2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

Aaaa ben burayı daha yeni görüyorum:)))))) Kız insan bi link falan verir. Ne güzel olmuş göbişin desire, maşallah! bu arada dövmen kalıcı mı?

teşekkür ederim cnm bütün göbüşlere bebişlere maşallah. malesef dövmem kalıcı doğumdan sonraki halini düşünmek bile istemiyorum. yaptırırken bu günleri hiç hesaba katmamışımkaydirigubbakcemile3

tatlim takmaa,insallah yirtilmazsin ama yirtilsan bile daha altlarda yirtiklar oluyor diye biliyorum ben.. yerimseniben
ay ama cok seviniyorum ben yaa böyle büyüdügümüzü gördükcee :kedi:

tatlim takmaa,insallah yirtilmazsin ama yirtilsan bile daha altlarda yirtiklar oluyor diye biliyorum ben.. yerimseniben
ay ama cok seviniyorum ben yaa böyle büyüdügümüzü gördükcee :kedi:

en büyük korkularımdan biri de çatlamak zaten. ama inan bana cnm bu yapı meselesi. arkadaşım hamile olduğunu öğrendiği zaman başladı kremlenmeye. görümcem de aklına geldikçe kullandı. görümcemde tek bi tane bile yok komşumun göbüş çatladı. benim cildimde çok kaliteli bi cilt değil sanırım bende de yırtıklar oluşacak

cok haklisin canimmm..kesinlikle yapi meselesi..
insallah bizim cildimiz catlamaya müsait degildir..
gerci bende hamile kalmadan önce 10 kilo almistim,kalcalarimda var catlaklar ama cok ince..
cok korkuyorum coookkkkk eyvahedigeldismile

cok haklisin canimmm..kesinlikle yapi meselesi..
insallah bizim cildimiz catlamaya müsait degildir..
gerci bende hamile kalmadan önce 10 kilo almistim,kalcalarimda var catlaklar ama cok ince..
cok korkuyorum coookkkkk eyvahedigeldismile

biz istedik bu bebişleri sonuçlarını da kabullenmek lazım cnm. evt hiç hoş bi görüntü olmuyo ama önemli olan bebişlerimizn sağlığı.göbüş çıktı ama ben hala bişi kullanmmıyorum. görümcem bana vazelin önerdi. yağlı olduğu için daha kalıcı. 2-3 kez anca sürdüm unutuyorum hep

Çatlaklar orada olmaz cucum un dediği gibi alt kısımlarda falan olur, ama göbişin büyüdükçe dövmende büyürkaydirigubbakcemile3 sonra yine eski haline gelir, takma kafana:lepi:

Çatlaklar orada olmaz cucum un dediği gibi alt kısımlarda falan olur, ama göbişin büyüdükçe dövmende büyürkaydirigubbakcemile3 sonra yine eski haline gelir, takma kafana:lepi:

saol cnm yaa içimi rahatlattın bana da büzük büzük olurmuş gibi geliyo kaydirigubbakcemile3

desirecok guzel bir göbusun var , cabuk cikmis masallah, benim ilk hamileligimde biraz daha erken cikmisti ama simdi nerdeyse hic yok, ciktiginda bende koycam.
Hem neden sileceksinki, kimse seni göbeginden tanimaz merak etme hem gercek ismini de kimse bilmiyo sanirim, birak kalsin ani olur burada :)

Desire Maaşallah canım. Allah nazarlardan saklasın sevincini hep daim etsin canım benim. ınşallah bebekleri kucağımızıda alalımda boyboy onlarında resimlerini çeker koyarız.

desirecim maşallah.
valla göbüş çıkmış artık.
Allah nazarlardan saklasın.
bu arada benim 32. haftaya kadar süren bi gebeliğim oldu ve sonu gzüel bitmedi
ama hiç çatlağım yok göbüşümde.
bol su için kızlar
ben hiç bebe yağı krem faalnda kullanmadım
sadee 1-2 kez banyodan sonra bebe yağı sürmüştüm.
ama ilginçtir
dizimin arkasında iki minik çatlak var.
umarım hiçbirimiz de olmaz.

desire ay seninn bayağıı hamişş göbüşüü gibii olmuşş benimm dahaa şişko göbeğiii gibii duruyoo kilolu kaldımda

merhaba desire bende 12+4 üm ama daha hiç göbeğim yok valla senin göbüşü görünce korktum benim neden yok diye bide çokk yumuşak benim göbiş

hepinize çok teşekkür ettim kızlar. ben zaten göbekliydim iice büyüdü bebişten sonra. göbüşüm yok die hiç korkmayın benim şimdiden böleyse 9. ayım nasıl olur diyorum bende.sağlıklı oldukları sürece göbüşün önemi yok nasıl olsa büyüycekler ama en yakın zamanda başka göbüşler görmemk istiyoruz

ayyyyyyy ebnim de kızlar göbüş 4 aylık gibi valla.
daha öncede başımdan hamilelik geçtiği için karşılaştırabiliyorum
bukez daha çabuk çıktı sanki.
ki benim karnım da baya büyüktü.
valla eşim bu gidişle saklıyamıcaksın diyo.
ben okuldki arkadaşlarıma falan kimseye söelmedim
sölemyi de düşünmüyorum.
benim de göbüşüm vardı biraz tabi
belki ondan da büyük

topigimiz hayirli olsun, cok guzel olmus gobisleride gorucez insallah araliktan itibarende bebislerin resimlerini paylasiriz....
desire gobisine bayildim allah nazarlardan saklasin

benimde gobis vardi zaten kiloluyum cunki :kedi: ama bu sefer sanki o kilo gobisi biraz degisti daha sert ve daha yuvarlak gibi bi ara bende eklerim

Ayy ben kendime göbeğim çıktı diyorum.Desire^ninkini gördükten sonra benimki devede kulak : )

Canım çok datlu duruyor göbişin : ) bende yarın koysam mı acaba ) kızlar bence hepimiz koyalım artık 12. haftayı beklemeyelim nedense birtek desire koymuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…