2010 Aralık bebişleri geliyorrrrrrr!!!!!!!!

canım bende o sancıları çektim, açılma olmadı ama ben fazla dayanamadım Doktorum da bana güvenmedi zaten , sezaryana aldı : ) ''Dedin dedin sonunda sezaryana giriyorsun'' dedi

Hayırlısı olsun canım, ne yapalım önemli olan sağ sağlim bebişlerimize kavuşmak değil mi? : ) ben toparlanmaya başladım,şimdi Anneliğin tadını çıkarıyorum. )

Vaaay nazlı hatun seni Şaka bi yana bu seferki sancılar benide baya zorladı.Ebe acil sezeryana alıyoruz deyince "ne yapıyosanız biran önce yapın,dayanamıyorum artık" deyiverdim o acılar arasında :)
Dediğin gibi sağlıkla kavuştuk çok şükür meleklerimize..Bende çok çabuk toparlandım.İlkinde normal olmasına karşın 1 hafta kalkamıştım yataktan.Bu sefer sadece hastanede yattım,evde hiç yatmadım desem yeridir.Allah herkese böyle kolay,sıkıntısız doğumlar nasip etsin..

sonunda gelebildim bende kızlar.. denizim beni de ekler misin? 24.12.2010 tarihinde 40+4 de 3400 gr 52 cm normal doğumla doğdu minik kızım adını da yoğun araştırmalrdan sora asel'den vazgeçerek tuana koyduk:)

sonunda gelebildim bende kızlar.. denizim beni de ekler misin? 24.12.2010 tarihinde 40+4 de 3400 gr 52 cm normal doğumla doğdu minik kızım adını da yoğun araştırmalrdan sora asel'den vazgeçerek tuana koyduk:)

AYNURUMUZDA GELMİŞ SONUNDA YA,

canım allah bağışlasın tuanayı,şansı bahtı açık olsun,gel artık ya özletme kendini

canım allah analı babalı büyütsün inşallah bebişini...

Allah hepinizin bebeklerini sağlıkla büyütmenizi nasip etsinn..Darısı başımıza..Heyecanla gün sayıyorum:)

21 aralık 2010 Can bebek 3.480gr 49cm epidural sezeryan 40 haftalık dolu dolu....

Son düzenleme:
29.12.2010 40+5 de epidural normal doğumla 54 cm 3110 gr olarak dünyaya geldi Selim Affanımız

Son düzenleme:
nasılsınız kızlar ben iyiyim bebişimiz geldi dünyaya aallaha
şükür spinal sezeryanla getirdim
sarılık oldu onunla uğraşıyorduk
24.12.2010 da saat 9:40 da merhaba dedi 38+6 bizlere beyazıt efemiz

benim yavrumda 05.12.2010 da gece 01.00 da açtı gözlerini
39+0 da 2.760 gr 50 cm boyunda İrem Nur Normal doğumla dünyaya geldi
bizi de eklersin artık denizim.

Kızlar bende anca fırsat buldum Oğlumuz M.Tufanımız 26.12.2010 da 3,100 gram 52 cm normal doğumla geldi annesine :))0 haftalıkken :)

en sonunda ben de fırsat buldum yazmaya.oncelikle Allah butun bebeklerimize hayırlı uzun ömür versin.Benim bebegim de 20.12.2010 saat 08:08 de spinal epidrl sezeryan olarak dogurdum.:79:3200 gr 51 cm olarak Dila mı kucagıma aldım.Annelik süper Allah herkese yasatsın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…