2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

esra_37 tatlım sen bendeki göbeği görmedin galiba

elfrkn maşallah ne güzel bi göbüş öyle

opuyorumnanaktan görmez miyim, ama bayadır kimse göbiş resmi koymuyo. Ay ne komik yaa, daha göbeğimiz yokken resim koyma yarışındaydık, şimdi artık herkesinki çıkmaya başladı, kimse yüklemiyo :roflol::roflol::roflol:

evet ya hani nerde bu göbüşler.
nerde bu 25 -26 haftalıklar.
ben 24 haftalık olmayı bekliyorum.
ozman koyucam hemen.
gerçi benimki almış başını gidio.

sinem tututu maaşallah .ne guzel buyumuş ve sende ne kadar zayıf kalmışsın.topiğin ebru şallısı gibisin benim göbek aldı başını gidiyor

sinem tututu maaşallah .ne guzel buyumuş ve sende ne kadar zayıf kalmışsın.topiğin ebru şallısı gibisin benim göbek aldı başını gidiyor

çok büyümüş demi cnm göbişim,çok seviyorum göbişimi ve içindekiopuyorumnanaktan canım valla 5.5kg aldım ama çok hareket ediyorum ondan sanırım hergün çıkıp geziyorum tempolu olmasa bile 2-3saat yürüyorum hergün ondan fazla yayılmadı vücudum

ama hamileler kilo alsalarda almasalarda genel olarak hep çok güzeller seninde çoook güzeldir eminim

başlarda kilo almıyordum panik oluyordum şimdi koyverdim gitti alıyorum hemde oyle boyle degil varil gibi oldum...sağlıklı olsunlarda şişmeye razıyız canım bencede göbek hamilelere yakışıyor..:)))))evet canım sevilmeyecek gibi değillerki içindeki prensesede gobişinede 41 kere maaşallah

teşekkürler cnm ayy hep böyle diyorsunuz ama ben daha varil gibi kimseyi görmedim topikte valla,
aynurda öle çok şiştim çok şiştim diyordu ama sadece göbişi gözüküyordu seninde öyledir kesin göbişin büyümüştür
bende yemekte koyverdim gitti valla ama tek avantajım çıkıp yürüyebiliyorum sen çalışıyosun ya canım o yüzden yediğini daha az yakıyosundur,aman napalım doğduklarında koştururken vercez zaten boşver salla cnm
seninde sonuçlarından sonra yeni göbişini bekliyoruz cnm hayırlısıyla

sinem cok guzel ya göbusunnnnn masallah sanada bebisine de, kilodanda en son korkacak kisi sen olmalisin canim,keyfince beslen valla opuyorumnanaktan

sinem cok guzel ya göbusunnnnn masallah sanada bebisine de, kilodanda en son korkacak kisi sen olmalisin canim,keyfince beslen valla opuyorumnanaktan

aaa sende öylesin canım maşallahın var kim der 2.ye hamilesin diye,tututu bizim aralık topiğimize bütün kızlarımız çok güzeller maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…