Aaaa ben burayı daha yeni görüyorum:)))))) Kız insan bi link falan verir. Ne güzel olmuş göbişin desire, maşallah! bu arada dövmen kalıcı mı?
teşekkür ederim cnm bütün göbüşlere bebişlere maşallah. malesef dövmem kalıcı doğumdan sonraki halini düşünmek bile istemiyorum. yaptırırken bu günleri hiç hesaba katmamışımkaydirigubbakcemile3
tatlim takmaa,insallah yirtilmazsin ama yirtilsan bile daha altlarda yirtiklar oluyor diye biliyorum ben.. yerimseniben
ay ama cok seviniyorum ben yaa böyle büyüdügümüzü gördükcee :kedi:
desire kizzz ne guzel buyumus gobus maasallah
saol cnm benim teşekkür ederiz. sizde başlayın artık göbüşleri sergilemeye
en büyük korkularımdan biri de çatlamak zaten. ama inan bana cnm bu yapı meselesi. arkadaşım hamile olduğunu öğrendiği zaman başladı kremlenmeye. görümcem de aklına geldikçe kullandı. görümcemde tek bi tane bile yok komşumun göbüş çatladı. benim cildimde çok kaliteli bi cilt değil sanırım bende de yırtıklar oluşacak
cok haklisin canimmm..kesinlikle yapi meselesi..
insallah bizim cildimiz catlamaya müsait degildir..
gerci bende hamile kalmadan önce 10 kilo almistim,kalcalarimda var catlaklar ama cok ince..
cok korkuyorum coookkkkk eyvahedigeldismile
teşekkür ederim cnm bütün göbüşlere bebişlere maşallah. malesef dövmem kalıcı doğumdan sonraki halini düşünmek bile istemiyorum. yaptırırken bu günleri hiç hesaba katmamışımkaydirigubbakcemile3
Çatlaklar orada olmaz cucum un dediği gibi alt kısımlarda falan olur, ama göbişin büyüdükçe dövmende büyürkaydirigubbakcemile3 sonra yine eski haline gelir, takma kafana:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?