2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

Ayy sezen Allah iyiliğini versin emii , çok hoşsun : )bende çöp adam çizeceğim göbeğime : ) Maşallah çok tatlı gözüküyorsunuz.Bir tek göbek gözüküyor, kilo almadın mı yahu sen hiç ?

sezen ve gulsemediha kizlar cok masallah göbuslerinize
sezen cok degisik bir fikir valla cok yakismis karnindaki kalp ,cok hosuma gitti :)

sezencim gülsemediha maşallah çok tatlısınız sezencim sana iki kat maşallah

desire ve qsu fistiklar,hakkaten fistik gibi görünüyorsunuz massallahhhh

gsu masallah senin göbuste cok seker, ve sende baya fitsin bu arada, hani sporstar diyo ya biz topikcek fitiz dogru diyo valla, butun anneler baya narin ve guzeller, sade göbus buyuyuveriyo bu topikte :)

teşekkürler kızlar,selincim inşallah son aylarda da sadece bebişler alır ama ben ilk üç ayımda çok kustum 5 -6 kilo vermiştim o günlerin etkisi artık son aylarda nasıl oluruz bakalım...kaydirigubbakcemile3

Kızlar bahçeşehir de bildiğiniz iyi kadın doğumcular varmı burda hastane varmı onuda bilmiyorum daha yeni taşındık bilgilendirirseniz sevinirim her hamişe soruyorum kimsede oturmuyor yahu burda

sezen allah iyiliğini versin,bu satte nasıl güldürdün beni,Allah'ta seni güldürsün.kaydirigubbakcemile3 Maşallah hepinizin göbüşüne...

Uploaded with ImageShack.us

işte bu da cilveloşla beni 26+ 5 teki göbüşümüz
maaşalah kocaman ama normalde böle değil içinde 5 bardak sıvı var wallahi
ama yinede göbüşü büyültmüşüm değil mi kızlar

gizeml maşallak cnm yaa epey büyütmüşsünnn fıstığını yahuuu opuyorumnanaktan

maşallah benim kızıma.. allah nazarlardan saklasın...

maşallah gizemlimmmmm.
koccaman yapmışsın göbüşü.
Allah nazarlardan saklasın ikinizi de.

gizemli maşallah cnm kocaman olmuş...

hepinize teşekkür ederim kızlar
inanın artık ıhhhh pıhhh ede ede kalkıyorum oturduğum yerden göbeğimden başka bişeyimde yok ne kalça ne göğüs bu diyet yüzünden günde 3 lt su yarım litre süt içicem diye su matarası gibi karnım var bide yarın sabah aç karnına çeksem şaşırırsınız

ya bu günleri gördüğüme inanamıyorum allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…