2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

elfrkn maşallah cnm çok tatlı görünüyosunuz
ayrıca fiziğin de çok güzel hamilelik yakışmış
maşallah bebişe de göbüşe de

sorma canım yaa 3.5 kilo almışım. nasl aldım anlamıyorum
hafif şeyler yemeye gayret ediyorum sabah kahvaltısı dışında ekmek yemiyorum
yine de 52.7 hamile kaldım 56 olmuşum

gayet güzel bi göbüşün var canım.
maşallah oğluşuna da sana da.
daha çoooook büyücekelr annesi.

gurbet gelini maşallah canım gayet güzel göbişin. benimde senden çok farklı deil. küçük gibi hala. kızlarda enine büyürmüş derler benimki de kız ya belki ondandır die teselli ediorum kendimi

19+0 olduk bugun ,ama kizlar sizcede karnim cok kucuk degilmi, sukur bebisimin durumu iyi ama göbus yok nerdeyse , hemde bu benim tok karina cekilmis resmimbilmiyorumkismile

gurbet gelini , cok kibar duruyosun hamile olarak, göbusun cok tatli, seninkide cok buyuk degil sanirim opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
selincim sen de fit hamileler istesinde en baştasın bence
göbüş nerende olsun baksan baya zayıfsın.
bebiş iyiyse gerirsi teferruat
takılma bence nasılolsa büyücek .
maşallah diyorum annesi kuzuna.

ya kızlar maşallah
gurbet gelini cnm çok güzel göbüşün hiç dağıtmadan büyütmüşsün göbüşü
selin seni görünce şok oldum yaa bu senin 2. bebeğin değilmi maşallah bayıldım fiziğine genç kızlra taş çıkarırsın bende sizin gibi olmak istiyorum amaaa

selincim sen de fit hamileler istesinde en baştasın bence
göbüş nerende olsun baksan baya zayıfsın.
bebiş iyiyse gerirsi teferruat
takılma bence nasılolsa büyücek .
maşallah diyorum annesi kuzuna.
saol canim benim, ama yinede endiseleniyo insan bazen, sukur ultrasonda gördumde rahatladim birde kilosuda iyiydi ve sureklide oynuyo yoksa baya takardim,ama keske sizin gibi bebisimi ayda bir kere görebilme sansim olsaydi. Malesef burda sadece 1 kere görebiliyosun ve özel hastanede pekolmadigi icin zaman bulmak ta zorboshayallersmile
bakalim ultrasona bakan doktor bundan sonra buyuyecegini söyledi, cok normal dedi bende rahatladim

saol canim benim, evet benim 2. bebek,ama ben ilk bebegimde biraz daha topluydum ve toplamda 16 kilo aldim ve hepsinide dikkat ederek verdim,insallah hersey gönlunce olur,bebislerimizde de saglikla gelirler:Saruboceq:

Son düzenleme:
gurbet gelini , cok kibar duruyosun hamile olarak, göbusun cok tatli, seninkide cok buyuk degil sanirim opuyorumnanaktan
sagol canim evet senin gubus gibi minik bi gobusum var kendime hamilelik tarzi elbiseler aldim o yuzden karnimin daha buyumesini istiyorum

tesekkurler canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…