2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

cucum maşallah sana.. çok güzel büyütmüşsün.. ayol topiklerin hepsini kontrol edemiyorum o yüzden en son ben görüyorum.. hiç bakmadığım topiklerimiz bile var

ooooo iki gunde burda gobis patlamasi olmus, yaw hepsi cooook guzel, yerim tatlisko bebisleri

cucum maşallah sana.. çok güzel büyütmüşsün.. ayol topiklerin hepsini kontrol edemiyorum o yüzden en son ben görüyorum.. hiç bakmadığım topiklerimiz bile var
tesekkür ederim tugbacimm Şeniz
senin göbiste eminim kocaman olmustur simdi :CüvCüv:

oyyyy cucum maasallah minik prense
cok seker bi hamis olmussun
tesekkür ederim canimm Şeniz :kedi:
koca göbisli bi hami oldum iste,yuvarlak yuvarlak geziyorum

ooooo iki gunde burda gobis patlamasi olmus, yaw hepsi cooook guzel, yerim tatlisko bebisleri

aysegülüm cok sagol tatlim Şeniz
Tunahan´imizin yuvasida eminim cok sekerdirrr :1rolleyes:

gobişlere bakmadım bakmadım bir sürü göbiş olmuş maşallah ya sinem,bee, cemre, mavrulam,burcu çok çok tatlıolmuşsunuz

Kızlar hepinizin maşallahı var ben o göbüşleri yerim.
Ya bende 24. haftaya girdim ama benim göbüş sizinkiler kadar büyük değil.
75 kilo ile hamile kaldım şu an 78 kiloyum beni uzun zamandır görmeyenler hamile olduğumu bilmiyorlarsa bi de bol giyindiysem aa kilo almışın diyorlar.kaydirigubbakcemile3
Gerçi annem bana 9 aylık hamileyken göbeği benim kadarmış ve ben 5 kiloya yakın doğmuşum herhalde benimde annem gibi iç karnım geniş :)

Kızlar göbişler süper bende ekleyeceğim en kısa zamanda doğru dzügün çekemiyorum bir türlü :))

Yaşasınnnn cucu göbeğini görebiliyorum sositososito
Arada böyle oluyor açılıyor işte yasak siteler...
Göbeğin maşallah kocaman olmuş be...
Çokta güzel duruyor yerimseniben

maşaLLah fıstıkLar harika göbişLer.yerim ben o içerdekiLeri

gobişlere bakmadım bakmadım bir sürü göbiş olmuş maşallah ya sinem,bee, cemre, mavrulam,burcu çok çok tatlıolmuşsunuz

Kızlar göbişler süper bende ekleyeceğim en kısa zamanda doğru dzügün çekemiyorum bir türlü :))

Cucum maşallah bayağa büyütmüşsün oğluşunu.Çok yakışmış valaha

Yaşasınnnn cucu göbeğini görebiliyorum sositososito
Arada böyle oluyor açılıyor işte yasak siteler...
Göbeğin maşallah kocaman olmuş be...
Çokta güzel duruyor yerimseniben

coook tesekkür ederiz sekerler...Şeniz
ekleyin sizde amaolumunekankayizsmile

Katre canim daha iyi iste yirtilmazsin ne güzel,biz catir catir catlicaz bu gidislee bilmiyorumkismile

Cucum o belli olmaz.Ablamın arkadaşı o kadar şişmeye/kilo almaya rağmen yırtılıp çatlamadıysa vardır bundan bir keramet deyip canımızı sıkmayacağız.Çatlamadı hatun yahu, doğum yaptıktan sonra içinde sanki 2 tane daha var gibiydi : ) biraz da vücut yapısı ile alakalı sanırım.

kızlarr süpersiniz, yeni göbişler görmek çok hoşuma gidiyo.
bee009 çok tatlı göbüşün, sanki daha yeni yeni belli oluyo gibi
Mavrulam kocaman olmuşsunuz, maşallah oğluna da sana da
Cemre siz de harikasınız, kocaman olmuş
Burcu çok güzelllll
Nasıl da büyüdüler yaa, sanki son 1 ayda her geçen gün büyüyolar gibi. Küçük mercimeklerimiz şimdi kocaman sıpalar oldu kaydirigubbakcemile3 Bu arada hep küçük göbiş göre göre strese girmiştim, benimki aşırı büyüdü sanıyodum kızlar, ama normalmiş demekki, benimki de sizinkiler kadar :lepi:

masallah yeni gobuslereeeeee
cucu buyutmussun iyice ne guzel olmus yakaydirigubbakcemile3
bende bi ara koyiym ya bir ay gectimi acaba :uhm:

aman Allah ım göbüş bolluğu war bu hafta maşallah hepinize ben de eklicem en yakın zamanda benim neyim eksik sizdenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sinem,bee, cemre, mavrulam,burcu

Maşallah hepinize kızlar, çoook güzel göbişleeeeeeeerrrrrr!!
teşekkürler cnmm,büyüttük artıkkk
aman Allah ım göbüş bolluğu war bu hafta maşallah hepinize ben de eklicem en yakın zamanda benim neyim eksik sizdenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evett senden de bekliyoruz cnm uzatmayın arayı

hapşuruk sende ekle cnm 1ay olmasın boşver koy kaydirigubbakcemile3

kizlar kusura bakmayin cok buyuk oldu, edit yapip duzeltemiyorumdabilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…