2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

malesef canim benim kilolari veremezsen belki kilodan dolgun kalabilirler , ama baskada eskisinden daha kucuk oluveriyolar malesefeyvahedigeldismile benim ikincide ne olur bilmem, ama ben kesin sonrasi silikon taktiririm diyom kaydirigubbakcemile3

dilem ,desire, mavrulam , gsu , denizim kizlarrrrrrrrrrr, daha yeni gördum hepinizin tatli göbuslerini, masallah onlara ve bebislere bende yeni resim eklicem valla sonucta 30 uncu hafta bitti :)

slm kızlar hepinizin göbüşlerinize maşallah canlarım
bende ekleyeyim göbüşümü taze daha yeni çektim
canlarım
dün tartıldım kilo almamışım
dr. amca kızınca kıstık kendimizi valla
umarım bebiş iyidir
kepek ekmeği yemeye devammm

Kızlar hepinize maşallah çok tatlısınııızzz:lepi:

kızlar geçen hafta ki halimiz 28+3 eklemek şimdi kısmet oldu...

Biyrunn gızlar 28+3 de biz : ) Tabii Akşamları daha koca göbekli oluyoruz.

carna, aselcik maşallah size.. bizde geçen hafta resim çekilme günümüzü unuttuk.. az önce çektik bu resmi..
minik kızım 27+2 .. maşallah...

30.haftada oglusum ve ben

bu soldan
bu sağdan

İşte bu akşam ki ben...
Taze taze göbüş

bi tazecik daha,yalnız kızlar bi sıkıntım var,benim göbüşüm çok aşağıda farkettiniz mi?aranızda böyle olan var mı?

uzun zamandır eklememiştim.
işte bu da bizim 28 haftalık göbüşümüz.
büyümüşmü kızım teyzeleri.

Denizmmm maşallah sana ve tatlı kızına, kocaman olmuş kuzucuğun

şşşşşş şişman rambolardesire ,mavrulam ,gsu ve deryacımmaşallah kızlar hepinize

dilem ,desire, mavrulam , gsu , denizim kizlarrrrrrrrrrr, daha yeni gördum hepinizin tatli göbuslerini, masallah onlara ve bebislere bende yeni resim eklicem valla sonucta 30 uncu hafta bitti :)

Kızlar hepinize maşallah çok tatlısınııızzz:lepi:

teşekkür ederiz kızlarrrrrrrrrrr

valalhi ne fitsiiz yahuuuuuuuu
süper görünüyosun kuzunla tatlım.

zeytin kuzum doktor neyine kızdı yaw inceciksin sadece göbiş war? maşallah bu doktorlarda çok bilmişler yaw...

canım toplamda 14 kilo aldım bu 14 kilonun 5 kilosunu 3 haftada alınca dr.
kızdı çok almışsın 3 haftada diyeee
bende yediklerimie dikkat eder oldum yağlı yemiyorum karaciğer enzimlerim yüksek
çıkıyo 2 hafta sonra kontrolüm var bakalım ne diyecek dr.
sağolun kızlar fit diyosunuz ama kilo epeyce aldım
inş. doğumda hepsi gider normalde göbeğim bile
yoktu hiç bakalım doğumdan sonraki halimizide çekip koyalım
aradaki farkı görürüz

canım düşeriz ya,zaten 10kg doğumda gitse olduk 55 işte,5-6 ayada 50 oluruz yavaş yavaş,aslında 55 kalabiliriz bi süre cnm direncimiz daha yüksek olur yaza zayıflarızz :))
zeytinnçok güzel gözüküyorsun maşallah demekki zayıf başladın sende hiç belli olmuyor aldığın kilolar

hmmm 5kg çok olmuş o yüzden haklı doktorun ama buseferde çok sıkmışsın :)))evet kesinlikle doğum sonrasında da bi topik lazım bize

yaa ben zaten anlayamıorum öle çok da yemiorum nasıl da 3haftada 3-5kilo alıoruz? bende p.tesi gidicem kontrole bakalım kaç kilo almışım? ohaoldumsmile

çık tartıl canım korma tartıdan
ben yedim valla vücudumda inkar etmedi yediğimi
bu seferde çok sıkmışım galiba 2 hafta sonra beişin gelişiine bir
bakayım ona göre perhizi bozabilirim
asel canım inş. çok almamışsındır
bizim dr. amca kiloya karşı pek sıcak değil
tansiyonumun olmasında korktu oda allahtan 10/6 çıktıda
bişi demedi hızlı kilo almak sağlık açısından iyi değil
ama insan tutamıyo bazen boğazını

Evet canım haklısın sanırım bunda hamileliğin getirdiği şımarıklığın nasılsa hamileym yiyebilirim düşüncesinin de etkisi büyük.. benim doktorum her gittiğimde zayıfsın kilo al diodu ama bakalım bu kez ne dicek.. o öle dedikçe bana moral oluo aslında.. yine aynı şeleri duymak istiorm...

Maşallah kızlar, kocaman oluyo bizim sıpalar, ben de gaza geldim, en kısa zamanda çekip ekliycem topiğe kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…