Ezo ekle de bakalım nasılsın...En kısa boylunuz olarak en fil ben dururum bir kere
canım cektim şimdi bi kaç poz.ama hiç iç acıcı değil.evde ceker atarım
canim benim cok tesekkur ediyorum, ama bence koy resmini , ben 2 sene önce yine bu zamanlar ogluma hamileyken tam 10-12 kilo arasi almistim bu zamanlarda ve dogumuda 16 ile bitirmistim, birde onun öncesi biraz fazlaligim vardi aslinda bide o resimleri eklim belki biraz rahatlatici olur, yani önemli olan simdiki kilolar degil hepside azicik dikkat ettikten sonra gidiyolar, bebislerle ugrasmaktan yani, resmini bekliyorum canimopuyorumnanaktananaaaa bu ne yaaaa bende ne zamandır eklemiyordum eklicekdim sizi gordukden sonra vazgeçicem sanki..ben fil gibiyim...maşallah sana
kizlar insallah buna kusur bulmassiniz artik kaydirigubbakcemile5
Selin 41 kere maşallah canımBen sana diyorum fitlikte seni geçemeyiz diye :)) Bende aynı senin elbise gibi var ama artık onu giyince transparanlaşıyor göbek kısmından sositososito
saol canim benim, hepiniz supersiniz :) yukardaki aciklamam senin icinde gecerli aslinda birazdan eski halimide ekliyim öbur resimlerin altina, iyi olur aslinda bende aradaki farka bir yakindan bakayim :)))[/QUOTE] ay selin bu aralar moralim zaten cok bozuktu seni gorunce iyice bozuldu :sinifsinif: bugun cok karamsarım herzaman dogumdan sonra napar eder weririm die dusunuyodum kiloları bugun artık bu iştahla werebilceimi dusunmuyorum bide sabah tvde bi kadın cıktı 64 kiloymus hamileliginde 80lere cıkmıs simdi 115 kg ohaoldumsmile hiçbişeyim olmuyo alışwerise cıkıyorum hiçbişey yakıstıraıyorum sanırım depresyona giriyorum kafamçokkarıştı sen su eski resmini koyda belki karamsarlıktan kurtullurum olumunekankayizsmilecanim benim cok tesekkur ediyorum, ama bence koy resmini , ben 2 sene önce yine bu zamanlar ogluma hamileyken tam 10-12 kilo arasi almistim bu zamanlarda ve dogumuda 16 ile bitirmistim, birde onun öncesi biraz fazlaligim vardi aslinda bide o resimleri eklim belki biraz rahatlatici olur, yani önemli olan simdiki kilolar degil hepside azicik dikkat ettikten sonra gidiyolar, bebislerle ugrasmaktan yani, resmini bekliyorum canimopuyorumnanaktan
süperr bi hatunsun selincim maşallahh diyorum nazar değmesin, ben bu vücutları görünce hayatta koymam resim kaydirigubbakcemile3 zaten olmuyo uğraşıyorum
en kısa boylu ve en cok kilo alanınız benimdir 157 boy 59 la hamile kaldım bugun 73 gordumakannehir 14 kg almısımEzo ekle de bakalım nasılsın...En kısa boylunuz olarak en fil ben dururum bir kere
canim benim bende gecenki hamileligime 64 ile basladim ve 80 ile bitirdim yukarda yazdigin kadin gibi ama ben 5 ay icinda 58 kiloya dustum, dikkat edilince veriliyo, takma kafana , hatta ben veremedigim kilolari bile oglusum sayesinde verdim, sende verirsin merak etme bence sadece sut olsun diye onu bunu yeme yeter, bol su icmek yeterli bencey.a.s.m.i.n ay selin bu aralar moralim zaten cok bozuktu seni gorunce iyice bozuldu :sinifsinif: bugun cok karamsarım herzaman dogumdan sonra napar eder weririm die dusunuyodum kiloları bugun artık bu iştahla werebilceimi dusunmuyorum bide sabah tvde bi kadın cıktı 64 kiloymus hamileliginde 80lere cıkmıs simdi 115 kg ohaoldumsmile hiçbişeyim olmuyo alışwerise cıkıyorum hiçbişey yakıstıraıyorum sanırım depresyona giriyorum kafamçokkarıştı sen su eski resmini koyda belki karamsarlıktan kurtullurum olumunekankayizsmile
en kısa boylu ve en cok kilo alanınız benimdir 157 boy 59 la hamile kaldım bugun 73 gordumakannehir 14 kg almısım
hızlı resim nasıl oluyor ki!Ekle be canım ne oalcak ki...olumunekankayizsmile
Hızlı resimden ekle ama diğerinden göremiyom :gitme:
saol canim benim, hepiniz supersiniz :) yukardaki aciklamam senin icinde gecerli aslinda birazdan eski halimide ekliyim öbur resimlerin altina, iyi olur aslinda bende aradaki farka bir yakindan bakayim :)))[/QUOTE]canim benim cok tesekkur ediyorum, ama bence koy resmini , ben 2 sene önce yine bu zamanlar ogluma hamileyken tam 10-12 kilo arasi almistim bu zamanlarda ve dogumuda 16 ile bitirmistim, birde onun öncesi biraz fazlaligim vardi aslinda bide o resimleri eklim belki biraz rahatlatici olur, yani önemli olan simdiki kilolar degil hepside azicik dikkat ettikten sonra gidiyolar, bebislerle ugrasmaktan yani, resmini bekliyorum canimopuyorumnanaktan
süperr bi hatunsun selincim maşallahh diyorum nazar değmesin, ben bu vücutları görünce hayatta koymam resim kaydirigubbakcemile3 zaten olmuyo uğraşıyorum
inşallah canım yaa hamileliğimde kilo konusunda cok takıntılı oldugumu farkettim sanırım sempatiksalakcinni cok tatlı yiyorum bugunden itibaren bol su içip tatlıları kısmaya baslıyorum sabredebilirsem tabicanim benim bende gecenki hamileligime 64 ile basladim ve 80 ile bitirdim yukarda yazdigin kadin gibi ama ben 5 ay icinda 58 kiloya dustum, dikkat edilince veriliyo, takma kafana , hatta ben veremedigim kilolari bile oglusum sayesinde verdim, sende verirsin merak etme bence sadece sut olsun diye onu bunu yeme yeter, bol su icmek yeterli bence
canim bende önceki hamileligimde 8. ayi tamamladigimda öyle dusunuyodum, hic biseyi yakistiramiyodum kendime, ama neyseki gecici bir sure bunu unutma, yakinda bebisler kucagimiza verildiginde göbusler bosalicak ve en fazla 4-5 ay icinde herkes istedigi kiloya dönecek insallah :) yeterki dedigim gibi abartisiz beslenilirseezouygungecen seneki resminde de cok almış gibi durmuyorsun maşallah..bende 14 kilo aldım ama gobeğim bayağı var..
en kısa boylu ve en cok kilo alanınız benimdir 157 boy 59 la hamile kaldım bugun 73 gordumakannehir 14 kg almısım
walla iyi mi kotu mu bilmem ama kendime yakın olculerde birini gormek beni rahatlattı kaydirigubbakcemile3Pehh bende 155 boy 57 ile hamilelik 70 dim en son :lepi:
Çok yakınız canım olumunekankayizsmile
walla iyi mi kotu mu bilmem ama kendime yakın olculerde birini gormek beni rahatlattı kaydirigubbakcemile3
dur duuuurr simdi farkettim sen benden 3 haftadan fazla ondesin bak yine moralım bozuldu aklinialirimsmile:roflol::roflol: Beni de beni de
saol canim benimopuyorumnanaktan ama ebru salli kadar olmamam bence cunku ben simdiden onun tum hamilelik boyunca aldigi kiloyu almissim zaten 6,5 kilo kaydirigubbakcemile2 en az 3 kilo daha almak isterim dogrusu cunku bebis icin almak lazzim bundan sonra :)2.bir Ebru Şallı vakasıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Maşallah canım çok hoş görünüyorsun
dur duuuurr simdi farkettim sen benden 3 haftadan fazla ondesin bak yine moralım bozuldu aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?