2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

biz 22+5teyken böleyiz:)

Maşallah hiçte yuvarlanmıyorsun canım, çok cicisin sadece göbeğin var:lepi:

23+2deki akşam 5te çekilen göbişim yemek yedim yani :)))

Fıstık sen çağla şıkel gibi hamilesin maşallaaaahhhh:lepi:

pardon kızlar yükleyememişim :)

Esracım senin göbişde benimkine benziyor, maşallah sana da:lepi:

Maşallaaahhh hepiniz çok tatlısınızalkisalkisalkisalkisalkisalkis

teşekkürler cnm ya yapım ince ondan yoksa 5kg aldım,çoğumuz 5-6kg lalarda zaten benim boşluklar doluyo ilk sanırım, sonra kiloya dönüşcek ondan pek belli olmuyor,topikcek çok fitiz bizz

elfrkn çok tatlı göbişin maşallah. Yaa ama ben kıskanıyorum bööle küçük göbeklileri görünce, biz aldık başımızı gidiyoruz. İnşallah kızıma da yarıyodur kilolar, tek tesellim bu

çok teşekkür ederim kızLar büyüyoruz yavaş yavaş..
evet selincim çok kilo aLmadım.Ama babamız bu durumdan pek hoşnut değil :)

çok teşekkür ederim kızLar büyüyoruz yavaş yavaş..
evet selincim çok kilo aLmadım.Ama babamız bu durumdan pek hoşnut değil :)

sen bosver babayi bu konuda canim, cok kilo almakla kilolu veya saglikli bebek dogacaginin garantisi yok.
bak söyle örnek verim benim bir arkadasim var her iki hamileliginde de 9 kilo aldi ilk kizi 4 kilo dogdu ve ikincisi 4kilo 400 gr dogduakannehir
ama iki ayri arkadasim daha var biri 22 kilo aldi ama oglu anca 3.200 kilo dogdu, ve digeri 24 kilo alip 3,400 kilo dogurdu oglunu.
ben kendim gecen hamileligimde 16 kilo aldim toplamda ama oglusum erken dogmasina ragmen tam 4 kilo dogdu zamaninda veya biraz gec dogsaydi dogurabilirmiydim bilmiyorum, ama tek ögrendigim bisey var annenin aldigi ekstra kilolarla bebisin kilosunun hic ama hic alakali olmadigiaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…