Selam arkadaşlar :) Sonunda ben de doğurdum :) 39+4 te 21 aralık Salı günü (21.12.2010) saat 10:18 da Ayşe Sena 3 kilo 50 cm olarak dünyaya geldi :) Spinal sezeryanla oldu .Darısı herkesin başına,bu mucizeyi bütün kadınların yaşaması dileğiyle :)
en sonunda biz de kavuştuk bebişimize
eylül'üm 21.12 2010 da 3 kilo 70 gram ve
49 cm olarak spinal sezeryanla dünyaya merhaba dedi
darısı doğum yapmamış herkesin başına
Selam arkadaşlar :) Sonunda ben de doğurdum :) 39+4 te 21 aralık Salı günü (21.12.2010) saat 10:18 da Ayşe Sena 3 kilo 50 cm olarak dünyaya geldi :) Spinal sezeryanla oldu .Darısı herkesin başına,bu mucizeyi bütün kadınların yaşaması dileğiyle :)
en sonunda biz de kavuştuk bebişimize
eylül'üm 21.12 2010 da 3 kilo 70 gram ve
49 cm olarak spinal sezeryanla dünyaya merhaba dedi
darısı doğum yapmamış herkesin başına
kızlar kusura bakmayın listeye ekleme yapamıyotum
fazla öğe olmuş
kabul etmio.
Ben buraya yazmayı unutmuşum40+3 te,17.12.2010 cuma sabahı 6.30 da aldım kızımı kollarıma..3000gr ve 51cm olarak spinal sezeryanla doğdu kuşum.İsmimizde Berra..Eklersen seviniriz Derya teyzesi.. Darısı bekleyen tüm hamişlerin başına..
Kız Biz ikimizde epidural normal doğum diyorduk.Hani hayallerimiz vardı Epidural normal doğum hikayesi patlatacaktıksezaryana girmişiz : )
Bari bende buraya ekleyeyim.
39+1 'de 22.12.10 çarşamba sabahı başlayan sancılarımla hastaneye gittik.Açılma olmayınca 11:37 ' de Kızım -Eliz Lal- spinal sezaryan ile dünyaya geldi.
Allah herkesin bebişlerine sağlıklı uzun ömürler versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?