ama benim boyum kısa,acaba onun için mi bebiş aşagıda duruyo:uhm:senin de mi böle,neyse sağlıklı olsunlarda dimi..
DENIZIMM canim massallah süpersinz anne-kiz
kocaman olmussunuz
Denizim maşallah büyüşmüş kızın kocaman olmuş.Allah nazarlardan saklasın ikinizide :))
Kızlar Maşallah göbekler gayet gösterişli :)
gsu benimde göbeğim aşağıdan her görende öyle diyor yapısal herhalde birde boyun uzunluğundan olabilir
teşekkür ederim kızlar...ayşe cim bekliyoruzzz... denizim maşallah seninkide büyümüşmaşallah
kısslar maşallahh göbüşler çooook tatlııı ...
ayy cok guzelmişş denizimm maşşallahh büyümüş kocaman kız olmuş annesii
tam kız göbüşü işte neresi sivri bunuunn :))
amanin denizim ne tatli olmus kiz o gobis, kirkbirbin kere masallah kizina ve sana
benim gebelik öncesinde bedenime göre büyüktü göğüslerim normalde 34-36 bedendim göğüsler 85 :)) aman iri göğüsü seviyorum yaa.. ergenlikte çıkmaya başlayınca millet saklar, kambur durur, ben daha yeni çıkan fındık gibi memeleri gererdim böyle:))
herkesin yapısı farklı işte.. süt felan gelmeye başlamasa endişe ederdim bayaa da yapısal demekki.. ama emzirmeye başlayınca bomba gibi olacak hepimizin yaw..
carnamm göbişini koymuş maşallahh canım çok güzel olmuşsunuzzgüzel gözüküyorsun hiç kasma kendini 5kg daha alsan şiş gözükmezsin valla
bee sizede maşallahsende fit annelerdensin,fit topiğimizin fit kızlarııı :))))
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 nasıl bir bilinç altıdır bu :))) bende 95 sütyen aldım cnm emzirme sütyenlerinden tam geldi valla atlette de 90 aldım ki normalde 75 giyerdim,zaten doğumdan sonra çok orantısız bişey olucam yine 50-52kg.ya düşcem ama göğüsler 90kaydirigubbakcemile3
sen çatlamıcam gibi geliyo bana ama inşallah olmaz valla,benimde göbeğim hiç kaşınmıyo bile çatlamıcak sanırım ama göğüsler gitti zaten,kalçada da yok,son dakka karından fire vermezsek böle bitirebiliriz gibi
carna kiiiiiz acma o gobusunu usuteceksin allah korusun:roflol:
desire ve bee kocaman olmus iyice sizinkilerde yahu
mavrulam senin göbiş ilk başlarda çabucak büyüdü sora durdu büyümesi sanırım. en son bıraktğmdada böle gbiydi. hiç kilo almadın sanırım maşallah
denizim senin gobus benimkinden buyuk yahu
masallah canim
oy oy oy oy hepinize kojaman bi maşaLLah kızLar harikasınız
mavrulam, qsu, denizim..
maşallah.. çok güzel gebeler olmuşsunuz.. gebe dediğin böyle olur yaw..çok güzel çıkmış karınlarınız.. tam termini gösteriyor.. benimki içe doğru büyüyor herhal :))
denizim maşallah hiç kız göbüşüne benzemiyo aklinialirimsmile
dilem, mavrulam, qsu, denizim..
süpersiniz kızlar.. allah nazarlardan saklasın.. allah bu güzel göbüşlerden tosun gibi bebekler versin bize inşallah..
denizim maşallah canım ya çok güzel olmuşsunuzz,basketbol topu gelmiş konmuş gibi oraya
Hepinize tek tek teşekkür ederim kızlar...
Denizim kızın kocaman olmuş...Her geçen gün biraz daha büyüyor tatlı şeyler olumunekankayizsmile
dilem ,desire, mavrulam , gsu , denizim yaa hepinizde çook muhteşem çıkmışsınız maşallah 41 keree Allah nazardan korusun ............ süpersinizz çook beğendimm opuyorumnanaktan
bee,carna,dilem,desire,mavrulam,denizim kızlar hepinize 41 kere maşallah hepsi birbirinden guzel gobişlerin..Allah nazarlardan korusun
emzirme dönemi bitince de sönmüş balon gibi olmasalardı daha iyi olacaktı....
bu arada bütün göbüşler süper. maşaallah içlerindekilere...
Burası ne olmuş böyle ? 2 gün girmedik göbişler havada uçuşmuş resmen : )
Dilem canım maşaallah nazar değmesin bayağa büyümüş seninki de
Desire kız bacakların ince sırf göbeğin var , göbek de göbek ama : )çok tatlı gözüküyor
Denizim canım büyümüş büyümüş senin pıtırcık da : )Maşaallah canım
Gsu canım valaha sana koca bir maşaallah : ) valaha süper bayağa büyümüş,sanırım senin göbek ilk aylardan çıkmaya başladı.
Mavrulam canım sende çok tatlı gözüyorsun, maşallah.Valaha bu son göbek resimleri koyanların yanında çerez duruyoruz biz : )
Sağol canım.Ben 5 kg ile kalmayacağım valaha 70 hazırlıyım, hazırladım kendimi, sonta modifiye ederiz artık kendimizi : )
Ya ben daha almadım, son aya bırakıyorum onları ne kadar şişer bilmiyorum çünkü.Şu an ben halen varolan sütyenlerimi takıyorum biraz taşıyor ama, sallmıyorum taşsın daha güzel kaydirigubbakcemile3
Bende düşermiiym kız 52 'ye ?
Moda kızz, Ebru Şallı aplam açıp duruyor ya,biz de açalım dedik canımız çekti yahu kaydirigubbakcemile3
desire gıııı bacaklar çırpı gibi göbeğin maşallahı var. sen sırf göbeğe çalışmışsın çok şeker olmuşsun
mavrulam senin göbiş ilk başlarda çabucak büyüdü sora durdu büyümesi sanırım. en son bıraktğmdada böle gbiydi. hiç kilo almadın sanırım maşallah
qsu canım benim göbiş de bana aşağıda gibi gelio..takma kafana hayatım. maşallah içerdekini ii büyütmüşsün
denizim sonunda merakımı giderdin saol hayatım.. yağmur prenses kocaman olmuş allah nazarlardan saklasın ona da sana da kocaman bi maşallah da benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?