2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

bee09 ve carna maşaLLah kızLar ikinizde süper görünüyorsunuz.NereLerinize aLdınız bu kiLoLarı

Maşallah sanada Bee Aralık annelri süperiz ya kaydirigubbakcemile2 Nazar değmesin hiç birimize :)

bee bendende kocaman maşallah , hakikaten bu aralık anneleri manken gibiler , kendimi katmıyorum manken kısmına çünkü değilimm bilmiyorumkismile

bee09 ve carna maşaLLah kızLar ikinizde süper görünüyorsunuz.NereLerinize aLdınız bu kiLoLarı

TŞK EDERİZ KIZLAR.. AMA BİZDE 9 KİLOYA YAKIN ALDIK.. HAYATIM BOYUNCA 50Yİ GÖRMEYEN BEN 60I GEÇMEYE HAZIRLANIYORUM.. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 3 AY SONRA HEPİMİZİN BELİNDE Bİ ÇEMBER ÇEVİRİR DURURUZ ARTIK.. kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

aselcik,carna,bee çok güzelsiniz kızlar..hepinize de ayrı ayrı maşallaah

Çok sağol teşekkür ederim canım, eminim sende süpersindir.
Önceden tahta bir karınla gezince bu kocaman geliyor valaha : )

maşallah sana carna süpersin valla
valla bu aralık anneleri -benim gibi bir kaç tombişin dışında- hep fit maşşalllah :)

Tşk ederim şekerim.Bu aralık annelerin de var bir keramet bence de : )

carna maşalah cnm yaa bu benim hamiş oladan önceki göbüşüm gibi

Biliyoruz seni de : ) kendine haksızlık etme,hemen hemen kilomuz aynı.

carna bu ne bacim habire bizediyon ama masallah sende fistik gibisin yaniiii ayrica sanada diycem valla 10 kiloyu nerene aldin bacim hic belli etmiyo,cok guzel görunuyosun , senin göbus benimkinden de kucuk geldi bana valla a.s

Valaha 52 kilo iken bana çok zayıfsın biraz kilo al diyorlardı, o boşlukları doldurdum sanırım.Ama foto da biraz daha ince çıkıyoruz sanırım, bana sorsan ben bir Top Kek'imkaydirigubbakcemile3 Yok senin göbeğin daha az ve belin daha ince.Komşunun tavuğu komşuya kaz görünürmüş ya, hah işte bizimki de o hesap oldukaydirigubbakcemile3

CArna maşallah canım bi göbiş var.

Sağol tatllı kuşum : )

carna maşallah canım, benim senin haftandaki göbişimi düşünüyorum da, valla süper görünüyosun, sen doğumun ertesi günü dümdüz karınla çıkar gidersin bu gidişlehihoyyyt

Sende haftana göre süpersin şekerim.İnşaallah dediğin gibi olur da dümdüz karınla çıkarım: )

carna, aselcik maşallah size.. bizde geçen hafta resim çekilme günümüzü unuttuk.. az önce çektik bu resmi..
minik kızım 27+2 .. maşallah...

Sana da maşaallah canım bende 57'nin üstünü hiç görmemiştim.Şimdi 60 larda tur atıyorum valaha.Bu halllerimizi de görmüş olduk böylece.Fena değiliz sanırsam yerimseniben

Tşk. ederim canım, boşluklarımızı doldurduk muhtemelen : )

aselcik,carna,bee çok güzelsiniz kızlar..hepinize de ayrı ayrı maşallaah

Carna ve Bee
Maşallah bebişlere
Göbişleriniz çok tatlı:CüvCüv:

Teşekkür ederim kızlar, maşaallah yazan elleriniz dert görmesin : ) mucukk.a.s.

Son düzenleme:
BEE canim süpersin massallah
CARNA canim massallah ne kadar fit bi annesin sennnn,ay ben simdi kompleks yaptim valla :))
massallah sana

carna ve bee
çok tatlısınız kızlar, ama ben küçük göbekliileri kıskanmaya başladım, kendimi fil gibi hissediyorum yaw. Benim 5 aylıkken sizinki kadar göbişim vardı kaydirigubbakcemile3

Biyrunn gızlar 28+3 de biz : ) Tabii Akşamları daha koca göbekli oluyoruz.

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

oooooooo. maşallah tatlım.
nekadar şirin gözüküyosun. gerçekten ehrkesin dediği gibi çok fitsin.
süper görünüyosun. sana da kızına da maşallah.

carna, aselcik maşallah size.. bizde geçen hafta resim çekilme günümüzü unuttuk.. az önce çektik bu resmi..
minik kızım 27+2 .. maşallah...

canım sen d esüper görünüyosun.
ne bu böle ya gerçekten. herkes nekadr fit. bu alına kilolar nerede ya
süpersin gzüelliiiim. sana da kızına da kocaamnnnnn

bee maşallah canım. formda gördüm seni:) ayy bu aralık anneleri bi başka güzel yaww.. çok güzeliz topikcene çook..

bee ve carna.. maşallah

Sağol canım.

BEE canim süpersin massallah
CARNA canim massallah ne kadar fit bi annesin sennnn,ay ben simdi kompleks yaptim valla :))
massallah sana

: ) Yapma bee, foto da öyle duruyoruz : ) hamileyiz fit olmak zorunda değiliz yani.

carna ve bee
çok tatlısınız kızlar, ama ben küçük göbekliileri kıskanmaya başladım, kendimi fil gibi hissediyorum yaw. Benim 5 aylıkken sizinki kadar göbişim vardı kaydirigubbakcemile3

Akşamları daha koca göbekliyim ben valaha.Davul gibi geriliyorum : )

oooooooo. maşallah tatlım.
nekadar şirin gözüküyosun. gerçekten ehrkesin dediği gibi çok fitsin.
süper görünüyosun. sana da kızına da maşallah.

[/COLOR]

Sağol canım benim.

Kızlar çok teşekkür ederiz iltifatlar için.. Meleklerimiz iyi olsun bizim fitliğimiz falan hikaye.. Istersek 100 kilo olalım..

carnamm göbişini koymuş maşallahh canım çok güzel olmuşsunuzz güzel gözüküyorsun hiç kasma kendini 5kg daha alsan şiş gözükmezsin valla

bee sizede maşallah sende fit annelerdensin,fit topiğimizin fit kızlarııı :))))

kizlar, gobislere yeni baktim masallah sizlere en cokta tosuncuklara yerim ben onlarin totolarini

itirekim tesekkur ederim canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…