- Konu Sahibi Deniz ve Kum
-
Canım çok sağol cevap içinCanım selam.
Senin durumun Ablamın durumununkiyle aynı : ) onunda bebeği emiyor fakat doymuyordu, yeterli, değildi hayliyle çocuk çok huysuzlanıyordu.Ablam hem emziriyordu, hem mama veriyordu.Ama mamayı genelde yatmadan önce Akşamları tercih ediyordu ki huysuzlanmasın diye.
Şöyle yapabilirsin bence.Bebeğin eğer çok huysuzlanıyor ve gerçekten doymadığına eminsen mamayı ver derim ben.Bizimki memeyi bırakmadı ama bizde ilk haftalarda kaşıkla veriyorduk.
Ben memede uyuduğu zaman gazını çıkarmıyorum, zaten eğer gazı varsa uyuyamaz kalkar o zaman bakarız çaresine : )
Canım çok sağol cevap için
bende aynen senin deidğin gibi yapıyorum gün içinde hep sütümü veriyorum baktım çok sızlanıyor o zamana meme veriyorum ki bu genelde akşam ve gece oluyor...
Umarım seninde uykusuzluk sorunun geçer
Rica ederim.
Kızlar ben gaz için mestil kullanıyordum.Şimdi bir Arkadaş tavsiyesi ile -Sab simplex- kullnamaya başladım.Fiyatı diğerlerine göre pahalı 25 tl. ama süper etkili, gaz sorunuyla baş edemeyenler Anneler kesinlikle kullanın.
Kızım 2 saat ara ile kalkmaya devam ediyor.En azından huzursuz ve dakikarlarca süren ağlamaları yok.Ben yine uykusuz ve yorgunum : )
canım zaten 2saat arayla kalkcaklarki daha düşmez bu hemen
benim müjdeden kastım :)) kalktıklarında hemen uyuyor olması geceleri 15dk emiyor ve emerken uyuyor
bugün 10a kadar uyuduk valla 1,5-2saatte bir kalkarak ama hemen uyuyarak
böyle bile olsa uykumu aldım valla bi alt değiştirmelerde oyalanıyoruz okadr
gündüzde uyanığız ama seviniyorum uyanık olunca gece uyucak diye
1haftadır bu düzendeyiz nerdeyse arada sekteye uğrasada
Rica ederim.
Kızlar ben gaz için mestil kullanıyordum.Şimdi bir Arkadaş tavsiyesi ile -Sab simplex- kullnamaya başladım.Fiyatı diğerlerine göre pahalı 25 tl. ama süper etkili, gaz sorunuyla baş edemeyenler Anneler kesinlikle kullanın.
Kızım 2 saat ara ile kalkmaya devam ediyor.En azından huzursuz ve dakikarlarca süren ağlamaları yok.Ben yine uykusuz ve yorgunum : )
canım bu sab sımplex i nasıl kullandıgın hakkında biraz bilgi verirmisin
Ben günde 4 defa 4 damla olarak kullanıyorum.Ama 1 ay dan sonra 8 damla olarak kullanacağım.
slm kızlar .. bakıyorum da kimsecikler uğramamış ... doktor ilk günümüzden itibaren vitamin - damla - paranox fitil vermişti.. ben de bunların her zaman kullanılacağını düşünerek .. her gün fitil verdim .. 1 günde bazen 1 yarım .. bazen 2 yarım .. ilk 20 gün kadar devam ettim .. sonradan : fitilin sadece problem olduğunda verilmesi gerektiğini öğrendim .. çok üzüldüm .. sizce bir zararı olur mu bebeğime.. çok moralim bozuldu ..
Merhaba kızlar... Bakıyorum da herkeste emzirme sorunu var...
Bende öyleyim sık sık emecek ama artık 2 saatte bir emziriyorum...Emzik verdiğimde de üzülmüştüm ama emziksiz olmadı hep istiyor çünkü...gece uykularımız düzeldi saatte bir uyanıyor gündüz de azcık yoruyorum sonra güzelce uyuyor... Artık büyüdüler sürekli uyumacaklar...Ama benim oğlum yanlız kalmayı hiçö sevmiyor hep ilgi hep alaka
NASIL yani, geceleri saatte 1 mi uyanıyor ? Yahu çok sık değil mi?
Merhaba kızlar... Bakıyorum da herkeste emzirme sorunu var...
Bende öyleyim sık sık emecek ama artık 2 saatte bir emziriyorum...Emzik verdiğimde de üzülmüştüm ama emziksiz olmadı hep istiyor çünkü...gece uykularımız düzeldi saatte bir uyanıyor gündüz de azcık yoruyorum sonra güzelce uyuyor... Artık büyüdüler sürekli uyumacaklar...Ama benim oğlum yanlız kalmayı hiçö sevmiyor hep ilgi hep alaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?