2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

ayy cok guzelmişş denizimm maşşallahh büyümüş kocaman kız olmuş annesii
tam kız göbüşü işte neresi sivri bunuunn :))

DENIZIMM canim massallah süpersinz anne-kiz
kocaman olmussunuz

Denizim maşallah büyüşmüş kızın kocaman olmuş.Allah nazarlardan saklasın ikinizide :))

Kızlar Maşallah göbekler gayet gösterişli :)
gsu benimde göbeğim aşağıdan her görende öyle diyor yapısal herhalde birde boyun uzunluğundan olabilir

teşekkür ederim kızlar...ayşe cim bekliyoruzzz... denizim maşallah seninkide büyümüşmaşallah

kısslar maşallahh göbüşler çooook tatlııı ...

ayy cok guzelmişş denizimm maşşallahh büyümüş kocaman kız olmuş annesii
tam kız göbüşü işte neresi sivri bunuunn :))

teşşekkür ederiz teyzeleri.
canım artık yayvanlaşmaya başaldı
yanlar doluyo gitgide.

amanin denizim ne tatli olmus kiz o gobis, kirkbirbin kere masallah kizina ve sana

Son düzenleme:
mavrulam, qsu, denizim..

maşallah.. çok güzel gebeler olmuşsunuz.. gebe dediğin böyle olur yaw..çok güzel çıkmış karınlarınız.. tam termini gösteriyor.. benimki içe doğru büyüyor herhal :))

dilem, mavrulam, qsu, denizim..
süpersiniz kızlar.. allah nazarlardan saklasın.. allah bu güzel göbüşlerden tosun gibi bebekler versin bize inşallah..

Hepinize tek tek teşekkür ederim kızlar...
Denizim kızın kocaman olmuş...Her geçen gün biraz daha büyüyor tatlı şeyler olumunekankayizsmile

dilem ,desire, mavrulam , gsu , denizim yaa hepinizde çook muhteşem çıkmışsınız maşallah 41 keree Allah nazardan korusun ............ süpersinizz çook beğendimm opuyorumnanaktan

bee,carna,dilem,desire,mavrulam,denizim kızlar hepinize 41 kere maşallah hepsi birbirinden guzel gobişlerin..Allah nazarlardan korusun

emzirme dönemi bitince de sönmüş balon gibi olmasalardı daha iyi olacaktı....

bu arada bütün göbüşler süper. maşaallah içlerindekilere...

Burası ne olmuş böyle ? 2 gün girmedik göbişler havada uçuşmuş resmen : )

Dilem canım maşaallah nazar değmesin bayağa büyümüş seninki de

Desire kız bacakların ince sırf göbeğin var , göbek de göbek ama : )çok tatlı gözüküyor

Denizim canım büyümüş büyümüş senin pıtırcık da : )Maşaallah canım

Gsu canım valaha sana koca bir maşaallah : ) valaha süper bayağa büyümüş,sanırım senin göbek ilk aylardan çıkmaya başladı.

Mavrulam
canım sende çok tatlı gözüyorsun, maşallah.Valaha bu son göbek resimleri koyanların yanında çerez duruyoruz biz : )

Sağol canım.Ben 5 kg ile kalmayacağım valaha 70 hazırlıyım, hazırladım kendimi, sonta modifiye ederiz artık kendimizi : )

Ya ben daha almadım, son aya bırakıyorum onları ne kadar şişer bilmiyorum çünkü.Şu an ben halen varolan sütyenlerimi takıyorum biraz taşıyor ama, sallmıyorum taşsın daha güzel kaydirigubbakcemile3

Bende düşermiiym kız 52 'ye ?

carna kiiiiiz acma o gobusunu usuteceksin allah korusun:roflol:
desire ve bee kocaman olmus iyice sizinkilerde yahu

Moda kızz, Ebru Şallı aplam açıp duruyor ya,biz de açalım dedik canımız çekti yahu kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
desire gıııı bacaklar çırpı gibi göbeğin maşallahı var. sen sırf göbeğe çalışmışsın çok şeker olmuşsun

mavrulam senin göbiş ilk başlarda çabucak büyüdü sora durdu büyümesi sanırım. en son bıraktğmdada böle gbiydi. hiç kilo almadın sanırım maşallah

qsu canım benim göbiş de bana aşağıda gibi gelio..takma kafana hayatım. maşallah içerdekini ii büyütmüşsün

denizim sonunda merakımı giderdin saol hayatım.. yağmur prenses kocaman olmuş allah nazarlardan saklasın ona da sana da kocaman bi maşallah da benden

Son düzenleme:
mavrulam senin göbiş ilk başlarda çabucak büyüdü sora durdu büyümesi sanırım. en son bıraktğmdada böle gbiydi. hiç kilo almadın sanırım maşallah

Evet canım çok bir farkı yok nedense büyümüyor artık daha çok yayıldı sadece...
Kilo da bu ay çok saldım kendimi ama görünürde kilo alımı yok gibi... akşam kontrol var bakalım kaç oldum sempatiksalakcinni

ayyy benim en büyük korkum haline geldi kontroller basküle çıkıcam die. evde de var ama hiç tartılmıom korkudan. baskül bana bakıo ben basküle:) bebeğini görceksn ne güzel bende haftaya gidicem:lepi: hayırlı haberler alalım inşallah

denizim senin gobus benimkinden buyuk yahu
masallah canim

oy oy oy oy hepinize kojaman bi maşaLLah kızLar harikasınız

denizim maşallah hiç kız göbüşüne benzemiyo aklinialirimsmile

dilem, mavrulam, qsu, denizim..
süpersiniz kızlar.. allah nazarlardan saklasın.. allah bu güzel göbüşlerden tosun gibi bebekler versin bize inşallah..

denizim maşallah canım ya çok güzel olmuşsunuzz,basketbol topu gelmiş konmuş gibi oraya

Hepinize tek tek teşekkür ederim kızlar...
Denizim kızın kocaman olmuş...Her geçen gün biraz daha büyüyor tatlı şeyler olumunekankayizsmile

dilem ,desire, mavrulam , gsu , denizim yaa hepinizde çook muhteşem çıkmışsınız maşallah 41 keree Allah nazardan korusun ............ süpersinizz çook beğendimm opuyorumnanaktan

bee,carna,dilem,desire,mavrulam,denizim kızlar hepinize 41 kere maşallah hepsi birbirinden guzel gobişlerin..Allah nazarlardan korusun

emzirme dönemi bitince de sönmüş balon gibi olmasalardı daha iyi olacaktı....

bu arada bütün göbüşler süper. maşaallah içlerindekilere...

herkese çok teşekkür ederiz.
bakalım karın büyüyo da yağmur hanım da nekadar büyümüş bakalım cuma günü görücez.
özledim kızımı çok.
nazar değmesin tontonuma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…