2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

carna, superstar, aselcik.. nasıl güzelsiniz ya..maşallah size.. ben arkalı önlü şişiyorum ya.. ben 47 kiloydum.. tüp bebek tedavisinden ötürü ben zaten 3kg artı başladım hamileliğe.. şu an 54 kiloyum.. yani 5 ayda 4 kilo aldım.. doktorum çok normal diyo.. hafta da iki gün egzersize başladım.. çarşamba günü yoga, cumartesi de form egzersizi.. bakalım umarım işe yararda gereksiz kilolar almam..

canım nie artı 3kg başladın

Canım sağol.Ama sen gayet normal kilodasın ve gayet az kilo almışsın daha doğrusu çok normal.Ben tam 6 kilo aldım ve bunu geçen hafta öğreniyorum şimdi dikkaat ediyorum de kilomda oynama yok.52 ile hamile kaldım 58 kiloyum : )
Kızlar maşallah göbişlere aynurcum , sporstar , carna çok tatlı göbişler maşallahh

Teşekkür ederim canım.

yok cnm ya,artık 1 gün bile farkediyor nerden baksan benden 10gün öndesin normal daha büyük olması ayşecim,benim geçen haftayla bile alakam yok 1 günün farkı bile anlaşılıyor gerçekten,bide herkesin bünyesine göre de değişiyor azıcık ama seninkininde maşallahı var kocaman maşallah duru bebeğe

canım nie artı 3kg başladın

benim bebişim tüp bebek.. O kadar çok hap, hormon iğnesi oldum ki onların etkisi çok büyük.. Tedaviye başladığımda 47 kiloydum.. Hamile olduğumu öğrendiğimde 51 falan. Yani 1 ayda 3-4 kilo aldım tatlım..

Nihayet bu ev taşıma karmaşasından sıyrılıp fotoğraf makinemizi buldum. Bu da bizim kızımla 24+4deki göbişimiz. Baya hızlı büyüyo, 9.ayda nolcek bilmem ohaoldumsmile

pardon kızlar yükleyememişim :)

Eklentiler

• $httpi1008.hizliresim.com20108243044.jpg.webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 19
esra gercekten cok guzel göbusun, hepimizin karni buyuycek eninde sonunda, kimi sonlara dogru fazla buyumuyo o yuzden cok takma bencekaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…