2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

o ne kadar güzel bi göbeeeeekkk
ikinize de maşşşallahhh canımm
ee aşağıdalar artık annesii,doğum pozisyonu aldılar ya..
benim de çok fena göbüş ekleyesim var. daha kaç kez ekleriz ki?

Son düzenleme:
ay ben çok korkuyorum sırf bu yüzden,erken doğum felan olabilir mi diye?

Yok be canım korkma inşallah zamnındagelecek bebişler...

o ne kadar güzel bi göbeeeeekkk
ikinize de maşşşallahhh canımm
ee aşağıdalar artık annesii,doğum pozisyonu aldılar ya..
benim de çok fena göbüş ekleyesim var. daha kaç kez ekleriz ki?

Ay eklesene ayşecim ben burdan görebiliyom çok merak ediyom göbüşünüopuyorumnanaktan

kızlar maşallaahhhh allah nazardan saklasıınn...
yalnız qsunun göğüslere takıldım onlara da maşallahkaydirigubbakcemile3
benimkiler orta halli daha..umarım süt dolar...

oy oy masallah gobisler ne guzel olmuslar tatliskolar kaydirigubbakcemile3

qsu kiz kardesiminde oyle asagida doktoru bisey dememis, takma zaten artik yavas yavas gunleri geliyo normaldir

İşte bu akşam ki ben...
Taze taze göbüş

canım maşallah. kacaman yapmışsınız göbüşleri.
Allah nazarlardan saklasın.

bi tazecik daha,yalnız kızlar bi sıkıntım var,benim göbüşüm çok aşağıda farkettiniz mi?aranızda böyle olan var mı?

canım sana da kocccamn maşallah.
göbüş almış başını gitmiş.
sen yukardan çekmişsin bence o yüzdn.
doktorun eğer aşağıda faaln demiyosa takılma.
herkesin göbüşü aynı olucak değil ya kuzum.
sağlıklı olsun kuzu yeter.
aman nazar değmesin.

Son düzenleme:
ayyy ne güzell göbişler gelmiş yine maşallah kızlar mavrulam senin göbişte öle çok almış başını gitmemiş tam ayarında,gsu cnm seninde sadece göbeğin çıkmış genişlemediğin için sırf göbeğin belli valla maşallah size belki sen yukardan gördüğün için öle aşağıda geliyodur cnm bana öle çok aşağıdaymış gibi gelmediöne doğru sivri duruyo daha çok

Sağolun kızlar...
Hepimizi rabbim nazardan saklasın inşallah...
Sporstar evet çok çıkmadı göbeğim öyle çokta şişmedim...Rahatsız etmiyor oğlum annesini sağolsun...

teşekkür ederim kızlar,ayşe sende ekle de bakalım,funaahcım foto da öle çıkmışlar normalde küçükler,75 di,80 oldular şimdi,daha da büyürlerse bilmiom,yok kızlar karnım aşagıda gercekten,gecen de ark annesi bugun yarın dogurursun sen dedi,yok dedim naptın teyze daha 2 ay var,bi de oğlan diye tutturuyrlar..hayırlısı olsun bakalım napalım...

Mavrulam qsu maşallah kızlar göbişlere size ve bebişlere :)) 30 hafta olalım bende ekliycem tekrar :)

uzun zamandır eklememiştim.
işte bu da bizim 28 haftalık göbüşümüz.
büyümüşmü kızım teyzeleri.

mavrulam ve qsu harikasiniz kizlar massallah
qsu canimm bazi bayanlar biraz daha asagida tasiyabiliyorlarmis bebisi,takma kafana,önemli olan iyi olmamiz :1hug:

Denizim maşallah büyüşmüş kızın kocaman olmuş.Allah nazarlardan saklasın ikinizide :))

Kızlar Maşallah göbekler gayet gösterişli :)
gsu benimde göbeğim aşağıdan her görende öyle diyor yapısal herhalde birde boyun uzunluğundan olabilir

Mavrulam qsu maşallah kızlar göbişlere size ve bebişlere :)) 30 hafta olalım bende ekliycem tekrar :)

kız ben daha yeni ekledim göremediniz mi ? gerçi ekliycem de tekrar :))

mavrulam ve qsu harikasiniz kizlar massallah
qsu canimm bazi bayanlar biraz daha asagida tasiyabiliyorlarmis bebisi,takma kafana,önemli olan iyi olmamiz :1hug:

teşekkür ederim kızlar...ayşe cim bekliyoruzzz... denizim maşallah seninkide büyümüşmaşallah

Kızlar Maşallah göbekler gayet gösterişli :)
gsu benimde göbeğim aşağıdan her görende öyle diyor yapısal herhalde birde boyun uzunluğundan olabilir

ama benim boyum kısa,acaba onun için mi bebiş aşagıda duruyo:uhm:senin de mi böle,neyse sağlıklı olsunlarda dimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…