- Konu Sahibi Deniz ve Kum
-
Bu arada göktuğğ beyyy ilkk defaa geceyle gündüzü karıştırdııı
Çünküü 2 de bir uyandıı saat 5 buçuğa kaadar uyumadıı benide uyutmadıı
emiyorrr uyuyorr beşiğee koyunca gözlerr açılıyor hemennn
ay Allah yardımcımız olsun.Beni en çok düşündüren olay bu:18: Oğlumda uykusuzluğa tahammül edemiyordum,acayip sinirleniyordum,el kadar bebeğe kızıp duruyodum:78: Yine aynı olur muyum diye çok endişeleniyorum ama bunaldığım yerde bebişi babasına atar uyurum accuk diye şimdiden çözümler üretmeye çalışıyorumİlkinde cahildik,babaya kıyamıyorduk ama şimdi öyle değil,biraz cadaloz mu oldum ne
ayy bu topik çok güzel olmuş, ellerine sağlık canım, amma velakin biz daha doğuramadıkkiiiii :84:
Haberokk o korkular bendede vardıı amaa inann 8 yıll aradann sonra gelinceee şimdilikk hiçç üşenmiyorumm
ama ilerisii içinn nasıll olurr bilmiyorumm
bide sarılıkta çok uyuduğuu içinn sankii uyanıpp onunn emmmek istemesiii benii çokk mutluu ediyorrr
kendime bende çokk şaşırıyorummm ,,
2 kızım arasında 2 yaşş varr ve benn kafayıı yemiştimm ozamanlarrr
doğum yapan annişler, bebeklerinizin ultrasondaki kiloları ile doğum kiloları birbirini tutuyomuydu? bu benim için çok önemli çünkü bebeğim ultrasona göre 3700 çıktı, eğer gerçek sonuçlara yakınsa normal doğumdan vazgeçmeyi düşünüyorum, pazartesi kararımı vermiş olmam lazım...
Esracığım, benim muayenemde oğlum 3.480 gr çıkmıştı.
Hemen o gün doğum yaptım, 3.300 gr doğdu.
doğum yapan annişler, bebeklerinizin ultrasondaki kiloları ile doğum kiloları birbirini tutuyomuydu? bu benim için çok önemli çünkü bebeğim ultrasona göre 3700 çıktı, eğer gerçek sonuçlara yakınsa normal doğumdan vazgeçmeyi düşünüyorum, pazartesi kararımı vermiş olmam lazım...
Canım benim son ultrasonumda yani doğumdan 1 hafta önce 2600 çıktıydı doğumdan 3 gün önce doktorum 3 kiloyu biraz geçmiş dediydi ve oğlum tam 3725 dünyaya geldi.
Zaten doktorum ultrasonda oynama olabiliyor daha fazla veya az kiloyla dünyaya gelebiliyorlar demişti ve dediğide çıktı.:)
Canım benim son ultrasonumda yani doğumdan 1 hafta önce 2600 çıktıydı doğumdan 3 gün önce doktorum 3 kiloyu biraz geçmiş dediydi ve oğlum tam 3725 dünyaya geldi.
Zaten doktorum ultrasonda oynama olabiliyor daha fazla veya az kiloyla dünyaya gelebiliyorlar demişti ve dediğide çıktı.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?