2010 Aralık bebişleri geliyorrrrrrr!!!!!!!!

Selam arkadaşlar :) Sonunda ben de doğurdum :) 39+4 te 21 aralık Salı günü (21.12.2010) saat 10:18 da Ayşe Sena 3 kilo 50 cm olarak dünyaya geldi :) Spinal sezeryanla oldu .Darısı herkesin başına,bu mucizeyi bütün kadınların yaşaması dileğiyle :)

en sonunda biz de kavuştuk bebişimize
eylül'üm 21.12 2010 da 3 kilo 70 gram ve
49 cm olarak spinal sezeryanla dünyaya merhaba dedi
darısı doğum yapmamış herkesin başına

amin
gozunuz aydin allah bagislasin allah uzun omurler versin

gözünüz aydın kızlar..uzun ömürler versin Rabbim inş.

merhaba kızlaar

doğum yapan tüm anneleri ve bebişleri kutluyorum . Allah bebeişlerimize bolca sağlık versin

doğum yapmayanlara da Allah yardım etsin tez zamanda bebişlerini sağlıkla kucaklarına alırlar inşallah.

bu arada Derya cım benim oğlanın tüm bilgileri doğru. 38+3 de doğum yaptım. oğluşun tam adıda Çınar UMut :))

kızlar bizim de dün kontrolümüz vardı oğlumun kalp atışlarının yavaşlaması nedeni ile 24.12.10 da acil sezeryana alındık nitekim kordon dolanmış kuzucuğuma çok kolay bir doğumdu ve ağrım olmadı desemyeridir. yalnız sezeryan olduğu için süt gelmeme problemimiz var. 50 cm ve 3400 gr olarak dünyaya gözlerimizi açtık. 38+6 haftalıktım bu arada...tarifi imkansız bir mutlulukmuş kollarımda bir mucize yatıyor doğum yapmamış annişlere de böylesine kolay doğumlar nasip etsin Rabbim..

mrh kızlar benim oglusumda geldi dünyamıza 22.12.2010 saat 00:12 normal dogumla 3800 gr 52 cm olarak oglusum samet tugra'ya kavustum.darısı bbegini bekleyen tüm annelerin basına

merhaba kızlar sonunda benim bebişim de doğdu.21.12.2010 saat 10.45 te spinal sezeryanla 3580 gr 50 cm olarak 39+1de doğdu.oğluşumun adı da mehmet arslan.darısı bekleyen annelerin başına...

Ben buraya yazmayı unutmuşum 40+3 te,17.12.2010 cuma sabahı 6.30 da aldım kızımı kollarıma..3000gr ve 51cm olarak spinal sezeryanla doğdu kuşum.İsmimizde Berra..Eklersen seviniriz Derya teyzesi.. Darısı bekleyen tüm hamişlerin başına..

butun bebislerimiz hosgeldiniz
allahim hepinize uzun ve saglikli omur nasip etsin, sevdikleriniz hep yanibasinizda olsun, basarilariniz ardi arkasi kesilmesin, anne ve babalarinza her zaman gurur kaynagi olursunuz insallah

merhaba arkadaşlar.
21 aralık salı ( 38+6 ) akşamı saat 19:15 te 3000 gr 49 cm olmak üzere spinal sezeryan ilee mis kokulu oğlumu kollarıma almış bulunmaktayım.
çok çok güzel bir duyguymuş.
bebeği olan tüm arkadaşlarımı da tebrik ederim.
darısı tüm bekleyenlerin başına.
bizide tabloya eklerseniiz sevinirim.

Son düzenleme:
Bende bi aralık annesiydım ama 28.11.2010 saat 15:05 de oğlum kuzeyim dayanamayıp annesine kavuşmaya karar verdi
Bebişim 3390 ve 48 cm dünyaya geldi.Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Tüm anneler öpüldünüz

Kız Biz ikimizde epidural normal doğum diyorduk.Hani hayallerimiz vardı Epidural normal doğum hikayesi patlatacaktık sezaryana girmişiz : )

Bari bende buraya ekleyeyim.

39+1 'de 22.12.10 çarşamba sabahı başlayan sancılarımla hastaneye gittik.Açılma olmayınca 11:37 ' de Kızım -Eliz Lal- spinal sezaryan ile dünyaya geldi.

Allah herkesin bebişlerine sağlıklı uzun ömürler versin.

Son düzenleme:
23.12.2010 akşam saat 19.20 de dogdu melegim
spinal sezeryan ve genel anestezi eşliginde 50 cm 3.400 gr kızım
çok şükür ikimizde iyiyiz
darısı dogumu bekleyenlere inş

Ah canım sorma ya,sohbet topiğinde yazmıştım bede sana kopyalayayım :)

"CARNAAAA sende doğurdun ha,hadi bakalım hayırlı olsun :) Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin canım..Sende bende tadamadık epidrual normal doğumu ama ben o kadar sancı çektikten sonra girdim sezeryana..Ve sana şu kadarını söyliyeyim,sezeryan normal doğumun yanında hiç birşeymiş o kadar!!!"

Ben baya güzel sancı çektikten sonra bebeğin kalp atışları yavaşladığı için acilen alındım sezeryana..Bayada rahat oldu çok şükür.
Bu arada tekrardan tebrik ederim canım,Allah sağlıkla büyütmenizi ansip etsin,hayırlı uzun ömür versin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…