2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

Waaaoovvvv, ıslık ıslık aklinialirimsmile
Maşallah Selin sana
Ne kadar güzel bir hatunsun bayanssulusmile
Göbüş de çok yakışmış, maşallah bebişe

dur duuuurr simdi farkettim sen benden 3 haftadan fazla ondesin bak yine moralım bozuldu aklinialirimsmile

yasmin cim sıkma canını bende 1,56 boy 62 kilo ile başladım şuanda 72 kiloyum, bende hiçbirşey yakıştıramıyorum, ve almıyorum birşey , doğumdan sonra gidecek hepsi inşallah, bence hiç sıkıntı yapma , dediklerimi kendin uygulayabiliyomusun dersen hayır kaydirigubbakcemile3 ama çokda karamsar değilim, ama sen tatlıyı azalt bence...

Vay anasını ban ben onu farkedemedim ohaoldumsmile:roflol:
alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
butun problemde o işte tatlıya dayanamıyorum ama bundan sonra zorlicam bakalım yapabilcekmiyim eyvahedigeldismile

selin maşallah cnm yaa itiraf ediyim çokk kıskanıyorum senii hakkaten ebru şallı gibisin ben 2. de ne halde olurum bilmiyorum

SELIN kuzum ben yüksek müsadenle bayilicam tatlimmm :1shok:
massallah canim,bende vazgectim simdi eklemeye..
2.bebede ben sanirim yarim dünya kadar olurum,helal sana

selin maşşaaaallllaahh fıstıksın ya! ben de foto koyuyum diyodum ama erteleyim birazakannehir

kızlar kilo konusunda seline katılıyorum, ben ilk hamileliğimde 15 kilo alıp doğumdan sonraki 4-5 ay içinde eski kilomun bile altına düşmüştüm. bi ara 45- 46 kilolarda dolaştım millet halime acır olmuştu, tüm bunlar sadece emzirmekle oldu ve de bebişle uğraşmakla tabi bi de.

selin maşallah cnm yaa itiraf ediyim çokk kıskanıyorum senii hakkaten ebru şallı gibisin ben 2. de ne halde olurum bilmiyorum
canim benim cok saol, ama gercektende kiskanilacak bisey yok sanmiyorum ikinci hamileliginde bukadar sikayetci olacagini, cunu bebisler baya bir eritiyo insani :)
SELIN kuzum ben yüksek müsadenle bayilicam tatlimmm :1shok:
massallah canim,bende vazgectim simdi eklemeye..
2.bebede ben sanirim yarim dünya kadar olurum,helal sana
cucu bayilma canim :) ya öyle dusunmeyin yeni göbusler görelim ekleyin lutfen, benim karnimda cok buyumedi heralde ondandir cok iri görunmemem,, ama ilk hamileligimdeki resimleride görmussunuzdur heraldeaklinialirimsmile

cok saol özum, bak simdi herkes erteler oldu resimleri bir ben kaldim ortada ozaman, bilseydim eklemezdim valla:umursamaz:

34+2'lik halim kızlar. Selin'in göbüşünden sonra fotoğraf ekleme cesaretini gösteriyorum sempatiksalakcinni Bu sebeple her türlü tebriği kabul edebilirim kaydirigubbakcemile3

Bu arada halılarımı yıkamaya verdim kızlar.Artık son hazırlıklarımı yapıyorum eyvahedigeldismile

[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Uploaded with ImageShack.us

kizlar insallah buna kusur bulmassiniz artik kaydirigubbakcemile5

kızım bu ne halllllllllllllllll
inanmıyorum sana
süpersinnnnnnnnnnn
hatta süper ötesisinnnnnnnnnnnnnnn
koccccaaamnnnnnnnnnnnnnnn maşallah sana
ebru şallı halt etmiş senin yanında.
sadece maşallah diyebiliyorummmmmm
bu ne gzüellikkkkkkkkkkkkkkkk
ve ben kesinlikle koyma cesarteini gösteremem heralde.
bende 6.5 kilo aldım ama ben 66yla başladım
zaten iri bi hatunum
offfffffffffffffffffffffffffffffffffff
bunalıma girerim bakkkkkkkk

ayyyy iki hamilelik nekadar farklı
burda da fzallığın yok
ama hamileisn işte
ama yeni fotonun hamile bi manekndn farkın yokkkk

cesaretinden ötürü kutluyorum şekrim seni
aam bence cesarte etmen de normal
sen de 35. haftaya göre süpersin valla
o göbek hiç öle abartı görünmüyo
süperizniz valla
ben bidaha foto falan koymıcam bu gidişle
fazla kilo almadım ama
benim göbüş aldı başını gidio
son haftalrda nasıl olur bilmiyorum

cesaretinden ötürü kutluyorum şekrim seni
aam bence cesarte etmen de normal
sen de 35. haftaya göre süpersin valla
o göbek hiç öle abartı görünmüyo
süperizniz valla
ben bidaha foto falan koymıcam bu gidişle
fazla kilo almadım ama
benim göbüş aldı başını gidio
son haftalrda nasıl olur bilmiyorum
[/QUOTE]

neryun Maşallah bebeğine sende gayet ii görünüyorsun kilo almamışsın gibi

Teşekkürler kızlar idare ediyoruz işte sempatiksalakcinni
Sizden de göbüş fotoğrafları bekliyorummm opuyorumnanaktan

masallah canim benim, cok guzel görunuyosun sende,denizim inde dedigi gibi 35 inci haftandasin yani ve yinede abarti bir halin yok, dedigim gibi ben cok zayif basladim.

canim cok tesekkurler sözlerin icin, hepinizin guzel sözleri birazcikta utandirdi beni valla :kedi:sporstarida unutmayalim bence, aramizda en fiti o bence :)
bak mesela sende fzla kilo almadin, seninde fazla bir tarafin yok , bence ekleyi ver görelim guzel göbusunu, hemde inanin bana cok guzel ani oluyo resimler kaybolsada bilgisayarda buradan silinmiyor, ben cogu resmimi kadinlarkulubunde ekledigim resimler sayesinde buldum tekrardan :)

süpersin süperrrr :lepi:
massallah sanaaa
ilk gebeliginde cok hos ama ikincisinde mankensin resmen mankennn :lepi:

canimm massallah sanaa
ay sanki seninde selinden kalir yanin varmis gibi,massallah hep fit annelerimiz var zaten :lepi:

ayyyy kuşum sizin gibi 32leri bi aşalım da koyarızzzz inşallah
ama benim göbüş aldı başını gidio

neryun maşallah sana da göbişine de canım
seninle aynı haftadayız ama benim göbek yürüdü gitti valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…