2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

nerdil, zeytin süpersiniz kızlar.. maşallah size..
narnisan senin göbüş almış başını gitmiş valla.. kocaman olmuş.. hem sana hem içindekine 41 kere maşallah..

amanin ne tatli bu gobisler, yerim ben o bebisleri

bende bi ara eklerim 1haftadir sanki daha asagida duruyo

yoğun uğraşlarım sonucu ekleyebildim nihayet...:)

31+3 kızım ve ben...

sağdan

[/url][/IMG]

soldan

[/url][/IMG]

Son düzenleme:
süpersin aselcikkkkkkkkk
kız bencede kiloyu faaln kafana takıyosan sakın takma
sen istediğin kadar al
bu ne fitlik.
süper görünüyosun sen de kızında tatlımmmm
maşallahhhhhhh en kocamanından.

aselcik süpersin kuzum.. maşallah sana.. arkadaşlarıma katılıyorum.. 15 kilo falan alabilirsin, hiç dert etme..

aselll hani kilo almıştın senn nerde kilolar inanmıyorum yaa , aralık anneleri içinde en zayıfı ve fit olanı sensin sanırım bu nee , istediğin kadar ye sen korkma kaydirigubbakcemile3 maşallahh maşallahh , bende uğraşıyorum foto eklemeye ama olmuyo , 100 mesaj hakkım dolmamış , koyuyumda gör sen koca göbeği sempatiksalakcinni -tatlicadiarzu-

maşaallah canım kaç kilo aldım demiştin???
bi 15 kilo daha alabilirsin bence sakıncası yok....

braser haklı canım hiç kilon yok maşallah canım göbüşede ne tatlı valla kız olduğunu bilmesem göbüşe bakıp oğlan derim...

süpersin aselcikkkkkkkkk
kız bencede kiloyu faaln kafana takıyosan sakın takma
sen istediğin kadar al
bu ne fitlik.
süper görünüyosun sen de kızında tatlımmmm
maşallahhhhhhh en kocamanından.

aselcik süpersin kuzum.. maşallah sana.. arkadaşlarıma katılıyorum.. 15 kilo falan alabilirsin, hiç dert etme..

Çok teşekkür ederiz kızlar... 11 kilo aldım maalesef.. söledklerniz beni çok mutlu etti walla.. seviorum sizleri moral kaynağımsınız opuyorumnanaktan

biz de geldik meleğimle.. 30 haftalık oldu benim yavru ceylanım.. maşallah..

oyy yerim ben o ceylanı.. maşllah canım benim..

aselcik canim harika görunuyosun, hic bir fazlaligin yok bence , sen bebisi iyi beslemissin sanirim :)
bee canim sende cok guzel görunuyosun, masallah artik 30 u sende devirdin bundan sonrasi cabucak gidiyo :)

aselcik kız bu ne fitlik maşaALLAH kızına da sana da canım ya. kızların dediği gibi sen al kilo

bee sana da maşaALLAH canım iyice büyümüş kuzucuklar

aselcik canim harika görunuyosun, hic bir fazlaligin yok bence , sen bebisi iyi beslemissin sanirim :)
bee canim sende cok guzel görunuyosun, masallah artik 30 u sende devirdin bundan sonrasi cabucak gidiyo :)

ahh canım saolasın senin kadar olamayız ama:) keşke bebişi beslemiş olsam daha 1498gr kuzum. manken mi olcak ne formuna dikkat edio sanırım. doktorum 3ün altında doğar dedi...

aselcik kız bu ne fitlik maşaALLAH kızına da sana da canım ya. kızların dediği gibi sen al kilo

bee sana da maşaALLAH canım iyice büyümüş kuzucuklar

teşekkür ederm.. :kedi:canım aldım aldım merak etme 11kilo kadar hemde..

teşekkür ederim kızlar.. iyice büyüdük artık.. allah güzelce dünyaya gelmelerini nasip etsin inşallah..

Aselcik Bee maşallah kızlar sizlerede bebişlerede Bende çekimde ekleyim yaw 30 hafta olduk dimi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…