masallah dilem göbus baya buyumus senin, bebisinde insallah saglikla gelir, ama tahminim tontos bir bebis olacak
dilemcim çok güzel gözüküyorsunuz canım göbişlerimiz büyüdü valla artık ama sende genişlememişsin valla maşallahh
dilem sana da tunahan paşaya da kocaman maşallah diyorum. süper gözüküosunuz. kocamn olmuş sıpacık
maşallah dilemcim.
bebiş kocccaman olmuş görüldüğü kadarıyla.
süper ttalı gözüküyosun tatlım.
cok tesekkur ederiz teyzeleri opuyorumnanaktan
aranizda hamilelige en kilolu baslayan bendim yanilmiyosam(80kilo) su ana kadar 8kilo aldim, ve sadece gobisten gidiyoruz ben birazda goguslerim buyusun isterdim ama hic degismedisempatiksalakcinni
oglusumda doktorumuzun demesi biraz onden gidiyo bakalim son haftalarda daha iyi belli olur herhalde
aynen sinem benimde göğüsler kocaman oldu.. bu göğüslere bi de sütüm olmazsa allah korusun kafayı yerim herlade sığdırcak sütyen bulamıorum:) buarada ben daha hiç çatlamdım ama bu ara fena halde kaşınmaya başladı göbeğim. dün gecede rüyamda acayip çatlamıştı göbeğim her tarafım kırmızı yarıklarla doluydu korku içinde uyandm hemen tuvalete gidip göbeğimi kontrol ettim bişi olmadıını görünce rahatladım...
ayy benimde göğüsler aldı başını gidiyo valla,bütün arkadaşlarım göğüslerin daha çok şişmiş diyo :))) sütümüz çok olsa barii,okadar çatladık yani bide göğüsten
aynen sinem benimde göğüsler kocaman oldu.. bu göğüslere bi de sütüm olmazsa allah korusun kafayı yerim herlade sığdırcak sütyen bulamıorum:) buarada ben daha hiç çatlamdım ama bu ara fena halde kaşınmaya başladı göbeğim. dün gecede rüyamda acayip çatlamıştı göbeğim her tarafım kırmızı yarıklarla doluydu korku içinde uyandm hemen tuvalete gidip göbeğimi kontrol ettim bişi olmadıını görünce rahatladım...
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 nasıl bir bilinç altıdır bu :))) bende 95 sütyen aldım cnm emzirme sütyenlerinden tam geldi valla atlette de 90 aldım ki normalde 75 giyerdim,zaten doğumdan sonra çok orantısız bişey olucam yine 50-52kg.ya düşcem ama göğüsler 90kaydirigubbakcemile3
sen çatlamıcam gibi geliyo bana ama inşallah olmaz valla,benimde göbeğim hiç kaşınmıyo bile çatlamıcak sanırım ama göğüsler gitti zaten,kalçada da yok,son dakka karından fire vermezsek böle bitirebiliriz gibi
aman görünmez yerlerde seninde olsun 2 minik çatlağın lafı olmaz :)))benim sadece bi beden artti, kizkardesimde 33haftalik hamile ve onunda gogusler gobisten onde, aynen sizin gibi sut gelmezse bu goguslerde yuh bana diyo...
insallah doya doya emzirebiliriz bebislerimizi
benim kasiklarimda iki taraftada ikiser minik catlak var bundan sonrada olmaz insallah
ayy ben daha emzirme sütyeni almadım ama bende 95 alırım gibime gelio. bu hamlelik ne farklı bişeymiş walla ben hep salaş dolaşıom. bol giyinim rahat edim istiorum. dedğin gibi atletleri de öle alıcam..
inşallah böle bitirebilirz canım.. gerçi herkes bu aydan sora çatlarsın dio ama inşallah dedikleri gibi olmaz...
mineeee maşallah göbiş kocaman olmuş ama alt taraf yok gibbiiii
desire ne kadar güzel büyümüş o öle,sırf göbeğin büyümüş canım ama baya büyümüş oda kuzucuk kocaman olmuş,maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?