2010 Aralık bebekleri büyürken

Deniz ve Kum

Sevdamızı kimse sorgulamasın
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2007
11.604
10.121
823
Adana
Kızlar bu bölümü açmaktaki amacım hepimiz artık hamılelık hakkında tum bılgılere sahıbız.pekı ya yenı dogmus bebegımız hakkında ne bılıyoruz?ek gıdaya nezaman gecmelı,emzırme yontemlerı,gogus hıjyenı,banyo suyu sıcaklıgı,tırnak kesımı,diş çıkartma sorunları,alt temızlıgı,bebek eşyalarının temızlenmesi,ateşlenme sorunları,başta konak oluşması,dilde pamukcuk,bebegımızı hıckırık tutması.gaz sorunu vs vs vs.bunun gıbı pek cok sey ıcın ben tum annelerden bılgı almak amacıyla bu bolume beklıyorum.evet nette pekcok dagınık bılgıler var ama bız burda kendı ekım grubumuz ıcın tum bılgılerden derlenmıs bu bolume yazalım katkılarınızı beklıyorum.ayrıca tecrubelı annelerın katkılarınıda unutmamak gerek.umarım tecrubelerınızden bızı mahrum bırakmazsınız

canım güzel düşünmüşsün.Bu arada yanlış hatırlamıyorsam bu senin 3.çocuğundu di mi? Eğer öyleyse senden ala tecrübeli mi olur :) Evet anlatmaya başlayabiliirsin...:))

Evet haberokcummm doğruu aslındaa açmamdakii amaççç ,diğerr doğum yapann arkadaşlarıı iyileştiğinde bir yere toplamakk ve bebeklerimizden bahestmekkkkk
Sizlerii burda bekliyorummm

Bu arada göktuğğ beyyy ilkk defaa geceyle gündüzü karıştırdııı
Çünküü 2 de bir uyandıı saat 5 buçuğa kaadar uyumadıı benide uyutmadıı
emiyorrr uyuyorr beşiğee koyunca gözlerr açılıyor hemennn

Yeni topiğimiz hayırlı olsunnn
Çok güzel olmuş.
Biz de doğuralım da aklımıza takılanları
siz tecrübeli annelere sorarız :)

ay Allah yardımcımız olsun.Beni en çok düşündüren olay bu:18: Oğlumda uykusuzluğa tahammül edemiyordum,acayip sinirleniyordum,el kadar bebeğe kızıp duruyodum:78: Yine aynı olur muyum diye çok endişeleniyorum ama bunaldığım yerde bebişi babasına atar uyurum accuk diye şimdiden çözümler üretmeye çalışıyorum İlkinde cahildik,babaya kıyamıyorduk ama şimdi öyle değil,biraz cadaloz mu oldum ne

ayy bu topik çok güzel olmuş, ellerine sağlık canım, amma velakin biz daha doğuramadıkkiiiii :84:

Haberokk o korkular bendede vardıı amaa inann 8 yıll aradann sonra gelinceee şimdilikk hiçç üşenmiyorumm
ama ilerisii içinn nasıll olurr bilmiyorumm
bide sarılıkta çok uyuduğuu içinn sankii uyanıpp onunn emmmek istemesiii benii çokk mutluu ediyorrr
kendime bende çokk şaşırıyorummm ,,
2 kızım arasında 2 yaşş varr ve benn kafayıı yemiştimm ozamanlarrr

eeeeeeeeeeeeeeeeeeee doğum yapann tatlıı annişlerr burda yazışalımkii arkadaşardaa dahaa rahatt okurlarr, doğann bebeklerlee tecrübelerimizii aslındaaa

Ay canım ne güzel.İnşallah bende senin gibi olurum..

doğum yapan annişler, bebeklerinizin ultrasondaki kiloları ile doğum kiloları birbirini tutuyomuydu? bu benim için çok önemli çünkü bebeğim ultrasona göre 3700 çıktı, eğer gerçek sonuçlara yakınsa normal doğumdan vazgeçmeyi düşünüyorum, pazartesi kararımı vermiş olmam lazım...

Esracığım, benim muayenemde oğlum 3.480 gr çıkmıştı.
Hemen o gün doğum yaptım, 3.300 gr doğdu
.

Canım benim son ultrasonumda yani doğumdan 1 hafta önce 2600 çıktıydı doğumdan 3 gün önce doktorum 3 kiloyu biraz geçmiş dediydi ve oğlum tam 3725 dünyaya geldi.
Zaten doktorum ultrasonda oynama olabiliyor daha fazla veya az kiloyla dünyaya gelebiliyorlar demişti ve dediğide çıktı.:)

sizinki baya bi oynamış Bakalım bizimki ne kadar oynayacak:44:

maaşallah.sizin baya bi fark olmuş ama

yeni topiğimiz hayırlı olsun
bu bilgilere çoook ihtiyacımız olacak ama bide doğurabilseydik
bizim de iki haftadır kilosu biraz önde diyor doktor 36+5te 3.100 idi ama
bakcaz bakalım ben de normal doğumdan biraz tırsmaya başladdım

Esracım canımm benimde doğumdan 2 gün önce doktorda randevum vardı 3 kilo 100 gram çıktıı amaa 2 gün sonra doğum gerçekleştii ve 3 buçuk kilo doğduuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…