2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

dilem canım maşallah 40bin kere hemde nasıl güzel büyütmüşün göbüşü Allah'ım esirgesin senide, bebişinide...içindede bizi...

yaa benimde büyüdü çok. ama herkes aşağıda taşıyosun çok diyo. böyle olan varmı aramızda??

Eklentiler

• $Görüntü0962.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 17
böyle oturduğumda inanılmaz tekmeliyo zilli.....

Eklentiler

• $Görüntü0963.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 20
dilemcim maşallah canım,misivam benimde aşagıda merak etme baanada diyolar boyle dik oturunca cok tepik yiyorumkaydirigubbakcemile3

misivam canim o bebegin pozisyonu yada senin plesentanla ilgilidir belki..bi fikrim yok ama öyle anormal bi görüntüde yok bence,gayet cici görünüyorsunuz
doktorunda normal diyorsa sende kimseyi takma derim tatlimmm

doktorum bişi demedi. ama etraftakiler diyo çok. aa nekadar aşağıda diye. neyse.. takmamaya çalışıyorum. teşekkür ederim.

dilemcim maşallah çok şririn gözüküyosun. baya da büyütmüşsün.
Allah nazarlardan saklasın tatlım.

misivam cım bence çoook aşağıda değil gibi. bence takma insanalrın söledikelini.
eğer doktorun herşey normal diyosa problem yoktur.
benim arkadaşıma da herkes öle diyomuş. ama hayırlısıyla kavuştu bebişine.

ohhhh göbişler eklenmiş:sm_cool: dilem, misivam çok güzelsiniz kızlar maşallahh çok güzel olmuş göbişleriniz

Kızlar sonunda benim göbişte geldi ama alıntı yapmayın foto kendini bir süre sonra imha edecektir kaydirigubbakcemile3

İsiscim foto kendini imha edemesin diye edit kalktı canım. Maşallah göbişee ve bebişe canım...

Kızlar merhaba.Bu topiği yeni fark ettim :sinifsinif:
Kızlar göbişleriniz ne kadar güzel görünüyor maşallah
Ay burda sizlerle aynı zamanlarda doğum yapacağımı düşünmek nedense beni çok heyecanlandırdı opuyorumnanaktan

Merhaba canım hoşgeldin :) İnsan yalnız olmadığını anlıyor değilmi :)))

cok tesekkur ederiz teyzeleri, sipacim buyuyo iste bende gerine gerine gobisi gezdiriyorum :CüvCüv:

isis, misimavi tatlisko gobisleri sevsinler allah nazarlardan saklasin

Merhaba canım hoşgeldin :) İnsan yalnız olmadığını anlıyor değilmi :)))

Hoş bulduk canım.Evet, gerçekten insanın yalnız olmadığını bilmesi, sizlerle aynı şeyleri yaşamak, heyecanlarımızın aynı olması çok hoş bir duygu opuyorumnanaktan
Çok mutlu oldum gerçekten bayanssulusmile
Artık hep bu topikteyim. Aralık anneleri :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…