aynur53 cnm senin iç karnın büyük galiba. ama çevremdekilerin çoğu 6. ay kadar karınlarının çıkmadını sölüyolar yapı meselesi sanırımönemli olan kuzucukların sağlığı. ama çok tatlısınızz yaaa maşallahh
Ay ben sadece GULSEMEDİHA ve aynur53 ü görebiliyorum
Diğerlerinin eklendiği siteler yasaklı onun için göremiyorum resimleri malesef
İkinizde çok tatlısınız kızlar...
Aynurcum bak bu haftadan sonra karnın nasıl hızla büyümeye başlayacak...
yaaa evet sanırım öle. ama ben iç karnımın geniş olmasını istemiorm ki offf offf.çıksın artık...
ayyy canım ağzından bal damlıo..çıkar artık inşallah.hareketlerini daha net hissetmeye başladım ama göbek de bi ilerleme yok...
işte bu da bizim 16+4 lük halimiz minnoş kızımla.
teyzeleri büyümüşmüyüz.
aynurcum maaşallah göbeğine .kendini belli ediyor ama ben seni kendimle kıyaslayınca ben bayağı aldım başı gıdıyorum ...
aynur cum canim arada seni yazmayi unutmusum,masallah artik belli etmeye baslamis senin yine var benim nerdeyse hic yok, birazdan eklicem bende, ama gecen ultrason da bebisin butun ölcumleri cok guzel cikti sukur, o yuzden artik kafaya takmiyorum karnim kucuk diye
cnm önemli olan kuzucukların sağlıklı olmaları. bende şimd diyorum bu aylarda böleysem 9. ayda nasıl olucam çok şişmekten korkuyorum yırtılmalar da daha çok olacak tabii inşallah yırtılmadan tamamlarız 9 ayı
ayyy canım ağzından bal damlıo..çıkar artık inşallah.hareketlerini daha net hissetmeye başladım ama göbek de bi ilerleme yok...
Göreceksin canım mavrulam dedi dersin Şeniz
Denizim maşşalah kızına ve sana...
Benimde oğlm olacak kısmetse...
banada şu cetvelden hazırlayın ne olur yaa...
26 03 2010 , doğum 31 aralık 2010
gizemlii,gulsemediha büyüyorlarr çok hoş olmuşsunuz cnm maşallah nazar değmesinn..
hele deniziiim ve desire göbüşleriniz çok tatlılar ne güzel büyümüşler
denizim ya rabbim nasıl tatlı çıkmış göbişin öleee maşallaheşin haklı şekerim şimdiden daha ne olsun... benim haftam senden büyük hala o kadar yok gibi benim yaa. bugün bende eklicem.. ayy çokk şeker senin kiiii...
gulsemedia maşallah canım seninkide çok tatlı.. allah sağlıkla kucaklarımıza almayıda nasip etsin..
desire .gizemli, gülsemedia ve denizcim. kızlar göbeklerini zharika görünüyor maaşallah.Allahım nazarlardan saklasınn...
gülsemediha ,denizim göbüşLer süper
denizim baya çıkmış yaaaa göbişşş waLLa çok datLu duruyoooo
ben de her sabah karnım büyümüşmü diye soruyorummm kocişee yaa çok büyüdü gerçekten diyooooklava:
Ama napıyım yaaa ben de istiyorumm artıkk koca bi göbişşşsırnaşık şey
bunlarda benim 18+2 de ki halim kızlar... küçük gibi sanki hala yaaa
Eki Görüntüle 49800
Eki Görüntüle 49801
denizim maşallahh göbüş kocaman olmuşş haftasına göre nazar değmesin göbüşede kuzuyada
gülsemediha sende harika görünüyosun maşallah bebişine de sanada
Ay ben sadece GULSEMEDİHA ve aynur53 ü görebiliyorum
Diğerlerinin eklendiği siteler yasaklı onun için göremiyorum resimleri malesef
İkinizde çok tatlısınız kızlar...
Aynurcum bak bu haftadan sonra karnın nasıl hızla büyümeye başlayacak...
gizemli, desire, denizim ve gulsemediha kizlar masallah masallah cok guzel cikmis göbusler, cok tatli görunuyolar, darisi basima, benimki daha kucuk, ekliyimde siz karar verinbilmiyorumkismile
ooo göbüşler eklenmiş maşallah kızlar allah nazarlardan saklasın hepiniz süpersiniz...
denizim nasıl sivri bir göbüş o öyle çok şeker kızın olacak ama göbeğine bakıp tahmin yürütenler erkek der ne kadar sivri duruyor yerimseniben maşallah canım...
aynurcum canim benimde 2 gun önce belli oldu,ikinci oglum yolda, gönlumden kiz geciyodu ama ne yapalim saglikli , hayirli olsunlarda :Saruboceq:sanirim ayni zamanlarda da doguracaz :)))
Aynur, Gülsemediha, Gizemli, Desire, Denizcim
kırkbir kere maşallahhepinizin ki ayrı güzel, büyülü bahçeler:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?