2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

aselcik maşallah canım.
nekadar fitsin yaaaaaaaa.
boşuna kilo aldım faaln demyin siz.
nerenize aldınız bilmem.

aaa aynurcum göbiş eklemiş çok güzel olmuş canım ya,çok tatlısınız,hani yuvarlanarak gitçektin sen daha hala öle olmamışsın maşallah 7ayın bitimine 10kilo çok değil valla çok iyi gidiyosun canım

aseLcik maşaLLah cnm ne kadar fitsin yahu
10 kiLo nerende anLamadım waLLa :)

aselcik maşallah sanada bebişine de, çok tatlı ve fit görünüyosun. Hiç kilo aldım deme, sadece göbişin var, bayıldım :lepi:

aselcim bendende kocaman bir maşallahhh hakkaten nerene aldın 10 kiloyu kaydirigubbakcemile3 çok hoş görünüyosun canım , hayırlı doğumlar diliyorum.....

Carna nekadar hoş ve fit bir vücudun var senin öyleee , koca göbüş dediğin buysa benimkini görsen ne dersin acaba merak ediyorum kaydirigubbakcemile3 , maşallahhh 41 kere boncukda takıyım sana , bende koymak istiyorum amaaa makinem yokk , vardı süper bir makinem akılsız kaynımm kaybetti , bizdee üstüne su içtik

maşallah sana carna süpersin valla
valla bu aralık anneleri -benim gibi bir kaç tombişin dışında- hep fit maşşalllah :)

carna bu ne bacim habire bizediyon ama masallah sende fistik gibisin yaniiii ayrica sanada diycem valla 10 kiloyu nerene aldin bacim hic belli etmiyo,cok guzel görunuyosun , senin göbus benimkinden de kucuk geldi bana valla a.s

masallah aselcik valla bende digerlerine katiliyorum :) gercektende nerene almissin 10 kiloyu, hic belli etmiyo valla

aynurr süpersin sadece karnın çıkmış maşallah..ben 7 kilo aldım ama göbeğim koskocamankaydirigubbakcemile3

aselcik maşallah canım.
nekadar fitsin yaaaaaaaa.
boşuna kilo aldım faaln demyin siz.
nerenize aldınız bilmem.

maşallah aynurcum çok güzelsiinn.. ama sen idolünü sollamışsıın :)

aynurcum maşallah çok formdasın

aseLcik maşaLLah cnm ne kadar fitsin yahu
10 kiLo nerende anLamadım waLLa :)

aselcik maşallah sanada bebişine de, çok tatlı ve fit görünüyosun. Hiç kilo aldım deme, sadece göbişin var, bayıldım :lepi:

aselcim bendende kocaman bir maşallahhh hakkaten nerene aldın 10 kiloyu kaydirigubbakcemile3 çok hoş görünüyosun canım , hayırlı doğumlar diliyorum.....

çok teşekkür ederiz teyzeleri walla bende nereme aldım bilmiorum ama iştahım gayet açık... sonumuz hayrola:)

özlemcim maşallah çok hoş gözüküosun sadece göbek var..

fitim-fitsin-fitiz... aralık anneleri süperiz yaw alkisalkisalkis

carna maşallah canım, benim senin haftandaki göbişimi düşünüyorum da, valla süper görünüyosun, sen doğumun ertesi günü dümdüz karınla çıkar gidersin bu gidişlehihoyyyt

aselcik canım sen de inceciksin, valla kocaman maşallah diyelim aralık annelerine.

carna, aselcik maşallah size.. bizde geçen hafta resim çekilme günümüzü unuttuk.. az önce çektik bu resmi..
minik kızım 27+2 .. maşallah...

Maşallah sanada Bee Aralık annelri süperiz ya kaydirigubbakcemile2 Nazar değmesin hiç birimize :)

bee bendende kocaman maşallah , hakikaten bu aralık anneleri manken gibiler , kendimi katmıyorum manken kısmına çünkü değilimm bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…