tesekkür ederim canimm :kedi:maşallah cucumun göbüşüne
kocamaaaaan olsun inşallahkaydirigubbakcemile3
cikar bitanem,hic tasalanma sen..tamamen yapi meselesi bence,yoksa hepimizin bebisleri ayni derecede büyüyoo,onlar saglikli olsundaa göbislerde cikar elbet ŞenizAyy en sonunda topik sahibide cici göbişini koymuşopuyorumnanaktan Canım maaşallah bayağa bayağa hamile gözüyorsunuz valaha.Bizim ki ne zaman çıkıcak yavv.
Hadi kızlar artık sizde koyuverin.Çıkan çıkmayan herkes koysun.Sonra buradan takip etmek çok zevkli olucak : )
cok sagol canimm :kedi:amanın maşallah cucum göbüşün süper valla seninki benimkinden daha büyük duruyo sanki. nazar değmesin ikinize de maşallahh
tatlimm cok sagol :kedi:carna, cucum ne guzel gobisler onlar oyle
bi ara bende deneyim benim sanki kasik ve gobek arasi sisiyo gibi,..zaten biraz gobekliydim simdi gobek ayni ama daha sertlesti gibi...
hee bide gecenlerrde okmustum karin kaslari ne kadar gucluyse hamilelikte gobek daha gec cikiyomus
tesekkür ederim canimmm :kedi:aaaa cucu cum yaa senin gobus cikmis bileee..a ne guzell..masallah
tesekkür ederiz güzel teyzemizzzz ŞenizCucuumm, ay minik göbeğini sevsinler senin maşallaahh
cok sagol canim benimmm :kedi:maşallah göbüşüne cucucumm
benimkinii görsenizzz çok büyüdüü o yüzden koymakk istemiyorumm
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ayy hamile pantalonu da giyermiş : ) Çok edepsizim ben haa cıbıldak cıbıldak foto koymuşum kaydirigubbakcemile3
Ersasu kız benim göbeğim daha belli seninkinin yanında en azından orada tenis topu gibi bir şey var.Aslında göbeği olmayanların daha belirgin olurmuş ama benim bebek basenlerde büyüyor sanki ayy deli olacağım :roflol:
Canım sen kilo aldın mı peki ?
slm kızlar, bu da benimki, bana göre çoook büyüdü, galiba kız boshayallersmile kimisi bu da göbek mi diyo, kimi de kocaman olmuş, kime inansam bilmem bilmiyorumkismile ama eşim de ben de yavaş yavaş büyüdüğünün farkındayız, zaten artık pantolonlarımıon üst düğmeleri kapanmıyo sempatiksalakcinni
slm kızlar, bu da benimki, bana göre çoook büyüdü, galiba kız boshayallersmile kimisi bu da göbek mi diyo, kimi de kocaman olmuş, kime inansam bilmem bilmiyorumkismile ama eşim de ben de yavaş yavaş büyüdüğünün farkındayız, zaten artık pantolonlarımıon üst düğmeleri kapanmıyo sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3Bu arada popom çok komik çıkmışkaydirigubbakcemile3
Hamile pantalonu giydim çünkü hep aynı kıyafetle çekilip farkı rahat görmek istiyorum:lepi:
Ben hiç kilo almadım, dün bir ay sonra doktorumun tartısında tartıldım ama yarım kilo eksik çıktımsempatiksalakcinni
ERSASU ve ESRA
kizlar göbisleriniz cok sekerrrrr,büyümeye baslamislar,süpersinizzz :asigim:
massallah ikinizedeee
Maşallah kızlar göbişlerinizede bebişlerinizede :ecrin_bebek: Benim Yok daha bebiş göbişi olan gaz ve hazımsızlık göbişi beninkide çıksın artık zemuszemus
Brezilyalıların poposu gibi kaydirigubbakcemile3
Ben zaten şu tartıda eksik çıknalrı k,lo almayanları anlamıyorum.Bir kere insan regl olmuyor şişiyor ödem topluyor onun kilosu olur bari yavv :roflol:
ersasu, esra hayırlı olsun göbekler kızlar..
oooh hamile pantolonları giyilmeye de başlanmış.. zemuszemus ben hala 27 beden düşük bel kotlayım boshayallersmile
kilo alrım belki diye hemen almayım dedim. üstelik sizin kadar göbeğim ya var ya yok. ama hep gebe giyim sitelerinde kıyafet bakıyorum bi şişsin karnım çok hevesliyim çook.. kokoş gebe olacam inş bayanssulusmile
Kızlar benim göbeğimi görseniz korkarsınız 2.hamileliğim bariz 6 aylık göbek :)
Maşallah bebeklerimize
ayyyyyyyyyyyy ayyyyyyyyyyyyyyy
yerim sizin o tatlı göbüşlerinizi.
carna, cucum, ersasu ve esra
canlarım göbüşleriniz çok şeker maşallah.
tecrübelerime dayanarak sölüyorum
bundan sonra büyüyüşüne hayret ediceksiniz.
artık bebişlerimiz büyüdükçe.
ayyyy bende mi koysam.
diğer arkadaşlar da koysunlar bakalım
valal ebnim de göbüş baya belli.
özellikle evde
çünkü okula giderken kamufule ediyorum ben.
maşalllah diyorum göbüşlere de bebişlere de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?