kızlar maaşallah göbişlerinize.mavrulam tam erkek bebek göbeği olmuş seninki.
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM TATLIM.. AY GELSİN O GÜNLER HEMEN...resim olmuş cnm harikasın valla süper,41 kere maşallah cnm çook tatlısınız,en güzel e rahat dönemlerimiz valla sonra koskocaman olcaklar,
SAĞOL CANIM.. BEKLİYORUZ SENİN RESMİNİ DE..Sinem valaha tam futbol topu : ) maşaallah canım bebeğine de sana da.
Bee büyütmüşsün bayağa göbişi, sana da maşaallah şekerim.
Yakında bende koyarım şöyle 24 haftayı bi geçelim de.
TŞK EDERİZ TEYZESİ.. DİLAM BÜYÜDÜKÇE GÖBÜŞTE BÜYÜYO.. AMA GÖBÜŞ KIZIMDAN DAHA ÇOK BÜYÜYO SANKİ boshayallersmilesinem canim süper görünüyorsun massallah,kocaman olmus,büyütmüssün miniginiiiii
bee sende harika görünüyorsun canim
ay kizlar kocaman oldular massallah yaaaa,cok heyecanliii
CANIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.. HEPİMİZ ÖYLEYİZ HEPİMİZE MAŞALLAH...beecim maşallah sana da güzel kızına da.
süpr görünüyosun.
anladım cnm inşallah yapabilirsin ilerde bebişlerimizide koycaz :)):lepi:kiz bu bilgisayardan bisey anlamiyorum ki..degisik degisik programlari var..
becerebilirsem eklerim yerimseniben
teşekkür ederim cnm çok saol opuyorumnanaktanmavrulam cemre ve sinem
ucunuzde cok tatli gobuslere sahipsiniz
masallah 41 kere
teşekkürler canım hepimize maşallahmavrulam cemre ve sinem
ayy ne guzel olmus gobusler maasallah guzel annislere
evet cnm ekle valla oldu artık seninde vaktin geldi :)))aslinda epeydir bende gobusumu eklemedim
en yakin zamanda bende ekleyiveriyim gariii
mavrulam cemre ve sinem Allah sizi ve meleklerinizi nazarlardan korusun.. çok tatı göbüşler maşallah subanallah..
Hepinize maşallah,göbüşler almış başını giitmiş.Benim kızıım arkaya doğru büyüyor,göbüşten çok popo var maalesefkaydirigubbakcemile3 En kısa zamanda bende ekliyeceğim..
ayyy burcuu çok güzel olmuş cnm ya maşallah 41 kereönünde seninde tam top gibi duruyor vallakaydirigubbakcemile3
cucu canım çok güzel olmuşsun.. ben senin o oğluşunu yerim valla.. allah nazarlardan saklasın..
Bu arada herkesin göbeğini gördüm...
Süpersiniz kızlar ya maşallah herkese...
oglusum teyzelerine günaydin diyorrr
bugün tam 25+6 olduk kizlar:asigim:
kızlar hepiniz d etek kelimeyle harika görünüyosunuz.,
ben de kızlara katılıyorum. hiç aşırı kilo alıp yayılan olmadı biz de
hepiniz de top yutmuş gibisiniz gerçekten.
süper görünüyosunuz.
kocaman olmuş bebişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
burcucum süpersin çok şeker olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?