de sanada

gizemli, desire, denizim ve gulsemediha kizlar masallah masallah cok guzel cikmis göbusler, cok tatli görunuyolar, darisi basima, benimki daha kucuk, ekliyimde siz karar verinbilmiyorumkismile

çok teşekkür ederiz tatlişkolar.
sivrimi göbüşüm.aaaaaa erkek falan demeyin ha
zaten doktorum kesin değil daha dedi. kimselere söleme dedi.
bi süpriz olursa vay vay.
mavrulam görünüyo canım resimler.

aynurcum canim benimde 2 gun önce belli oldu,ikinci oglum yolda, gönlumden kiz geciyodu ama ne yapalim saglikli , hayirli olsunlarda :Saruboceq: sanirim ayni zamanlarda da doguracaz :)))

aynurcum canim benimde 2 gun önce belli oldu,ikinci oglum yolda, gönlumden kiz geciyodu ama ne yapalim saglikli , hayirli olsunlarda :Saruboceq: sanirim ayni zamanlarda da doguracaz :)))

Hayırlı olsun canım. tabi ki en önemlisi sağlıklı olması. oğluna da arkadaş olur. hem 2tane gelinin olcak onlarda kızın sayılcak:)

Aynur, Gülsemediha, Gizemli, Desire, Denizcim

kırkbir kere maşallah hepinizin ki ayrı güzel, büyülü bahçeler:lepi:

maşallah canım.belli oluyor artık seninki de
sen de ince uzun hamişlrdensin.
ileriki haftalarda çok süper görüneceksin.

katiliyorum, cok guzel hamilelerimizden olcaksin canim olumunekankayizsmile

ben herhalde sonlara dogru top gibi olurumsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…