2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

Evet kzlar buda bizimdumanı üstünde göbişimiz :)))

[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

İnşallah doğru yapmışımdır hep unutuyorum ama :))

Evet kzlar buda bizimdumanı üstünde göbişimiz :)))
İnşallah doğru yapmışımdır hep unutuyorum ama :))

fit topiğimizn fit annelernden biri daha maşallah şekerim 12kilo nerende hiç belli olmuo

walla nasıl eklendiğini her sefernde bende unutuorum dakikalarca uğraşıorum foto eklicem die:)

fit topiğimizn fit annelernden biri daha maşallah şekerim 12kilo nerende hiç belli olmuo

walla nasıl eklendiğini her sefernde bende unutuorum dakikalarca uğraşıorum foto eklicem die:)

SAğol canım.VAlla bende 12 kilo tam neremde bilmiyorum sempatiksalakcinni Boydan yırtıyorum galiba.

Is is sende harikasın şekerim.. Iki fıstığın arasında ben şimdik ceviz gibi kaldım yaw...

Is is sende harikasın şekerim.. Iki fıstığın arasında ben şimdik ceviz gibi kaldım yaw...

aşk olsun hayatım o ne demek öle. bizim topiğimizn hepsi fıstık gibi maşallah ben daha hiç çok kilolu birini görmedm. allah nazarlardan saklasın çok güzeliz çok :)

maşallah canım benim süper fizik bu bebişler çıkınca hiç bişi kalmıcak merak etmeyin....

alkisalkisalkis inşallah canım inşallah sositososito

Yok canım bizim topikin bütn anneleri fit maşallah

maşallah canım benim süper fizik bu bebişler çıkınca hiç bişi kalmıcak merak etmeyin....

Sağol canım inşallah kalmıycak bişey geriye :)) Bu arada tişörtlerimizde yakıyor olumunekankayizsmile

ISIS canim massallah sana ve göbisindeki minik meleginee

kizlar bu arada bu t-shirtten türkiyeden bende almistim,herkese cok ama coook yakistiriyorum ben bunuuu :asigim:

ISIS canim massallah sana ve göbisindeki minik meleginee

kizlar bu arada bu t-shirtten türkiyeden bende almistim,herkese cok ama coook yakistiriyorum ben bunuuu :asigim:

Sağol canım :)) evet tişörtü bende çok seviyorum ve çok yakıştırıyorum hamişlere :))

asLecik isis bee maşaLLah göbişLere
nerenize aLdınız kısLar bu kiLoLarııı waLLa bir bu kadar aLabiLirsinizz hiç beLLi oLmaz

asLecik isis bee maşaLLah göbişLere
nerenize aLdınız kısLar bu kiLoLarııı waLLa bir bu kadar aLabiLirsinizz hiç beLLi oLmaz

Sağol canım.Yok kız bi o kadar daha alırsam nere gittiği çıkar boş ver 5-6 kilo daha yeter heralde doğuma kadar :))

aselcik, bee, isis
Sizlere kocaman maşallah
Kuzucuklarımız büyüyor artık.
Yavaş yavaş heyecan da başladı eyvahedigeldismile
Kızlar aralık annelerinden ilk kim doğuracak sizce? sempatiksalakcinni
Merakla bekliyorummm

ooooo!!!
ben epeydir ugramamisim gobus topigine
nerdil, narnisan,bee09, aslcik, isisi
hepinize tututu masssalllah!

bee ve isiscim bu ne gzüellik böle.
çok tatlısınız.
ve çok fitsiniz ya
hiç kilolar belli olmuyo sizde bu ne iş ya
hikmet içindeki gzüel bebişlerde heralde
bütün aralık anneleri süper.
sizede kocaamnnnn maşallah.

kızlarr maşallah hepinize göbüşler çoğalmışş isimleri tutamadım aklımda bilmiyorumkismile
hepinize ayrı ayrı maşallahh

maşallah aynurcum süpersiniz...

ooooo!!!
ben epeydir ugramamisim gobus topigine
nerdil, narnisan,bee09, aslcik, isisi
hepinize tututu masssalllah!

teşekkür ederiz tatlı annişler... walla bizim topiğe nazar boncuğu şart. ben bi kaç tane takim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…