Maşallah sanada Bee Aralık annelri süperiz ya kaydirigubbakcemile2 Nazar değmesin hiç birimize :)
bee bendende kocaman maşallah , hakikaten bu aralık anneleri manken gibiler , kendimi katmıyorum manken kısmına çünkü değilimm bilmiyorumkismile
bee09 ve carna maşaLLah kızLar ikinizde süper görünüyorsunuz.NereLerinize aLdınız bu kiLoLarı
Carna nekadar hoş ve fit bir vücudun var senin öyleee , koca göbüş dediğin buysa benimkini görsen ne dersin acaba merak ediyorum kaydirigubbakcemile3 , maşallahhh 41 kereboncukda takıyım sana , bende koymak istiyorum amaaa makinem yokk , vardı süper bir makinem akılsız kaynımm kaybetti , bizdee üstüne su içtik
maşallah sana carna süpersin valla
valla bu aralık anneleri -benim gibi bir kaç tombişin dışında- hep fit maşşalllah :)
carna maşalah cnm yaa bu benim hamiş oladan önceki göbüşüm gibi
carna bu ne bacim habire bizediyon ama masallah sende fistik gibisin yaniiiiayrica sanada diycem valla 10 kiloyu nerene aldin bacim hic belli etmiyo,cok guzel görunuyosun , senin göbus benimkinden de kucuk geldi bana valla a.s
CArna maşallah canım bi göbiş var.
carna maşallahcanım, benim senin haftandaki göbişimi düşünüyorum da, valla süper görünüyosun, sen doğumun ertesi günü dümdüz karınla çıkar gidersin bu gidişlehihoyyyt
bee09 ve carna maşaLLah kızLar ikinizde süper görünüyorsunuz.NereLerinize aLdınız bu kiLoLarı
aselcik,carna,bee çok güzelsiniz kızlar..hepinize de ayrı ayrı maşallaah
Carna ve Bee
Maşallah bebişlere
Göbişleriniz çok tatlı:CüvCüv:
Biyrunn gızlar 28+3 de biz : ) Tabii Akşamları daha koca göbekli oluyoruz.
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
bee ve carna.. maşallah
BEE canim süpersin massallah
CARNA canim massallah ne kadar fit bi annesin sennnn,ay ben simdi kompleks yaptim valla :))
massallah sana
carna ve bee
çok tatlısınız kızlar, ama ben küçük göbekliileri kıskanmaya başladım, kendimi fil gibi hissediyorum yaw. Benim 5 aylıkken sizinki kadar göbişim vardı kaydirigubbakcemile3
oooooooo. maşallah tatlım.
nekadar şirin gözüküyosun. gerçekten ehrkesin dediği gibi çok fitsin.
süper görünüyosun. sana da kızına da maşallah.
[/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?