dur duuuurr simdi farkettim sen benden 3 haftadan fazla ondesin bak yine moralım bozuldu aklinialirimsmile
dur duuuurr simdi farkettim sen benden 3 haftadan fazla ondesin bak yine moralım bozuldu aklinialirimsmile
Waaaoovvvv, ıslık ıslık aklinialirimsmile
Maşallah Selin sana
Ne kadar güzel bir hatunsun bayanssulusmile
Göbüş de çok yakışmış, maşallah bebişe
saol canim benimopuyorumnanaktan ama ebru salli kadar olmamam bence cunku ben simdiden onun tum hamilelik boyunca aldigi kiloyu almissim zaten 6,5 kilo kaydirigubbakcemile2 en az 3 kilo daha almak isterim dogrusu cunku bebis icin almak lazzim bundan sonra :)
hahahah kizlar cok tatlisiniz ya, sizin gibi yarisanida ilk defa göruyorum kaydirigubbakcemile3
alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3Vay anasını ban ben onu farkedemedim ohaoldumsmile:roflol:
kaydirigubbakcemile3yasmin cim sıkma canını bende 1,56 boy 62 kilo ile başladım şuanda 72 kiloyum, bende hiçbirşey yakıştıramıyorum, ve almıyorum birşey , doğumdan sonra gidecek hepsi inşallah, bence hiç sıkıntı yapma , dediklerimi kendin uygulayabiliyomusun dersen hayır kaydirigubbakcemile3 ama çokda karamsar değilim, ama sen tatlıyı azalt bence...
canim benim cok saol, ama gercektende kiskanilacak bisey yok sanmiyorum ikinci hamileliginde bukadar sikayetci olacagini, cunu bebisler baya bir eritiyo insani :)selin maşallah cnm yaa itiraf ediyim çokk kıskanıyorum senii hakkaten ebru şallı gibisin ben 2. de ne halde olurum bilmiyorum
cucu bayilma canim :) ya öyle dusunmeyin yeni göbusler görelim ekleyin lutfen, benim karnimda cok buyumedi heralde ondandir cok iri görunmemem,, ama ilk hamileligimdeki resimleride görmussunuzdur heraldeaklinialirimsmileSELIN kuzum ben yüksek müsadenle bayilicam tatlimmm :1shok:
massallah canim,bende vazgectim simdi eklemeye..
2.bebede ben sanirim yarim dünya kadar olurum,helal sana
selin maşşaaaallllaahh fıstıksın ya!ben de foto koyuyum diyodum ama erteleyim birazakannehir
kızlar kilo konusunda seline katılıyorum, ben ilk hamileliğimde 15 kilo alıp doğumdan sonraki 4-5 ay içinde eski kilomun bile altına düşmüştüm. bi ara 45- 46 kilolarda dolaştım millet halime acır olmuştu, tüm bunlar sadece emzirmekle oldu ve de bebişle uğraşmakla tabi bi de.
buda benim 2 sene önceki 8 aylik göbusum, ama dikkatinizi cekerim simdiki halimle ordaki halim arasinda en az 12 kilo fark var
bu arada 8 aylik hamileligin osnunda göbusum azda olsa catlamisti, ama sonrasinda cokta kötu görunmedi cunku cok catlamadim, bakalim insallah bu defa daha fazla catlamaz, sizde catlaklar basladimi kizlar??? belki daha erken ama benim kizkardesimde hamile benden 2 hafta önde ve onun göbus catladi 7. ayini doldurdugunda.
34+2'lik halim kızlar. Selin'in göbüşünden sonra fotoğraf ekleme cesaretini gösteriyorum sempatiksalakcinni Bu sebeple her türlü tebriği kabul edebilirim kaydirigubbakcemile3
Bu arada halılarımı yıkamaya verdim kızlar.Artık son hazırlıklarımı yapıyorum eyvahedigeldismile
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Uploaded with ImageShack.us
neryun Maşallah bebeğine sende gayet ii görünüyorsun kilo almamışsın gibi
34+2'lik halim kızlar. Selin'in göbüşünden sonra fotoğraf ekleme cesaretini gösteriyorum sempatiksalakcinni Bu sebeple her türlü tebriği kabul edebilirim kaydirigubbakcemile3
Bu arada halılarımı yıkamaya verdim kızlar.Artık son hazırlıklarımı yapıyorum eyvahedigeldismile
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Uploaded with ImageShack.us
kızım bu ne halllllllllllllllll
inanmıyorum sana
süpersinnnnnnnnnnn
hatta süper ötesisinnnnnnnnnnnnnnn
koccccaaamnnnnnnnnnnnnnnn maşallah sana
ebru şallı halt etmiş senin yanında.
sadece maşallah diyebiliyorummmmmm
bu ne gzüellikkkkkkkkkkkkkkkk
ve ben kesinlikle koyma cesarteini gösteremem heralde.
bende 6.5 kilo aldım ama ben 66yla başladım
zaten iri bi hatunum
offfffffffffffffffffffffffffffffffffff
bunalıma girerim bakkkkkkkk
ayyyy iki hamilelik nekadar farklı
burda da fzallığın yok
ama hamileisn işte
ama yeni fotonun hamile bi manekndn farkın yokkkk
süpersin süperrrr :lepi:canim benim cok saol, ama gercektende kiskanilacak bisey yok sanmiyorum ikinci hamileliginde bukadar sikayetci olacagini, cunu bebisler baya bir eritiyo insani :)
cucu bayilma canim :) ya öyle dusunmeyin yeni göbusler görelim ekleyin lutfen, benim karnimda cok buyumedi heralde ondandir cok iri görunmemem,, ama ilk hamileligimdeki resimleride görmussunuzdur heraldeaklinialirimsmile
cok saol özum, bak simdi herkes erteler oldu resimleri bir ben kaldim ortada ozaman, bilseydim eklemezdim valla:umursamaz:
[]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?