2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

aselcik bee isis maşallah kızlar, müthiş görünüyosunuz. Kuzucuklar büyüyo, doğum yaklaşıyo, ayy ben koca göbişlerimizi gördükçe heyecanlanıyorum. Hatırlıyomusunuz ilk başlarda daha çıkmamış göbişlerimizi ekliycez diye kendimizi yırtıyoduk, şimdi kocaman oldular. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
ben de ekliyim bi kaç nazar boncuğu

Son düzenleme:
masallah isis inanilmaz guzel görunuyo valla, fizikte harika bu arada,anacim gercektende topikcenek fitiz valla
Sağol canım benim hoş seni geçemeyiz Fitlikte ama :)))

kızlarr maşallah hepinize göbüşler çoğalmışş isimleri tutamadım aklımda bilmiyorumkismile
hepinize ayrı ayrı maşallahh
Sağol canım hepimze maşallah

Evet canım geçen bir toğiğin başına baktım güldüm birde şimdi baktım sempatiksalakcinni KOcaman olduk :))

kızlar son zamanalr.
neydik ne olduk diye bir topik açalım.
ilk başalrda eklediğimiz fotolarla son haftalarda çekeceğimiz fotoalrı ekliyelim.
çok hoş bi hatıra olur.

yoğun uğraşlarım sonucu ekleyebildim nihayet...:)

31+3 kızım ve ben...

sağdan

soldan

O zaman sana sağdan soldan maşallah:lepi:

biz de geldik meleğimle.. 30 haftalık oldu benim yavru ceylanım.. maşallah..

maşallaahh yavru ceylan akaydirigubbakcemile5

Evet kzlar buda bizimdumanı üstünde göbişimiz :)))

İnşallah doğru yapmışımdır hep unutuyorum ama :))

doğru yapmışın evet olmuş bu hemde kocaman tatlı bişey olmuş maşallah

kızlaarr bu 32 haftalık halimiz çok net çekememişim ama t-shirtun hatrına ekliyim dedim:)))[

it is a sweet girl!! maşallah:lepi:

funahcım bu t-shirtün hatırına daah net bi foto daha istiyoruz.
çok belli olmuyo ttalım.
yerim ben o ttatlı kızı.

teşekkür ederiz :kedi:
deryacım siz isteyinnnn bu hafta giyince hemen çekicem yine bir foto bayılıyorum bu t-shirte..

maşallah bebeklere ve annelere..

funah alttan çek bi dahakine tamam mı :)) senin benim gibi göğüslerin büyümemiş gibi..

aselcik, doktorun doğru diyor gibi zayıfsın ama bu durumun kötü olacağını sanmıyorum çok güzel duruyor ayrıca..

isis, top gibi bir göbek maşallah.. sende çok cici bir hamile olmuşsun..

nerdil, sanada bayıldım hayatım çokta şık giyiniyorsun maşallah.. zaten zevkini çok beğeniyorum.. diğer topiklere yazamadım ama oda takımın ve bebeğe aldıkların da çok şık çok güzel.. şanslı bebe..

evet tubacım göğüsler durup dururkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bir beden arttık sadece...

Funah boydan tam göbiş isterim bana ne :)) Tişöetün güzel göbiş daha güzel ama :)) Toobam sağol canım valla arada kendimi top yutmuş gibi hissetmiyorum değil yani :))

funah maşallah canım

canım çok sağol o senin güzelliğin çok teşekkür ederiz tekrar... bende senin ve eşinin aldıklarına bayıldım çok güzeller gerçekten kız bebeye özendiriyosunuz beni... sağlıklı günlerde kullanalım...

kızlar son zamanalr.
neydik ne olduk diye bir topik açalım.
ilk başalrda eklediğimiz fotolarla son haftalarda çekeceğimiz fotoalrı ekliyelim.
çok hoş bi hatıra olur.
canım çok güzel bi fikir, ama niye kilitlemişler anlamadım, aynı konu değil ki, ben bazen bu yönetimi hiiiiç anlamıyorum klava:klava:klava:
kızlaarr bu 32 haftalık halimiz çok net çekememişim ama t-shirtun hatrına ekliyim dedim:)))[

maşallah kuzuna, ama netlik konusunda kızlara katılıyorum, yeni ve daha net bi foto bekliyoruz...

evet tubacım göğüsler durup dururkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bir beden arttık sadece...
benim de öyle yaw, hatta annemin bütün tezlerini çürüttüm, kız bebekte kalça genişler, göbek enine genişler, göğüsler büyür. eeee hiçbiri bana olmadı kaydirigubbakcemile3 Yazık annecim de hala erkekmiki diyip duruyo, ama doktor amcamız da kızım da cinsiyet konusunda gayet emin

Son düzenleme:
Selin bacım göbüşün görünmüyor yahu karanlıkta kalmış...
Ama poz ve elbisen mükemmel aklinialirimsmileü
Hiç kilo yok bu ne yahu...

Son düzenleme:
güzel bi popon ve bacakların var ama göbeği göremedik aklinialirimsmile

Son düzenleme:
canım çok güzel bi fikir, ama niye kilitlemişler anlamadım, aynı konu değil ki, ben bazen bu yönetimi hiiiiç anlamıyorum klava:klava:klava:

evet ya bencede gzüel bi topikti
bakalım msj attım belki kilidi kaldırırlar
çok şirin olucaktı
öncesi sonrası yapıcaktıkkkkk

HEHEHEH durun kizlar ozaman yeniden cekim, az önce cekmistimsicak sicak koydum ama kapi acik kaldigindan biraz göbus karanlikta kalmis,kapiyi kapatirsam hallolur heralde:)

Selin bacım göbüşün görünmüyor yahu karanlıkta kalmış...
Ama poz ve elbisen mükemmel aklinialirimsmileü
Hiç kilo yok bu ne yahu...

güzel bi popon ve bacakların var ama göbeği göremedik aklinialirimsmile

evet elbise süper, bacakalr süper.popo süper
ama göbüş görünmüo tatlımmmm
bidaha

sagolun kizlar, ikinci cocuktan sonra fizigimin tamamen bozulacagini saniyodum cunku herkes ikincinin insani mahvettigini söyluyolardi, sanirim hem zayif hamile kalmamdan hemde fazla kilo almamamdan dolayi vucudumun sekli fazla degismedi, hele bakalim önumuzde nerdeyse 1,5 ay var ozamana kadar neler olur bilinmez:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…