Sağol canım benim hoş seni geçemeyiz Fitlikte ama :)))masallah isis inanilmaz guzel görunuyo valla, fizikte harika bu arada,anacim gercektende topikcenek fitiz valla
Sağol canım hepimze maşallahkızlarr maşallah hepinize göbüşler çoğalmışş isimleri tutamadım aklımda bilmiyorumkismile
hepinize ayrı ayrı maşallahh
aselcik bee isis maşallah kızlar, müthiş görünüyosunuz. Kuzucuklar büyüyo, doğum yaklaşıyo, ayy ben koca göbişlerimizi gördükçe heyecanlanıyorum. Hatırlıyomusunuz ilk başlarda daha çıkmamış göbişlerimizi ekliycez diye kendimizi yırtıyoduk, şimdi kocaman oldular. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
ben de ekliyim bi kaç nazar boncuğu
yoğun uğraşlarım sonucu ekleyebildim nihayet...:)
31+3 kızım ve ben...
sağdan
soldan
biz de geldik meleğimle.. 30 haftalık oldu benim yavru ceylanım.. maşallah..
Evet kzlar buda bizimdumanı üstünde göbişimiz :)))
İnşallah doğru yapmışımdır hep unutuyorum ama :))
kızlaarr bu 32 haftalık halimiz çok net çekememişim ama t-shirtun hatrına ekliyim dedim:)))[
maşallah bebeklere ve annelere..
nerdil, sanada bayıldım hayatım çokta şık giyiniyorsun maşallah.. zaten zevkini çok beğeniyorum.. diğer topiklere yazamadım ama oda takımın ve bebeğe aldıkların da çok şık çok güzel.. şanslı bebe..
canım çok güzel bi fikir, ama niye kilitlemişler anlamadım, aynı konu değil ki, ben bazen bu yönetimi hiiiiç anlamıyorumkızlar son zamanalr.
neydik ne olduk diye bir topik açalım.
ilk başalrda eklediğimiz fotolarla son haftalarda çekeceğimiz fotoalrı ekliyelim.
çok hoş bi hatıra olur.
kızlaarr bu 32 haftalık halimiz çok net çekememişim ama t-shirtun hatrına ekliyim dedim:)))[
benim de öyle yaw, hatta annemin bütün tezlerini çürüttüm, kız bebekte kalça genişler, göbek enine genişler, göğüsler büyür. eeee hiçbiri bana olmadı kaydirigubbakcemile3 Yazık annecim de hala erkekmiki diyip duruyo, ama doktor amcamız da kızım da cinsiyet konusunda gayet eminevet tubacım göğüsler durup dururkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bir beden arttık sadece...
canım çok güzel bi fikir, ama niye kilitlemişler anlamadım, aynı konu değil ki, ben bazen bu yönetimi hiiiiç anlamıyorumklava: klava: klava:
Selin bacım göbüşün görünmüyor yahu karanlıkta kalmış...
Ama poz ve elbisen mükemmel aklinialirimsmileü
Hiç kilo yok bu ne yahu...
güzel bi popon ve bacakların var ama göbeği göremedik aklinialirimsmile
evet elbise süper, bacakalr süper.popo süper
ama göbüş görünmüo tatlımmmm
bidaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?