2010 Aralık bebişleri geliyorrrrrrr!!!!!!!!

ne aceleci erkeklerimiz varmış maşallah...karabiberim bebişin hayırlı olsun tatlım bu arada...

kızlar kasım annelerine bakınca sezeryan çoğunlukta sanki bu ay normal ddoğum fazla inşallah ben de normal doğum istiyorum

erkilcim hayırlı olsun,

hep erkek bebişler geliyor,kızları içerde besi ye yatırıyoruztosuncuk yapıcaz valla

erkilcim maşallah bebişin tosuncuk önden mi gidiyodu gelişimi benimki de erken gelir mi doğum hikayeni bekliyorum

Holgelmiş yeni bebekler..... allah hepimize güzel güzel doğurmayı nasip etsin inşallah.. heyacan başladı bende, hele birde doğan bebekleri gördükçe sabırsızlanmaya başladım...

amaninnnnn bebişlerimiz gelmiş. doğum yapan anneler gözünüz aydın RABBİM hayırlısından uzun ömürler versin canlarım

Kızlar ben aralık anneannesiyim..Bizim bebişimizde erken geldi 5 günlük oldu bile..daha iki haftası vardı bekleyemedi..Hemde anneannesinde misafirdi bayram nedeniyle kızımı biz götürdük hastaneye fakat çok panik olduk ağrısı tutunca..hayırlısıyla doğumu oldu ikiside iyi maşallah..Torunum erkek ismi Kaan kilosu 3.390 boyu 52 santim..Allah bütün bebişlerimize sağlıklı uzun ömür versin..Ananalı babalı büyüsünler..

allah bağışlasın topiğimizin anneannesi,çok tebrik ediyorum sizi ve kızınızı,sağlıkla sıhhatli büyütün inşallah maşallah kaana

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…