2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu da göbek mi demeyin sakın.Bana göre bayağa bayağa göbek : ) bu arada ışıktan biraz kırmızı çıkmış : )

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu da göbek mi demeyin sakın.Bana göre bayağa bayağa göbek : ) bu arada ışıktan biraz kırmızı çıkmış : )

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay sahiden bu da göbek mi, benim de yok dediğim böyle yanikaydirigubbakcemile3 ama daha minicik annesi, maşallah göbişineeee

benimki hala seninki kadar yaa. dün çapaya gittim. adam prof, ömrü gebelerle geçmiş. bana " gebeliğin devam ediyo mu" dedi. bende "çok şükür ediyo hocam" dediğimde. "hani hala hiç karnın yok senin" dedi yaa. böyle birşeye hiç bozulacağımı sanmazdım. neyse ki bebeğin herşeyi çok iyi çıktı. o da çok beğendi tepkilerini boyutlarını da rahatladım. yoksa kurt düşecekti içime. bide 14 haftalık çıktı usg de.
göbeğin hayırlı olsun canım yerimseniben

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay sahiden bu da göbek mi, benim de yok dediğim böyle yanikaydirigubbakcemile3 ama daha minicik annesi, maşallah göbişineeee

Valaha bana göbek ciddi ciddi.Önceden tahta gibi olduğu için : ) diyorum ya desirenin yanında devede kulak çok güzel onun ki : )

Sağol canım.

Bence yapı ile alakalı sanırım.Sağlıklı olsunda gerisi öenmli değil.

Ayy ebru şallı 5,5 hamileliğinde benim gibiyse bizim de normal herhalde.Sanırım senin de göbeğin normalde yok, bana senin iç karnın geniş geç çıkar diyorlar.

canım benim negüzel de pozalr vermişler yerim sizi ben bende en yakın zaman da koyucam eşim çeksinde göbek neymiş bi görün sizzz 5 aylık gibi kocaman oldu valla

bende göbek çıktı ama adet şişkinliği daha bi haalığım şişecekse gebelikten şişsin yaaaaaa kaydirigubbakcemile3

bencede öyle bir yapımız olabilir. annemde öyleymiş. akşamda öyle bi şişme olmuyo bende. belki gebeliğin ilerleyen dönemlerindede bu bir avantaj olabilir. çocuk büyüdükçe baskı yapıyo ya iç organlara. anne bayaa huzursuz oluyo. umarım öyle birşey yaşamayız. o da çok zor.

saol cnm benim teşekkür ettim. ben zaten göbüşlü bi bayanım. kilolu olmamama rağmen genetik olarak. üzülmeyin sizinde çıkar olumunekankayizsmile

senin göbüş de çok güzel maşallah annesi bi tek biz varız şu topikte yalnız bıraktınz bizi kızlar

buyrun benim kocaman göbisim iste:))
kilo almama ragmen göbegim kocaman oluyor,gitgide sivriliyor gibi geliyor bize..
11+5 günlüktük burda..
eskidende hafif göbegim vardi,ama hafif:)

Son düzenleme:
alttan hafif sivrilmiş evet.. asıl göbeği 16. haftadan sonra göreceğiz aslında -tatlicadiarzu-

alttan hafif sivrilmiş evet.. asıl göbeği 16. haftadan sonra göreceğiz aslında -tatlicadiarzu-

saglikli olsunlarda canim,göbis falan hic önemli degil..
ben esas korkuyorum valla,simdiden bu kadarsa cok yirtilirim ilerde diye..
güresciler gibi iki defa yaglaniyorum..
4-5 aylikken cikmasi daha iyi sanirim..-tatlicadiarzu-

buyrun benim kocaman göbisim iste:))
kilo almama ragmen göbegim kocaman oluyor,gitgide sivriliyor gibi geliyor bize..
11+5 günlüktük burda..
eskidende hafif göbegim vardi,ama hafif:)

yerim senin göbüşünü nede tatlı olmuşşsun bende çok şiştim cucu:) göbek resmen 5 6 aylık gibi sivri şekili almakta karnımm bide yanlarda yırtlımaya başlamışşş

yerim senin göbüşünü nede tatlı olmuşşsun bende çok şiştim cucu:) göbek resmen 5 6 aylık gibi sivri şekili almakta karnımm bide yanlarda yırtlımaya başlamışşş

canim cok sagol :kedi:
benimde sadece karnim sisiyor,yüzüm ve diger yerlerim kücülüyor gibi geliyor kaydirigubbakcemile3
hadi yaa,basladi mi yirtilmalar :sinifsinif:
bol bol kremlen,yaglan canim,ihmal etme..
yirtilacagi varsa yirtiliyor ama daha aza indirebiliriz belki..
net görebilin diye yelegimi geriye cekmistim,cok komik duruyor tipim,kusura bakmayin :))

Son düzenleme:

yok fıstığım çok güzel çıkmışş valla opuyorumnanaktan insanın karnı çıktıkça içi kıpır kıpır oluo yaa çok güzel duygularmış bunlarr yerim ben onalrı ya yerrrr

yok fıstığım çok güzel çıkmışş valla opuyorumnanaktan insanın karnı çıktıkça içi kıpır kıpır oluo yaa çok güzel duygularmış bunlarr yerim ben onalrı ya yerrrr

cok cok cook sagol canim..
hepimizin kocaman göbisleri olcak insallah
bende totolarindan isiricam minik minikkk kaydirigubbakcemile3

Ayy en sonunda topik sahibide cici göbişini koymuşopuyorumnanaktan Canım maaşallah bayağa bayağa hamile gözüyorsunuz valaha.Bizim ki ne zaman çıkıcak yavv.

Hadi kızlar artık sizde koyuverin.Çıkan çıkmayan herkes koysun.Sonra buradan takip etmek çok zevkli olucak : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…