Canim bende hep karnim cikmadi diye korkuyodum, valla simdi seni duyunca icim biraz rahatladi, beni tek endiselendiren ilk hamileligimde karnimin daha buyuk olmasiydi, halbuki butun doktorlarda der ya ikinci hamilelikte karin daha cabuk ortaya cikar, su ana kadar 2,5 kilo almis durumdayim ve 20. haftaya girdim bugun :) ben az kilo aldigima bagliyorum,sen kac kilo aldin canim, belkide kilo ile alakalidirCADIARZUarkadaş sabah sabah strese girdim şimdi. maşAllah göbişlerinize kızlar öncelikle ama bende nasıl bir iç karın varsa artık.. 5. ay'da bitti pek bi göbek yok. elbise giyince işte eh.. ama body giydiğimde kimse anlamıyor gebe olduğumu.. söyleyince "hadi canım" diye tepkiler felan.. hadi bakalım son trimesterda bi atılım bekliyorum şahsımdan
maşAllah sizlere..
Canim bende hep karnim cikmadi diye korkuyodum, valla simdi seni duyunca icim biraz rahatladi, beni tek endiselendiren ilk hamileligimde karnimin daha buyuk olmasiydi, halbuki butun doktorlarda der ya ikinci hamilelikte karin daha cabuk ortaya cikar, su ana kadar 2,5 kilo almis durumdayim ve 20. haftaya girdim bugun :) ben az kilo aldigima bagliyorum,sen kac kilo aldin canim, belkide kilo ile alakalidirCADIARZU
bende sana onu diyecektim. ikinci gebeliğe göre hem çok fitsin hem göbeğin küçük. birde oralar soğuktur dolayısıyla daha yağlanmaya müsait olur insan ama maşAllah vücuduna. ben bulantı ve kusmalardan dolayı 7 kilo verdim canım. gebelik öncesi kiloma daha yeni döndüm. kilonunda payı vardır ama birazda yapıyla alakalı sanırım. normaldede göbekli bir yapım yoktu zaten. karnım içeriye kaçardı. şu anki halimi görsen small body var üstümde ve bol duruyo. göbeğime yapışması lazım artık bu haftada...
son trimesterda patlatacağız şekerim biz kaydirigubbakcemile3
simdi anladim canim, zaten zayiftin birde onca kilo gidince zaten bebislerde kucuk simdi anca belli eder bu haftalardan sonra.Ben önceleri biraz balik etliydim dogrusu , oglusum sayesinde birde dikkat ederek verdim butun kilolari, simdi nasil beslenecegimi biliyorum belki ondandir ,migde bulnatilarim kusacak kadar olmadigi icin kilo vermedim ben ama cok ta almadim,öncekinde simdiye kadar 5 kilo almistim bile yani iki kati birde zaten topluydum heral göbegim ondan buyyuktu o hamileligimde diye dusunuyorumbilmiyorumkismile
KızLar buda bizim göbişimmmiizz 17+6 :CüvCüv:
iste buda benim minik gobusum ancak bukadar buyudu oglusum
insallah dahada buyuycek teyzeleri
kizlar masallah gobusler buyumus
ben biraz daha buyusun oyle koyarim su an
cok farkli degil sanirsam:dance:
arkadaş sabah sabah strese girdim şimdi. maşAllah göbişlerinize kızlar öncelikle ama bende nasıl bir iç karın varsa artık.. 5. ay'da bitti pek bi göbek yok. elbise giyince işte eh.. ama body giydiğimde kimse anlamıyor gebe olduğumu.. söyleyince "hadi canım" diye tepkiler felan.. hadi bakalım son trimesterda bi atılım bekliyorum şahsımdan
maşAllah sizlere..
Canım sizlerin göbüşleri de merak ediyoruuz küçük müçük koyun artık
Özellikle tuğbaa
Onunkini hiçç görmedim
slm fıstıklar bende de şöle bir dert var
ay bu nasıl 4,5 aylık diolar 7 aylık gibiymişim
sanane ya dimi ama hem günde 15 bardak bu oda içse öle olur o kadar tüp bebekte hormon yedim oda cabası
bide yürürken tip tip bakanlara sinri oluyorum:mymeka:
ben de hiç görmedim :}
şaka bi yana koyacağım inş canım da benim elemana çaktırmadan koymam lazım.. bi de resim yüklediğimi görse iyice çıldırır heralde
ben de hiç görmedim :}
şaka bi yana koyacağım inş canım da benim elemana çaktırmadan koymam lazım.. bi de resim yüklediğimi görse iyice çıldırır heralde
benim esimde gecen gun sende gobegini falan koymuyosun diimi dedi:1rolleyes:
yaw hiç sorma.. çok bozuluyo son günlerde. çok daldın KK dünyasına diye. napsın alışamadı. hiç forumlara takılmazdım. hep dinleyen taraf olmama alışmış paylaşan kısmıma alışamadı henüz. tuhaf geliyo bu hallerim. annelik güdüsü çok duygusal yaptı değiştirdi beni. bir de resim yüklediğimi farketse topa tutar ya beni bi ayar çekeceğiz artıksen de senin elemanı iyice etkisiz elemana çevirdin şekerim. yalnız yakında yutan eleman olcak o söyliiim...
Aaaa nasıl gormedin cnmm :))
Koy tatlım silersin hemen çakmaz eleman:1ninca:
Bana kızmıyodu da bi ara sık koydum baya ondan sonra hafif kızdı gibi :))
:icecream:
eeeeeee bi resim koy da fikrimizi söliyelim ozaman.
hele akşamalrı çok şişiyoruz dimi.boşver ya ne takılıyosun sen millete.
daha dur son zmanalrda başlar millet
sanki üzerine vazif gibi
ayy çok kilo almışsın. ayyyyy ne çok şişmişsin demeye
sana ne ya, sanane dimi.
kaç kilo aldın tatlım.
önemli olan bebişin sağlığı
şuan kilolr olur diyoruz ama çok alınan kilolar son aylarda başımıza problem çıkartabilir
benim başıma geldiği için sölüyorum.
biz tedbiri elden bırakmadan bebişlerimize iyi bakalım
millete gerekirse ağzının payını verelim.
sana öle diyenelre
sence hamile olabilirmiyim de geç ya boşverrrrrrrrrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?