2010 Aralık bebişleri geliyorrrrrrr!!!!!!!!

Defnem 15.12.2010 da 14.15 civarı sezeryanla aramıza katıldı. 3630gr, 50cm iz.

Denizim sende doğum yapmışsın, geçmişe dönemedim henüz ama kızın erken davranmış anlaşılan, Allah uzun ömürler versin. Geçmiş olsun tatlım...

gozun aydin tatlim defne bebegede allah uzun omurler versin

Leyla01'in nedeni ne bilmem ama 18 aralıkta kim veya kimler doğum yapacak bende çok merak ediyorum.
Çünkü 18 aralık benim doğum günüm oğluşumu bu tarihte dünyaya getirmeyi çok istemiştim ama kısmet değilmiş.:)

Esra'cım gözün aydın sonunda bebişine kavuşmuşsun rabbim sağlıkla büyütmeni nasip etsin.:)

Son düzenleme:
yeni bebişler gelmiş. maşallah annişlere de bebişlere de.. darısı bekleyen diğer annişlerin başınaa.

merhabalar
benimde bir oglusum daha oldu :)))) zaten oglumun olacagindan haberim vardi ama yinede hep bir surpriz olabilir diye bekliyodum dogrusu
bebisim 15 aralik gecesi saat 1 de baslayan sancilarla gelecegini belli etti ve tam 3 saat 25 dakika sonrasida dogdu, baya cabuk ve kolay bir dogum oldu, sukur yavruma kavustum ve görur görmez asik oldum ona, su an icerde uyuyo, minnacik bisey :))
bebisimiz 39 + 2 de dogdu ,kilosu 3000 g , boyu 48 santim ve adi Emir, dedigim gibi minnacik bisey ve ben onu cok seviyorummm

Son düzenleme:
Yenı dogan bebıslerımıze allahtan saglıklı uzun omurler dılıyorum,allah analı babalı buyutsun

Hayırlı olsun bebişleriniz.Allah anallı, babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin.

Allah analı babalı büyütsün bebeklerinizi...
hayırlı,sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah..
darısı isteyenlerin başına...

ne cok bebisimiz geldi:) cok sükür..

Kızlar gözünüz aydın.Allah sağlıkla sıhatle büyütmeyi nasip etsin.Darısı başımıza :))

merhaba kızlar...
benimde prensesim elif nisan'ım sezeryanla 39'1 haftasında 13.12.2010 11:45 te 3150gr 49cm olarak dünyaya merhaba dedi...

merhaba kızlar...
benimde prensesim elif nisan'ım sezeryanla 39'1 haftasında 13.12.2010 11:45 te 3150gr 49cm olarak dünyaya merhaba dedi...

tebrikler nida, allah analı babalı büyütsün. darısı bizlerin de başına

mrb kızlar benim mucizemde 15.12.2010 saat3.64te spinal sezeryanla boyu 48cm kilosu 3200 olarad geldi.

tebrikler aysun. maşallah darısı tüm bekleyenlerin başına inş

Merhaba kızlar...
Bende 11.12.2010 tarihinde sezeryan ile ameliyat oldum...
3840 Kg 50 cm oğlum dünyaya geldi...
Yasir Efe oldu adımız... Herşey yolunda çok şükür...

slm kızlar...
yazmıştım ama burayada yazayım..
bende 8.12.2010 saat 19.00'da spinal sezaryenle oğluşum Yağızı dünyaya getirdim...
3.300gr ve 50cm boyla doğdu oğluşum...

Bende yrın epidural sezeryanla ikinci oğlum efeyi dünyaya getireceğim allahın izniyle dua edin kızlar........

cok saolun kizlar, tum bebisni kucagina alanlari tebrik ediyorum ve allah daha bekliyenlere kolay dogumlar nasip etsin insallah :)

merhaba kızlar...

mrb kızlar benim mucizemde 15.12.2010 saat3.64te spinal sezeryanla boyu 48cm kilosu 3200 olarad geldi.

Merhaba kızlar...
Bende 11.12.2010 tarihinde sezeryan ile ameliyat oldum...
3840 Kg 50 cm oğlum dünyaya geldi...
Yasir Efe oldu adımız... Herşey yolunda çok şükür...

slm kızlar...
yazmıştım ama burayada yazayım..
bende 8.12.2010 saat 19.00'da spinal sezaryenle oğluşum Yağızı dünyaya getirdim...
3.300gr ve 50cm boyla doğdu oğluşum...

Bende yrın epidural sezeryanla ikinci oğlum efeyi dünyaya getireceğim allahın izniyle dua edin kızlar........

cok saolun kizlar, tum bebisni kucagina alanlari tebrik ediyorum ve allah daha bekliyenlere kolay dogumlar nasip etsin insallah :)

Hepinizin gözüaydın kızlar.Allah analı- babalı ,sağlıkla ,huzurla büyütmeyi nasip etsin .Darısı biz doğurmayanların başına : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…