2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

amanın maşallah cucum göbüşün süper valla seninki benimkinden daha büyük duruyo sanki. nazar değmesin ikinize de maşallahh

carna, cucum ne guzel gobisler onlar oyle
bi ara bende deneyim benim sanki kasik ve gobek arasi sisiyo gibi,..zaten biraz gobekliydim simdi gobek ayni ama daha sertlesti gibi...
hee bide gecenlerrde okmustum karin kaslari ne kadar gucluyse hamilelikte gobek daha gec cikiyomus

maşallah cucumun göbüşüne
kocamaaaaan olsun inşallahkaydirigubbakcemile3
tesekkür ederim canimm :kedi:
ay dur simdiden kocaman olmasin canim yaa.bu büyüklükte 1-2 ay gitse ne iyi olur:))

cikar bitanem,hic tasalanma sen..tamamen yapi meselesi bence,yoksa hepimizin bebisleri ayni derecede büyüyoo,onlar saglikli olsundaa göbislerde cikar elbet Şeniz
evet yaa herkes koysun resimlerini...icimiz gönlümüz acilsin hihoyyyt

amanın maşallah cucum göbüşün süper valla seninki benimkinden daha büyük duruyo sanki. nazar değmesin ikinize de maşallahh
cok sagol canimm :kedi:
hicbirimize nazar degmesinnn..senin göbisinde cok seker..her hafta sekli degisiyor..sende farketmissindir yerimseniben

tatlimm cok sagol :kedi:
sende koy bi ara canim..hafif göbis,daha dogrusu hafif mide vardi simdi yusyuvarlak ve sert oldu,koca bi göbege dönüstü kaydirigubbakcemile3
eski göbisin simdi tatli bi anne göbisi olmustur:CüvCüv:

aaaa cucu cum yaa senin gobus cikmis bileee..a ne guzell..masallah
tesekkür ederim canimmm :kedi:
sizinkilerde kocaman olcakkkkk,göbissizligin tadini cikarin,yoksa ne giyecegini secmek epey zorluyor insani kaydirigubbakcemile3

maşallah göbüşüne cucucumm
benimkinii görsenizzz çok büyüdüü o yüzden koymakk istemiyorumm

Cucuumm, ay minik göbeğini sevsinler senin maşallaahh
tesekkür ederiz güzel teyzemizzzz Şeniz
maşallah göbüşüne cucucumm
benimkinii görsenizzz çok büyüdüü o yüzden koymakk istemiyorumm
cok sagol canim benimmm :kedi:
ayy cok sekerdir eminim,koysana sendee..
bos birakmayalim topiklerimizii,
ne güzel moral oluyor hihoyyyt

Bu da benim göbişim 10+5, doktorum artık büyümeye başlar dedi. Bu kadar göbeğim zaten vardı o yüzden çıkmış sayılmazkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ayy hamile pantalonu da giyermiş : ) Çok edepsizim ben haa cıbıldak cıbıldak foto koymuşum kaydirigubbakcemile3

Ersasu kız benim göbeğim daha belli seninkinin yanında en azından orada tenis topu gibi bir şey var.Aslında göbeği olmayanların daha belirgin olurmuş ama benim bebek basenlerde büyüyor sanki ayy deli olacağım :roflol:

Canım sen kilo aldın mı peki ?

slm kızlar, bu da benimki, bana göre çoook büyüdü, galiba kız boshayallersmile kimisi bu da göbek mi diyo, kimi de kocaman olmuş, kime inansam bilmem bilmiyorumkismile ama eşim de ben de yavaş yavaş büyüdüğünün farkındayız, zaten artık pantolonlarımıon üst düğmeleri kapanmıyo sempatiksalakcinni

Eklentiler

• $adsız.webp
    2 KB · Görüntüleme: 106

kaydirigubbakcemile3Bu arada popom çok komik çıkmışkaydirigubbakcemile3
Hamile pantalonu giydim çünkü hep aynı kıyafetle çekilip farkı rahat görmek istiyorum:lepi:

Ben hiç kilo almadım, dün bir ay sonra doktorumun tartısında tartıldım ama yarım kilo eksik çıktımsempatiksalakcinni

çok şeker tatlı göbiş olmuş! bende iki hafta sonra böyle olurum herhalde:lepi:

Maşallah kızlar göbişlerinizede bebişlerinizede :ecrin_bebek: Benim Yok daha bebiş göbişi olan gaz ve hazımsızlık göbişi beninkide çıksın artık zemuszemus

Çok da büyümemiş bence haftana göre normal maşaallah .Ama çıksın artık ben bir an önce çıksın istiyorum ona göre kıyafetler alıcam kendime : )

Sen ben,m göbeğimi gördünmü bilmiyorum ama ben öyle olduğum halde artık rahat pantolonlar giymek istiyorum.Normal yani senin ki de.

Brezilyalıların poposu gibi kaydirigubbakcemile3

Ben zaten şu tartıda eksik çıknalrı k,lo almayanları anlamıyorum.Bir kere insan regl olmuyor şişiyor ödem topluyor onun kilosu olur bari yavv :roflol:

ersasu, esra hayırlı olsun göbekler kızlar..
oooh hamile pantolonları giyilmeye de başlanmış.. zemuszemus ben hala 27 beden düşük bel kotlayım boshayallersmile
kilo alrım belki diye hemen almayım dedim. üstelik sizin kadar göbeğim ya var ya yok. ama hep gebe giyim sitelerinde kıyafet bakıyorum bi şişsin karnım çok hevesliyim çook.. kokoş gebe olacam inş bayanssulusmile

Kızlar benim göbeğimi görseniz korkarsınız 2.hamileliğim bariz 6 aylık göbek :)
Maşallah bebeklerimize

ayyyyyyyyyyyy ayyyyyyyyyyyyyyy
yerim sizin o tatlı göbüşlerinizi.
carna, cucum, ersasu ve esra
canlarım göbüşleriniz çok şeker maşallah.
tecrübelerime dayanarak sölüyorum
bundan sonra büyüyüşüne hayret ediceksiniz.
artık bebişlerimiz büyüdükçe.
ayyyy bende mi koysam.
diğer arkadaşlar da koysunlar bakalım
valal ebnim de göbüş baya belli.
özellikle evde
çünkü okula giderken kamufule ediyorum ben.
maşalllah diyorum göbüşlere de bebişlere de.

ERSASU ve ESRA
kizlar göbisleriniz cok sekerrrrr,büyümeye baslamislar,süpersinizzz :asigim:
massallah ikinizedeee

saol canısıa.s.

Maşallah kızlar göbişlerinizede bebişlerinizede :ecrin_bebek: Benim Yok daha bebiş göbişi olan gaz ve hazımsızlık göbişi beninkide çıksın artık zemuszemus

Teşekkür ederiz teyzesi:lepi:

Brezilyalıların poposu gibi kaydirigubbakcemile3

Ben zaten şu tartıda eksik çıknalrı k,lo almayanları anlamıyorum.Bir kere insan regl olmuyor şişiyor ödem topluyor onun kilosu olur bari yavv :roflol:

Bana jenifer popez diyorlardı bu fotoğrafta daha iyi anladım sebebinikaydirigubbakcemile3 Valla bende korka korka gittim, çünkü çok acıkıyorum sürekli yiyorum ama almamışım:lepi:

İşte çıkmadan koy sonra takip edersin, ne kadar büyümüş diye kaydirigubbakcemile5

Kızlar benim göbeğimi görseniz korkarsınız 2.hamileliğim bariz 6 aylık göbek :)
Maşallah bebeklerimize

sana da maşallaaahh o zaman:lepi:

Hadi sende ekleee o zamaaannn:CüvCüv:

resim koysammi koymasammi diyen fistik anneler..
sabirsizlikla bekliyoruz cicis göbislerinizi haberiniz olsunnn
zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…