kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bu da göbek mi demeyin sakın.Bana göre bayağa bayağa göbek : ) bu arada ışıktan biraz kırmızı çıkmış : )
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay sahiden bu da göbek mi, benim de yok dediğim böyle yanikaydirigubbakcemile3 ama daha minicik annesi, maşallah göbişineeee
benimki hala seninki kadar yaa. dün çapaya gittim. adam prof, ömrü gebelerle geçmiş. bana " gebeliğin devam ediyo mu" dedi. bende "çok şükür ediyo hocam" dediğimde. "hani hala hiç karnın yok senin" dedi yaa. böyle birşeye hiç bozulacağımı sanmazdım. neyse ki bebeğin herşeyi çok iyi çıktı. o da çok beğendi tepkilerini boyutlarını da rahatladım. yoksa kurt düşecekti içime. bide 14 haftalık çıktı usg de.
göbeğin hayırlı olsun canım yerimseniben
canım benim negüzel de pozalr vermişler yerim sizi benbende en yakın zaman da koyucam eşim çeksinde göbek neymiş bi görün sizzz 5 aylık gibi kocaman oldu valla
Sağol canım.
Bence yapı ile alakalı sanırım.Sağlıklı olsunda gerisi öenmli değil.
Ayy ebru şallı 5,5 hamileliğinde benim gibiyse bizim de normal herhalde.Sanırım senin de göbeğin normalde yok, bana senin iç karnın geniş geç çıkar diyorlar.
Ayy ben kendime göbeğim çıktı diyorum.Desire^ninkini gördükten sonra benimki devede kulak : )
Canım çok datlu duruyor göbişin : ) bende yarın koysam mı acaba ) kızlar bence hepimiz koyalım artık 12. haftayı beklemeyelim nedense birtek desire koymuş.
alttan hafif sivrilmiş evet.. asıl göbeği 16. haftadan sonra göreceğiz aslında -tatlicadiarzu-
buyrun benim kocaman göbisim iste:))
kilo almama ragmen göbegim kocaman oluyor,gitgide sivriliyor gibi geliyor bize..
11+5 günlüktük burda..
eskidende hafif göbegim vardi,ama hafif:)
yerim senin göbüşünü nede tatlı olmuşşsun bende çok şiştim cucu:) göbek resmen 5 6 aylık gibi sivri şekili almakta karnımm bide yanlarda yırtlımaya başlamışşş
canim cok sagol :kedi:
benimde sadece karnim sisiyor,yüzüm ve diger yerlerim kücülüyor gibi geliyor kaydirigubbakcemile3
hadi yaa,basladi mi yirtilmalar :sinifsinif:
bol bol kremlen,yaglan canim,ihmal etme..
yirtilacagi varsa yirtiliyor ama daha aza indirebiliriz belki..
net görebilin diye yelegimi geriye cekmistim,cok komik duruyor tipim,kusura bakmayin :))
yok fıstığım çok güzel çıkmışş valla opuyorumnanaktan insanın karnı çıktıkça içi kıpır kıpır oluo yaa çok güzel duygularmış bunlarr yerim ben onalrı ya yerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?